16.06.10
12:53
Здравейте,
Гърдите ми са подути, вътре има повече мазнина понеже съм в пубертета и женските полови хормони не са в нормални граници. И се събира мазнина както при жените. Само кръговете се подуват. Когато са на студено се свиват, а на топлу отпускат и надуват. Искам да ми кажете някои упражнения които ще изгорят мазнината и да не се надуват. Сега ходя на фитнес. Дигам на лежанката, правя кофички, лицеви опори, но ако има някое друго упражнение което да е по ефективно го напишете.
казано от korpusito на 16.06.10, 13:28:
Тичане + добра диета.
...и щипка щанги :)
16.06.10
15:57
http://www.bb-team.org/exercise/2692/#axzz0r22rFf4p
Колкото повече качваш мускули, толкова по лесно ще сваляш сланината. Упражнеията като келк и тяга са толкова стресиращи за тялото с огромен анаболен ефект, тези упражнения вдигат тестостерона ! Не забравяй обаче да не прегориш от голямото желание за промяна и да правиш някви много дълги тренировки, всичко си има граница. Един час най много за тренировка с тежести и кардио тренировките вече според вида и времето, но в началто почни с по малко и постепенно увеличавай !
Мнението беше редактирано от Хри$то® на 16.06.10 20:33.
17.06.10
12:51
Само да поясня, че съм 175см 60кг 15години. Имам гръбначно изкривяване което лека полека се оправя и не искам с тягата и клековете да се задълбочи. А няма ли някои препарат който да увеличи тестостерона ми?
казано от didkosv на 17.06.10, 12:51:
Само да поясня, че съм 175см 60кг 15години. ... А няма ли някои препарат който да увеличи тестостерона ми?
Наистина ли мислиш, че някой препарат ще ти помогне? Ще ти помогне израстването. Има да растеееееш и проблемът с гърдите ще се оправи от само себе си. И как можеш да си сигурен, че няма да си навлечеш неприятности с някое вълшебно хапче, препоръчано ти във форум? Тренирай си разумно и не се занимавай с разни препарати...особено да си джуркаш хормоните...
17.06.10
13:44
А нещо за изгряне на мазнини ще помогне ли?
17.06.10
20:51
С тея хапчета, най-малко да влошиш нещата със зърната.
18.06.10
05:06
Еми значи трябва да наблегна на упражненията за гърди и лека полека те ще спаднат?