Какви упражненения да правя за гърдите

DI

16.06.10
12:53

Здравейте,
Гърдите ми са подути, вътре има повече мазнина понеже съм в пубертета и женските полови хормони не са в нормални граници. И се събира мазнина както при жените. Само кръговете се подуват. Когато са на студено се свиват, а на топлу отпускат и надуват. Искам да ми кажете някои упражнения които ще изгорят мазнината и да не се надуват. Сега ходя на фитнес. Дигам на лежанката, правя кофички, лицеви опори, но ако има някое друго упражнение което да е по ефективно го напишете.

16.06.10
13:28

Тичане + добра диета.

16.06.10
13:35

казано от korpusito на 16.06.10, 13:28:

Тичане + добра диета.

...и щипка щанги :)

АН

16.06.10
15:57

http://www.bb-team.org/exercise/2692/#axzz0r22rFf4p

16.06.10
17:57

Колкото повече качваш мускули, толкова по лесно ще сваляш сланината. Упражнеията като келк и тяга са толкова стресиращи за тялото с огромен анаболен ефект, тези упражнения вдигат тестостерона ! Не забравяй обаче да не прегориш от голямото желание за промяна и да правиш някви много дълги тренировки, всичко си има граница. Един час най много за тренировка с тежести и кардио тренировките вече според вида и времето, но в началто почни с по малко и постепенно увеличавай !

Мнението беше редактирано от Хри$то® на 16.06.10 20:33.

DI

17.06.10
12:51

Само да поясня, че съм 175см 60кг 15години. Имам гръбначно изкривяване което лека полека се оправя и не искам с тягата и клековете да се задълбочи. А няма ли някои препарат който да увеличи тестостерона ми?

17.06.10
13:08

казано от didkosv на 17.06.10, 12:51:

Само да поясня, че съм 175см 60кг 15години. ... А няма ли някои препарат който да увеличи тестостерона ми?

Наистина ли мислиш, че някой препарат ще ти помогне? Ще ти помогне израстването. Има да растеееееш и проблемът с гърдите ще се оправи от само себе си. И как можеш да си сигурен, че няма да си навлечеш неприятности с някое вълшебно хапче, препоръчано ти във форум? Тренирай си разумно и не се занимавай с разни препарати...особено да си джуркаш хормоните...

DI

17.06.10
13:44

А нещо за изгряне на мазнини ще помогне ли?

17.06.10
20:47

на 60 кила кво ще гориш,ще станеш клечка

ПИ

17.06.10
20:51

С тея хапчета, най-малко да влошиш нещата със зърната.

DI

18.06.10
05:06

Еми значи трябва да наблегна на упражненията за гърди и лека полека те ще спаднат?

18.06.10
06:30

Да, както и кардио и подходяща диета. Не разбирам много от диети, но за 60 килограма мисля, че РБД би ти свършила работа.Вече преценяш по твойте нужди кое можеш да си осигуриш, кое ти действа зле и кое добре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1