казано от inspect на 17.06.10, 15:07:
Мис Русе :-)))
http://www.flickr.com/photos/apraporternovelli/4708575153/
Хахах...inspect,май само на мен ми се струва,че това е просто монтаж ;-)
@old_man
И на мен първата ми мисъл беше “Т’ва не е истина... тука е играл фотошоп...”.
И все пак в родните конкурси всичко е възможно... :D
@СКОТА
Депресиите в тоя форум са забранени - пречат на мускулния растеж... Кажи, че се бъзикаш... :P
Шегата настрана - аз също давам заето последните дни... само за 1 нещо мисля.
@madman
Добре може отчаяние да му викаш : )... сега като дремна 8-9 часа и кача нивото на соматотропина и тестостерона ще се оправя- хахах... и така следват 6 дни, в които може да получа кофеиново отравяне... : )
казано от CKOTA на 17.06.10, 21:51:
@madman
Добре може отчаяние да му викаш : )... сега като дремна 8-9 часа и кача нивото на соматотропина и тестостерона ще се оправя- хахах... и така следват 6 дни, в които може да получа кофеиново отравяне... : )
Време за отчаяния няма, животът е твърде кратък за това.
А относно кофеиновото отравяне - отказвай го това кафе, можеш и без него. Аз от три седмици се отказах от най-голямата си слабост /кафето/, е по-добро решение от това не съм вземала. Най-трудно е 1 ден след отказа после е лесно. Айде и повече позитивизъм ;).
18.06.10
04:37
казано от emzo на 17.06.10, 18:42:
Има бе ! Бутерките дето Сашо ръфа всяка сутрин :lol:
Мммммм бутерки бела със сиренце. Да ми е жива и здрава тъщата, която ми ги прави!
@old_man - никакъв фотошоп не е, за съжаление има и такива животинки в града ни. Хората възмутено започнаха да пишат по блоговете си, относно избора на тревопасно за Мис Русе 2010
http://gyxzilla.org/blog/2010/06/%D0%BC%D0%B8%D1%81-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B5-2010/
http://peter.vanev.info/archives/589
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 18.06.10 04:43.
18.06.10
06:24
Защо не готвех гол на тефлона?..Защото маслото ме пръска в шкембето!..Я да се облека.. :lol:
@karpi аз съвсем не обичам кафето, но няма да остискам с по 3-4 часа сън, а трябва много, много сериозно да чета и решавам задачи, щото има опасност да прекъсна... а съвсем не искам това да се случи... ще се оправя- аз съм машина все пак хах : )
18.06.10
07:19
казано от radostin radev на 17.06.10, 19:11:
Аве, Иване, коктейлчето да не е мастика, а сервитьорката Андреа? :lol:
А не не все пак трябва да се пазиш трезвен за да можеш да си отидеш с някоя девойка от плажа :).
18.06.10
07:29
казано от Иван Шишманов на 18.06.10, 07:19:
А не не все пак трябва да се пазиш трезвен за да можеш да си отидеш с някоя девойка от плажа :).
Ако си пиян имаш по-голям шанс :lol:
18.06.10
07:34
казано от Oranje на 18.06.10, 07:29:
А ако си мъртвопиян, дори можеш да го изживееш без да ти се е случвало!
Ако ще се стига до халюцинации- абсент... ама истински- с тая мастика на никъде : )
18.06.10
08:08
Ако говорим специално за мен, шанса се изпарява с всеки погълнат млл алкохол :lol:
Пък и нямах предвид, само отиване тип “у нас или у вас”, а и изпълнението на кросфит комплекси по двойки :).
18.06.10
08:35
казано от Иван Шишманов на 18.06.10, 08:08:
Ако говорим специално за мен, шанса се изпарява с всеки погълнат млл алкохол :lol:
Пък и нямах предвид, само отиване тип “у нас или у вас”, а и изпълнението на кросфит комплекси по двойки :).
Колкото по-пиян си, толкова по-голяма ‘тeжест’ ще заведеш у вас. И няма да ти пука как изглежда. Това имах впредвид. :)
18.06.10
08:58
казано от Oranje на 18.06.10, 08:35:
Колкото по-пиян си, толкова по-голяма ‘тeжест’ ще заведеш у вас. И няма да ти пука как изглежда. Това имах впредвид. :)
Да и на сутринта може да има крокодиил, че и говори :lol:
Затова, беги далеч от алкохола (пък и не е диетично ) :).
18.06.10
08:59
казано от Иван Шишманов на 18.06.10, 08:08:
Тва е убита работа, защо не пробваш с обикновена кръгова по тройки?
18.06.10
09:33
Варианти всякакви за всеки вкус :).
18.06.10
09:50
http://news.ibox.bg/news/id_932052741
Малко като вица
Мама каза да уча за да не работя и излезе права, учих и съм безработен :lol:
Само на мен ли ми понася толкова зле жегата ? Спя по 2-3 часа на нощ, нямам желание за нищо, постоянно ме боли глава и като цяло полудявааааам....
