Въглехидрати

17.06.10
18:34

Здравейте , имам 1 въпрос понеже направо ми втръсна от картофи ориз хляб макарони .. минах през кафяв ориз около половин година абсолютно всеки ден , но вече не мога да го ям направо ми се повръща , минах през пълнозърнести макарони и със сирене и със какво ли не и пред тях изнемогвам да не говорим за обикновения ориз и картофите , та въпросът ми е могат ли да се заменят тези храни , не напълно разбира се но поне 1 ядене от тях да си спестя с Малтодекстрин например това - silabg.com/bg/4221-THE-NUTRITION-THE-Maltocarb.html или със каква друга добавка мога да ги заменя и има ли смисъл да си давам парите за това ? Благодаря

18.06.10
11:47

Значи waxy maize-a е по-добър заместител , но съм малко на късо с финансите в момента та малтодекстринта дали няма да свърши тази работа като заместител или той си е като декстрозата за след тренировка ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1