21.03.05
23:52
Абе хора искам да си зема сурватачен протеин за след тренировка кои ще ми излезе най-изгодно и е добар според вас ?? даите цени/кг и т.н. ако се опасявате че може да стане реклама... snaffy@abv.bg
мерси предварително
22.03.05
18:42
от чуждите фирми : оптимум 100% уей , 2 либри = 54 лева
от БГ : нутрим 85% уей про , 1 кило = 24 лева
по-здрави
26.03.05
20:53
малкп офф, ама не успях да се стърпя...
или “като разликата от 30 лв я даваш на кожодерите вносители” щото на запад цените са 2-3 пъти по-ниски...
Според мен ще имаш повече полза от 2 кг (че и от горе) уей на Нутрим, отколкото 2лбс на Оптимум...
art_of_pain каза:
от чуждите фирми : оптимум 100% уей , 2 либри = 54 лева
от БГ : нутрим 85% уей про , 1 кило = 24 лева
Много добър избор!!
Само бих добавил и нещо като среден вариант за цена/качество: MUSASHI WPC85+ (1кг - 39 лв, 2,5кг - 90лв това е с отстъпка -8% от каталога на мусаши)
Мисля че определено има разлика между ON’s 100% WHEY и НУТРИМ УЕЙ ПРО. И тя не е само в цената. Който може да си позволи по-скъпи добавки защо да се тъпче с евтини български?
27.03.05
09:06
[quote author=“kaloiancho”]Който може да си позволи по-скъпи добавки защо да се тъпче с евтини български?
Така е ама snaffy пита кое ще му излезе най-изгодно, а не за кое да опука най-много пари, нали? Все пак суроватъчния на Нутрим че не е върха на сладоледа е ясно на всички, но не е бълен боклук :lol:
значи общо взето разбрах-вероятно ще си взема сурватачен на nutrim като за 1ви пат и си мислех за pro gold 90 и да направя така: час и половина преди трен про голд 90 и веднага след тренировка сурватъчен, а какво бихте ми препорачали за не тренировачните дни ??? протеин или убилно хранене???
Ми жив ся пич и аз мисля че на нутрим Пуре вхеъ 85% 6те е най-удачен за теб аз лично сам го използвал и мисля че е в най-добро съотношение цена/качество.иначе за нетренировъчните дни гледай повече да си почива6 и зимай по една доза протеин от нутрима .абе то си пи6е на опаковката.Айде
по-здрави :wink:
29.03.05
09:57
[quote author=“snaffy”] а какво бихте ми препорачали за не тренировачните дни ??? протеин или убилно хранене???
и двете :D Стабилно хапване, сутрин на гладно 30 гр Уей и вечер преди кревата 30 гр Про голд. По-яки!