18.06.10
09:57
казано от korpusito на 18.06.10, 09:53:
Само на мен ли ми понася толкова зле жегата ? Спя по 2-3 часа на нощ, нямам желание за нищо, постоянно ме боли глава и като цяло полудявааааам....
x2
Ама климатика решава проблемите.
Мнението беше редактирано от Питбула на 18.06.10 09:58.
Аз съм невменяем по-принцип, тъй че не мога адекватно да отговоря и глава никога не ме боли, но като цяло е по-зле : )
казано от CKOTA на 17.06.10, 21:51:
@madman
При мен специално, нищо не лекува физически и психически болежки по-добре от съня. Друг е въпроса мога ли да заспя, защото често имам проблеми с това.
18.06.10
12:15
казано от Thrashmetal на 18.06.10, 10:11:
При мен специално, нищо не лекува физически и психически болежки по-добре от съня. Друг е въпроса мога ли да заспя, защото често имам проблеми с това.
Същото е и при мен. Твърде много мисли ми се насъбират и трудно заспивам. Цаката е да си “изключиш” мозъка, ама не всеки път се получава.
Прди няколко години бях чел много интересна книга посветана на съня- въобще като цяло- процеси в мозъка, организма, как храната, водата и всиччко ни влияе... та имаше техники за заспиване спях точно 6 часа по часовник лягах и по часовник ставах бях супер бодър и енергичен, но режима се провали, а така и не намерих книгата пак... може плацебо да е било цялото нещо, но вършеше работа...
казано от CKOTA на 18.06.10, 12:29:
Прди няколко години бях чел много интересна книга посветана на съня- въобще като цяло- процеси в мозъка, организма, как храната, водата и всиччко ни влияе... та имаше техники за заспиване спях точно 6 часа по часовник лягах и по часовник ставах бях супер бодър и енергичен, но режима се провали, а така и не намерих книгата пак... може плацебо да е било цялото нещо, но вършеше работа...
И как се казваше тази книга, ако си спомняш името би ли споделил? Аз също напоследък не мога да спя, все ми се струва, че причината е във времето + магнитните бури и .........
Ами бих споделил, но аз самият не помня- беше на pdf на стария ми комп, но изгоря харда : ( опитите ми да я намеря са безуспешни за сега...
Хора прочетох на едно фъстъчено маслко пише, че съдържа хидроген растителна мазнина, какво значи това ?
Виждал съм също така растително олио, растителна мазнина, те 1 и също ли са ?
Абе, какво ми е попаднало в тялото (мозъка), не знам, но цял ден съм адски жизнен. В някаква непрестанна еуфория съм от момента, в който се събудих до сега. Пък цял ден с никого не съм се виждал - ей така самичък си се кефя на живота без явна причина. :)
Понеже имам дебел задник и често късам гащи, ми се изчерпаха късите долнища, затова извадих едни стари да ги зашия. Може би фабулата се върти около 3-те лева, които намерих в тях.
п.п. От днес се заричам да не се бръсна до края на лятото (освен мустака). Белким излезне някаква брада.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 18.06.10 15:11.
Ясно, мерси, СКОТА :)
Хора някой пробвал ли е тази извара, на вкус е кашкавалена. А дали е такава нищо не пише, не пише дали е и обезмаслена пише 80калории на 100гр. Милктрейд се казва.
И някой ползвал ли е този сусамов тахан, подходящ л ие за консумация преди лягане вместо ядки ? :)
18.06.10
16:02
Офф,как ми се иска да излезнем и да пием по една бира с приятели,ама знам че трябва да се прибера да хапна,направо..
Върви веднага да пиеш бира! Това е най-тъпото извинение да не излизаш е, че трябва да ядеш.. Аз самият близо една година го ползвах и извода ми е, че просто не е правилно.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 18.06.10 16:13.
Я сега да разгорещим малко нещата. Може ли в цял форум никой да не слуша чалга ?!? Или пък има такива, а се крият ? Аз съм направо втрещен, младо-старо рок и метъл :gulp: Не може пък чак такова елитарно общество да се е събрало, I сиктир :lol: Къде излизате тогава ?
feature=player_embedded
Мнението беше редактирано от korpusito на 18.06.10 16:58.
18.06.10
16:55
Чакай бе!Никога не сте споменавали чалгата..Аз съм ЗА : Чалга;Гръцко;Сръбско и т.н.. ;)
Ела да видив какво става.. В телефона ми на първо място е народното,на второ е гръцкото и сръското и след това вече са метали и тем подобни..
И аз съм чалгар (е слушам всичко де, ама без метъл), но явно тука критериите са завишени от форумните психолози и психоаналитици, ама айде да не подновим стария спор.
П.П. Направих си протеинов шейк шоколад :) :) (е само на цвят шоколад) - иначе рецептата е лесна - пилешки дробчета 200гр и вода пасирани :)
Мнението беше редактирано от Мирослав на 18.06.10 17:03.
18.06.10
17:22
Яяя,докато чакам да ми олегне изварата,се разтърсих и чак сега разбрах,че с БайСветлан може да сме се срещали в Катуница или някъде из Ягодово,мм..
18.06.10
17:35
Аз пък на ретро чалга се напивам каТ свиня :lol: