25.03.05
13:37
Здравейте на всички.Туко-що се регистрирах.Много ме кефи форумчето ви , виждам и че доста ги разбирате нещата :wink:
Та сега да ви разкажа за моя случай - от скоро ходя на фитнес (някъде от декември месец) и досега съм бил редовен (по 3 пъти седмично) с изключение на последната седмица , заради болест.Преди бях на НВД защото съм малко пълен и свалих към 5 кг.А сега искам да покача малко мускулната маса.Мисля да започна да взимам някакъв протеин.И сега изпаднаха на промоция два протеина.Единия е http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=137&gid=60 , а другия http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=148&gid=67
Струва ми се че този първия е по-добър за мен , защото има и Л-карнитин. Но лошото е че изобщо не знам как се взимат тези протеини.Ще ми разясните ли? Според вас кой е по-подходящ за мен? Всякаква информация за протеините ще ми е от полза.
Благодаря ви предварително :wink:
Айде де хора моля ви внесете малко яснота :cry:
Само 2 въпроса ме вълнуват , но ми е спешно :(
Първо кой от двата да си взема или и двата?
Кога и по колко се пие?
26.03.05
20:47
ми и двата продукта не ти ги препоръчвам.
Първия щото е смес с растителен протеин....
Втория щото е гейнер, а ти доколкото разбрах имаш проблемче с мазнинките :D
Моя съвет: пробвай про 90 голд (пак на Нутрим) за 18лв/кг - той е комбиниран млечно-яйчен; аз съм долу-горе доволен от него...
:lol:
[quote author=“der_meister”]ми и двата продукта не ти ги препоръчвам.
Моя съвет: пробвай про 90 голд (пак на Нутрим) за 18лв/кг - той е комбиниран млечно-яйчен; аз съм долу-горе доволен от него...
Къде е 18лв/кг? Щото аз знам само един магазин за тия работи - в центъра на пиротска и мисля че там е по-скъп :wink:
А как се взима? Доколкото забелязвам е около 30мин след тренировка. А в дните когато не се тренира?
27.03.05
00:07
[quote author=“mmaxx”][quote author=“der_meister”]ми и двата продукта не ти ги препоръчвам.
Къде е 18лв/кг? Щото аз знам само един магазин за тия работи - в центъра на пиротска и мисля че там е по-скъп :wink:
А как се взима? Доколкото забелязвам е около 30мин след тренировка. А в дните когато не се тренира?
Взима се ДО 30 мин. след тренировка. На Пиротска мисля, че струва 20лв килото. И аз в момента съм с тези протеини и за сега дават добри резултати.
27.03.05
09:11
[quote author=“mmaxx”][quote author=“der_meister”]ми и двата продукта не ти ги препоръчвам.
“Магазина” на Нутрим е до Пирогов, в пряката с/у рибния ресторант и представлява гараж :D Точно на ъгъла има табела - трябва да я видиш. Про голд-а май беше малко под 18лв, а суроватъчния под 24лв...
Пий една доза след тренировка заедно с бързи въглехидрати (вафла, захар...) и вечер преди лягане (около 2 часа след последното хранене). Успех!
така е батка по-добре си земи на нутрим.хем ефтино хем боклук пак то да варви.аз сашто сам с тая фирма има един суроватачен 85% протеин ама си земи Про Голд 6тото е 90% тва значи че садаржа минимум 50%.не им вярваи на опаковките колко “брашно” са сложили само те си знаят.Иначе в нетренировачни дни си зимаш една доза от 30гр между две хранения ама и повечко да земеш няма да умреш :) Успех
айде бе аз като имам средно по 5-6 основни храненета на ден тва ще ми даде..по30гр. :roll: около 150 гр средно протеин в не тренировъчни дни и следователно колко трябва да пия в трнировъчни дни айде за моите килограми това количество е що годе допустимо но момчето има много малък стаж в залата и предполагам че няма нуждата да върне тия 5кила дето ги е свалил за 1седмица определянето на количеството протеин е строго индивидуално за всеки друг е въпроса че и тоя протеин не го копаем с прави лопати :wink: ша прощавате за офтопика 8)
Ами няма нищо лошо да ги върна тея кила в мускул :wink: На мен това ми се иска - да поускоря малко резултатите от фитнесарката :wink:
А за количеството мисля че по около 30гр ще са ми добре :wink:
Само се колебая дали и двата да си ги взема да пия или само протеина , щото от другото може да кача сланинка :roll:
Абе няма никакав смисал да си зимаш и двата продукта на нутрим аз лично сам ги сравнявал и изобщо нема смисал.По хубаво си земи протеина и нещо друго.А пак за мазнинките то си варви рака за рака.Мускул и мазнинка се трупат заедно.
Взех протеина и ще започват да го пия , но най-вероятно от другата седмица :wink:
30.03.05
14:52
По добре яж повече белтъчини,отколкото да бухаш нещо със мегасъмнително съдържание!
АБЕ пич щом яко си решил да използваш продуктите на нутрим то по добре си земи само единия поне нема да се набуташ ного
Що бе пич , аз доколкото съм осведомен на Нутрим може да се каже че са им най-добри продуктите от евтините марки :wink:
За съотношение цена-каЧество Нутрим са добри-аз съм пробвал Мега Про 92-добро протеинЧе-казват Че има 92%,но аз ще съм доволен ако и 85% има.... :D
Абе този който си го взех ми се струва че понеже е комбиниран соев + суроватъчен или нещо от сорта са сложили яко соя и по-малко от другото за по-евтино.Иначе пак си е протеин :wink:
02.04.05
17:40
[quote author=“mmaxx”]Абе този който си го взех ми се струва че понеже е комбиниран соев + суроватъчен или нещо от сорта са сложили яко соя и по-малко от другото за по-евтино.Иначе пак си е протеин :wink:
ммм така е .... и при Хай Фит-а нещата седят по подобен начин :twisted:
Както се казва-”Бълрарска му работа”,мога да добавя само-каквато цената-такова и каЧеството.