25.05.10
11:36
В крайна сметка ето това Anabolic O.D - http://bodybuilding-bulgaria.com/index.php?productID=2790 (защото имаше 1 size on с изтекъл срок). Също така си взех и суроватка на API Whey xtreme. За протеина незнам колко е хубав, но все пак е протеин, не очаквам от него кой знае какво. Въпроса ми е за този Anabolic O.D, някой пробвал ли го е? Момчето ми каза, че съдържа даже повече неща от Size on и от Cellmass (защото и това беше вариянт). Пие се по 1 път на ден след тренировка, а в нетренировъчни не пише кога. Само знам, че е на гладно. Пише, че съдържа креатин монохидрат 5гр. на доза. Това означава, че ще задържам вода нали. Моля за извинение, видях, че си има специална тема за въпроса ми, но не мога да я преместя. Иначе съм на 24год. 177см, 68кг, тренирал съм по няколко месеца и съм спирал. В момента тренирам от 5 месеца и не мисля да спирам. Ще сложа снимка и след като го свърша.
Темата беше редактирана от Booster на 17.06.10 13:46.
Никой ли не го е пробвал? Иначе има странен вкус на някаква зелена газирана напитка, може би ябълка. Вътре има едни зелени неща, които ми приличат на водорасли. Вече 2ри ден го пия.
8 дни дотук. Качил съм 1 кг, но се напомпвам зверски докато тренирам, имам и повече сила. Онзи ден от лег с 80кг 2 пъти сам. По принцип ме беше страх сам и със 75 да пробвам. А тъй като ми беше и 5 серия, мисля, че мога и 85. Качил съм и половин см на ръката. Храната ми е малко слаба, но просто не мога повече да ям. Ходя до тоалетната по 3 пъти на ден. Може би трябва тези 5-6 приема да ги правя в по-малки количества, защото е гадно да съм сит и пак да трябва да се тъпча. Става ми тежко.
Мнението беше редактирано от Booster на 04.06.10 07:54.
По принцип са малко прехвалени мъсъл асайлъм и ако си се интересувал са подразделение на мъсълтеч а тяхното име в америка е силно само на реклама :) аз съм пил само протеините им за другите неща не мога да изкажа мнение ,но като гледам при теб работи така ,че продължавай да си го пиеш само оправи храненията ...
Здравейте отново. Вече 21 дни го пия, ям прилично, може би не перфектно, но задоволително. Резултата е + 1,8кг, което малко ме разочарова, очаквах малко повече. Силата ми не се е вдигнала, единствено на лег вдигнах с около 5кг. Това е всичко от този продукт. По-добре не си го купувайте. Сега като го допия ще си купя Green Magnitude. Ще го пия 1 месец, 1 месец почивам и след това пак докато свърши. Т.е. още около 50дни. В момента пия протеин и гейнър (редувам, в зависимист дали ми трябват въглехидрати). Какво бих могъл да комбинирам с GM - примерно аминокиселини. И като взимам протеин, има ли смисъл от аминокиселини или по-добре Л-глутамин. Приблизително да вляза в 200лв с GM-a. Благодаря на тези, които ми помогнат със съвет!
Протеин+ГМ+БЦАА(или Интраболик) може да пробваш.Според мен тия 1,8 кг ще ги “изпикаеш”, заради монохидрата, но дано да греша, иначе е хубаво да направиш почивка преди да започнеш друг креатинов продукт.
18.06.10
08:12
А бе Бустър ти щом на близо 2 кг покачване за 20 дена не се радваш....Не се заблуждаваи - това са добри резултати от хранителна добавка:)