16.06.10
10:12
кога според вас е по-подходящ приема на въглехидрат ако приема е сведен до веднъж дневно
16.06.10
10:17
Сутрин? :)
Според мен най-важното хранене за деня.
16.06.10
10:22
Сутрин, това е най-подходящият момент, ако говорим за еднократен прием.
Не си уточнил за какъв въглехидрат говориш, обаче...
Не е много трудно да поставяш смислени заглавия на темите си... освен това така утре някой ще намери отговора на този въпрос, вместо да пусне тема и да отговаряме пак. Съгласен си, нали?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.06.10 10:23.
казано от Miro Gi4ev на 16.06.10, 10:12:
кога според вас е по-подходящ приема на въглехидрат ако приема е сведен до веднъж дневно
След седмица ще съм пред същата дилема. Мисля , че ще е сутрин, но пък без бърз въглехидрат след тренировка, не знам дали няма да похабя протеина след нея...
Е ако въглените са 50 гр. на ден, на повече от 2 не мога да ги разделя :) Въпроса е крайно необходим ли е бързия въглехидрат след тренировка ?
E кой нормален :lol: ще се подложи на терор с 50гр въглени дневно ? (риторичен въпрос)
Изобщо не ти е необходим въглен след.
За да не губиш ММ ще трябва храната да е като хората и достатъчно.
Ти, с тоя аватар, не критикувай :lol: Ок, значи така ще го направя, сутрин 80-90 гр. овес и това е. :)
аз бих го направил - сутрин някой плод + преди тренировка 75гр карбс за тотал от 100гр въглехидрати.
Мнението беше редактирано от Giovane на 16.06.10 14:10.
Аз винаги си хапвам супена лъжица мед след тренировка преди протеина. И като си свалях, не ми пречеше.
Сутрин задължително.
17.06.10
09:43
ще помоля само да има обосновка към отговорите иначе не биха ми помогнали особено
Мнението беше редактирано от Miro Gi4ev на 17.06.10 09:43.