Къде в Пловдив..

16.06.10
20:49

Всички магазини в квартала съм обиколил, никъде не продават телешко.Причината, е че е 10 лева килото. Да скъпо, е но от пилешкото ми е писнало.В МЕТРО,Билла,Кауфланд,Карфур въобще незнам как стоят нещата, предполагам, че и там ще ме посъветвате да ида, но качествено ли е? Така или иначе дали от магазина или от някой голям супермаркет, май телето пак ще е зобано :Д. Нямам всеки ден възможност да ходя до голям супермаркет, но ако има само там май ще ходя...
Сега се усещам, че темата трябва да е в Храни и хранителни продукти, ще помоля модераторите да я преместят там .

Темата беше редактирана от Riko на 16.06.10 22:42.

17.06.10
06:51

Така телешкото месо за мен е най-доброто,но в Пловдив почти няма от каде да се закупи.
В някой магазини пишат че продават телешко а то всъщност е ГОВЕЖДО,в други пък наистина си пишат говеждо.
Така телешко сукалче (розово месо) не можех да намеря никъде докато един приятел не дойде унас с 2 кг телешко закупено от магазин който се намирал в Тракия,магазина бил на кланица “Ново село”.Телешкото го бил закупил на цена 8,80 за кг ,което е нещо невероятно и то истинско телешко сукалче.Магазина не знам точно каде се намира ще попитам ,но доколкото разбрах майче не докарвали много често от това месо а той си взел защото продавачите били познати.Не знам скоро ще отида и ще проверя.

17.06.10
07:53

Ок пиши ако отидеш и намериш :) Аз ще потърся също

17.06.10
09:36

В Пловдив телешко месо във всякакви форми продават в Мега Марина, това е турски магазин и на щанда им за месо винаги има телешко и агнешко.

17.06.10
14:19

Мерси брат, а нали не е проблем ако си купа 2-3 килограма телешко предполагам във фризера няма да му изтече срока на годност
Едит: А си сигурен, че не е говеждо нали ;)

Мнението беше редактирано от Riko на 17.06.10 14:35.

17.06.10
18:20

Не мога да гарантирам, че младо теленце, ама на мен ми е вкусно като го ям. :)

17.06.10
18:53

Къде точно се намира този магазин? Като квартал поне да ме ориентираш ^^

18.06.10
15:51

Единия е в Кършияка срещу автогара север, с другия е в смирненски в една пресечка на Пещерско шосе.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1