19.06.10
17:59
Кога да ги пия двата продукта
Тренирам около 19 часа. На НВД съм
Креатина го пия сутрин и след тренировка смятам Пака да го пия преди тренировка защото в него има 1.5гр Карнитинова матрица и Мелтдауна сутрин ? Какво ще кажете ?
Диетата е НВД със около 600 гр месо на ден и 5 дози протеин на прах дневно +БЦА около 30гр дневно
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 20.06.10 05:45.
Значи мога да ти кажа за мелтдауна и кре-алкалина.Мелтдаун пиеш 1 сутрин и 1 след обяд, като усетиш, че не ти дейстав почваш 2 сутрин 1 обяд,после сменяш 1 сутрин 2 обяд, и накрая мисля, че ставаше 2 сутрин 2 обяд (не е задължително между другото, но като гледам всички така бият бърнари - сутрин и по обяд). Кре-алкалина по 1-2 капсули с предтренировъчното и следтренировъчното хранене, но те съветвам да следваш каквото е написано на етикета.Аз съм на друг кре-алкалин, но предполагам, че и при теб ще е така с приемането и все пак следвай етикета ;) Успех за монстер пака нека друг ти каже нямам много идея
Колега,
аз етил естера пия 3 преди и 3 след тренировка, а Окси-то 2 сутрин , 1 следобед и въртя обратното. Във всички случай според мен трябва да захраниш креатин след тренировката. Успех!
казано от Xitap на 19.06.10, 20:45:
Колега,
аз етил естера пия 3 преди и 3 след тренировка, а Окси-то 2 сутрин , 1 следобед и въртя обратното. Във всички случай според мен трябва да захраниш креатин след тренировката. Успех!
А кога тренирате? В коя част на деня?
Тренирам след работа, около 17:10 съм в залата и правя силова тренировка час, и 30 минути кардио, после у нас още 30 минути кардио, но на гребен тренажор.