Дете което приема EPISTANE?

12.06.10
13:41

Днес в залата видях дете около 16-17 години което пиеше EPISTANE!Със сигурност не беше българин но това няма значение.Този продукт не беше ли някакъв прохормон или хардкор продукт и не ли е забранен за деца?Какви странични ефекти биха му причинили?

Благодаря предварително!

АН

12.06.10
13:51

За първи път ли ти е? :)

12.06.10
14:02

Да, за първи път виждам деца да пият хардкор продукти направо бях изумен!Чак си направих регистрация тук.При положение ,че детето беше от САЩ или Англия където не им дават алкохол и цагари да си купуват,пък за про-хормони да не говорим.....

АН

12.06.10
14:44

И въпреки това учуди ли се?

BO

12.06.10
19:38

По скоро ми се струва, че ти си тоя “чужденец”, който използва въпросния про-хормон!

АН

12.06.10
19:55

Всеки луд с номера си.

JA

12.06.10
20:09

казано от bobi_benetton на 12.06.10, 19:38:

По скоро ми се струва, че ти си тоя “чужденец”, който използва въпросния про-хормон!

хахахахаха х2

КК

12.06.10
20:23

x3 :D Доста ми е непонятно да си вземеш някакъв “хардкор” продукт, който се различава от химията единствено по някакви ФДА регулации :) Разбира се, обикновено струва повече, ефектите са по-малки и не на последно място е от фирми, които обикновено не е ясно какво слагат в нещата си, с добавките някак не е фатално, ако не ти пише на опаковката точното количество въглехидрати или аргинин, но при такъв продукт може да страдаш много =)

12.06.10
21:55

казано от Ragnaros на 12.06.10, 13:41:

Какви странични ефекти биха му причинили?

състав - 2,3a-Epithio-17a-methyletioallo cholan-17b-ol 10 mg
Може да увреди черния дроб. Проблеми с кожата (акне). И най-лекото е промяна на настроението.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 12.06.10 21:56.

13.06.10
08:52

Хахахаах точно аз зимам epistane.Като прочетох за страничните ефекти от про хормоните напрао се чудя как,тва лапе има коса по главата си,пък да не говорим ,че може да хване рак на простатата.

19.06.10
20:12

Аз съм на 20 години и като бях в гимназията много от мойте познати направо почваха на метан, един даже беше доста омазнен и пиеше някаква химия от аптеката заедно с керзил и не ядеше като си мисляше че от химията ще качи, а като не яде ше се изчисти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1