Комбиниране на определени добавки.

19.06.10
08:50

Здравейте!Минавам директно на въпроса си - харесал съм си Kre-Alkalyn EFX, изглежда ми хубав креатин за цената си.Понеже през лятото няма как да избегна работата, ще ми се налага да работя и няма да имам време да тренирам в залата по 3-4 пъти на седмицата.Ще съчетвам всяка възможност в залата - когато мога ще съм там, а ако не мога - има доста лостове и успоредки из квартала.Понеже лятото е “сезона на свалянето”, ако мога да така да се изразя ще ми бъде ли трудно да задържам постоянни килограми през цялото тримесечие (оставащият Юни,Юли,Август и първите дни на Септември).АЗ съм на 16, имам в къщи останал монохидрат, който се чудя, ако пия през лятото дали ще ми помогне да задържа маса и евентуално в комбинация с точно хранене да даде резултат към 1-5 килограма?Пиша всичко това, защото свърши ли работа, ще съм събрал определена сума, с която планирам есента и зимата, повреме на новата учебна година, да кача на ММ,сила - общо взето всичко.Изборът ми на креатин е ясен за момента, но определено искам да го комбинирам  с нещо, и първата ми мисъл беше протеин.Можете ли да ми препоръчате някой протеин, опрделено не търся най-скъпия/добрия/мощния - а някой добър в съотношение цена - качество.Разбира се, ако трябва ще додам и още някой лев, но искам да знам, че го давам за нещо, което си заслужава.Моята цел - както казах и по-горе е покачване на мускулна маса, пък и съм решил, да започна да се храня като човек - правилно и качествено, поне доколкото мога.
ПС:Значи ли, че щом хвана протеина и креатина, трябва да огранича сладките и мазните работи.Не ми е проблем, дори напротив, но просто се интересувам.
ПС2:Има ли нужда от някоя амино-киселина към горната комбинация, или мога и без нея да мина
Благодаря ви от сега за отделеното време :)

19.06.10
09:13

Зарежи моното, вземи си кре-алкалин и кажи колко пари можеш да отделиш за протеин, за да ти препоръчаме най-доброто. Щом няма да имаш много време за тренировки, гледай поне храната да е на ниво, за да не хабиш добавките. По-здрави

19.06.10
09:54

Да - монохидрата ще си го изпия лятото, колкото да свърши.Иначе съм готов дам поне 100 лв. за креатина и протеина.Може и още допълнително, ако наистина ще ме “хване” както трябва.

19.06.10
10:05

Ако очакваш някакви невороятни резултати от креатина и протеина се лъжеш жестоко. 100 лева май ще са ти малко защото 45 лева ти е само алкалина :) По-добре тия пари си ги остави за хубава храна ;)

19.06.10
11:43

казано от Стели на 19.06.10, 10:05:

Ако очакваш някакви невороятни резултати от креатина и протеина се лъжеш жестоко. 100 лева май ще са ти малко защото 45 лева ти е само алкалина :) По-добре тия пари си ги остави за хубава храна ;)

x2

19.06.10
11:51

Според мен тренировки 3 пъти седмично са абсолютният минимум, за да поддържаш някаква форма. Нямаш ли възможност поне за толкова по-добре не си давай парите за добавки на този етап. А иначе възможности и комбинации да инвестираш.....безчет  :)  Поздрави!

19.06.10
13:42

Нищо не очаквам, но не схващам как да “инвестирам” в качествена храна.

19.06.10
13:46

Като си купуваш такава и я консумираш правилно :)

19.06.10
13:54

Купуваш алкалина + 7-8 кила месо :)

19.06.10
19:05

ако не трнираш в седмивата всяка мускулна група поне по един път седмично мисля че каквито и добавки да си купиш нищо няма да направиш. По добре според мен е да си събереш някаква сима и през септември или октомври да си купиш някой качествен потеин и креатинова матрица. Миналото лято пих кре алкалин на ултимейт и не бях много доволен.

19.06.10
20:28

Това ми е мисълта.Всичко е за есен и зима.Просто питам сега.

19.06.10
20:33

казано от Amaranth на 19.06.10, 20:28:

Това ми е мисълта.Всичко е за есен и зима.Просто питам сега.

и купувай само на промоции ;)

20.06.10
19:50

Е - в крайна сметка има ли файда да си зема протеиин ?

20.06.10
20:01

Не и за тези пари. Купи си месо ;)

22.06.10
12:19

Ами ако отделя повече - ще има ли по-силен ефект от месото - смисъл такъв аз така и така през годината ям месо.

22.06.10
17:27

Ефект от протеин трудно можеш да усетиш, то си е храна. Ако се храниш добре, не е наложителен, ако не си вземи 5 либри.

29.06.10
21:06

Syntha 6 5.04 lbs Много го хвалят - на този вариант съм се спрял, като го комбинирам с Kre-Alkalyn EFX.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1