20.06.10
10:22
Здравейте! Имам 1 малък проблем за които искам да ми помогнете :( значи на 14год. съм и още от малък су мзабелязул че мускула на едната ми ръка [дясната] е по-голям от този на лявата (тми) мислех си че като порастна и всичко ще се оправи но .. (shake) Може ли да ми дадете някакви упражнения с които да ги \”иразвня\” ако може така да го кажа :Д иииии тъй като се затопли ако може да ми дадете и някоя диета или упражнения за отслабване че имам коремче и искам да го смъкна (нреспект) БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ! (бов) (бов)
ДЗВЕР едит: Преведено.
Забележки:
1. Пиши на кирилица, понеже ти е първи пост прощаваме, но оттук нататък може и направо да трием.
2. Намали употребата на емотикони в три изречения, те не илюстрират п о- добре това, което искаш да кажеш.
3. По темата - следва ли да разбираме, че на 14 години вече с ипораснал и ти е време за равносметка от растежа?
Всички имат малки разлики, просто прави по някое движение повече за по - слабата ръка.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:07.
20.06.10
10:38
Да беше писал поне на кирилица ....инече това с разликата в мускулите на ръцете не е проблем ! ;) Аз тренирам от 1 година и 8 месеца и едната ми ръка е с 0.5 см по-голяма от другата .Няма от какво да се плашиш,а за коремчето най-отгоре на страницата има една зелена лента ,където пише диети .....друг път използвай търсачката преди да питаш!
20.06.10
10:49
:D :D :D
20.06.10
10:55
И аз имам същия проблем - левия бицепс и трицепс са ми по-големи от десния.
Мнението беше редактирано от Ачо на 20.06.10 10:58.
20.06.10
18:27
Не я заваряйте колеги, да дадем шанс все пак за отговор... Но ако колегата продължи в тоя дух, следват наказания.
Отключвам темата.
20.06.10
18:29
казано от manqka на 20.06.10, 10:49:
:D :D :D
Ти не се обаждай, че си по-зле.
Авторе, напълно нормално е, на всеки човек едната половината на тялото му е по развита от другата.
Започни да ходиш на зала, или пък ако нямаш възможност на лостове. С времето ще започнат да се изравняват, но може никога да не са напълно еднакви. Айде действай.
И аз имам подобен проблем, но на краката.. Играх стрийт баскет всеки ден миналата година и скачах главно с левия крак и сега десният ми прасец е с 3 см по малак от левия, ако беше 1-1.5 см разлика нямаше да пиша защото е нормално и рядко има симетрия в човешкото тяло, но 3 са прекалено много :)
Ти не си пораснал, за да искаш да имаш правилна форма на тялото и мускулите. А за чиста храна никога не е твърде рано, но за диета за отслабване, ако нямаш истинска нужда (да си дебел е нужда, да имаш коремче е прищявка) е рано. Също така, освен ако нямаш генетична симетрия, няма и да я получиш - никой няма равни крайници, или изобщо две страни на тялото, до самия милиметър. Спокойно.