Добавки за преди мач?

18.06.10
13:51

Здравеите.Искам да разбера коя е най-добрата добавка за преди мач (футболен).Мислех да си взимам No-Xplode, но преди да купя каквото и да е искам да чуя вашето мнение.
Не знам защо предишната ми тема беше изтрита, все пак благодаря на princo който ми предложи Fusion Stack (gerinamine & Pea).Ще съм благодарен на всяко мнение.Благодаря.

18.06.10
13:58

Ако не те притеснява потенето всеки бърнър ще свърши работа.Примерно Fyre дава много енергия за тичане,дори и само Yohimbine+кафе дава енергия.Но страничните ефекти са че ще гориш и ще се потиш целия.

18.06.10
14:01

Не, нямам проблем с потенето просто искам да знам коя е най-добрата добавка за сила и издръжливост за този случай.Благодаря ти за мнението ;) ..

18.06.10
14:16

Аз съм се навил да пробвам healthstore.bg/Stacker-2-4-kapsuli.html точно преди мач.

18.06.10
14:23

в никакъв ама в никакъв случаи ве взимаи Но Експлоуд преди мач
освен ако не искаш да тресне някъв инфаркт
ето нещата които можеш да вземеш според мен
кофеин 100-150 мг
л-карнитин - 1-2 грама
q10
някаква изотонична напитка - първата която се сещам е изостар продават го в била

18.06.10
14:35

Добре, разбрах те а какво мислиш за този продукт fitness1.bg/fusion-stack/ .Има ли и по добри?

18.06.10
14:44

Ако не си прочел коментара към стака, пиши на Кольо Пияндето, мисля че така му е ника, и го питай конкретно за твоя случай какво мисли.

18.06.10
15:17

Колкото и неоместно да звучи аз ти препоръчвам 2рия No explode на BSN и ще обясня защо:
Мн мн силен като енергитик и слаб в напомпването,което го прави точно за теб.ТРенирал съм футбол доста време и знам какво търсиш.Всичко,което може да ти помогне е “забранено” ,остава ти само енергитици..играл съм “мач” на No explode и бях звяр.

Моят съвет е, преди да минеш на продукти от класа на No-Xplode, да опиташ с карнитин - 4-6 гр при мен действаха невероятно по време на мач. Винаги може да опиташ нещо “мощно”, но фундаменталното не следва да не работи. :)

18.06.10
16:46

Аз пък не мога да хвана връзката между л-карнитина и прилив на енергия ?

18.06.10
17:12

Кофеин има в него.Също така дава енергия, незнам на коя съставка се дължи.Поне аз като зимах 4-5 гр преди тичане побеснявах.(Тук става въпрос за 15-20 минути крос не футболен мач)

Полезно четиво за карнитин.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 19.06.10 05:06.

18.06.10
19:16

казано от Димитър Михайлов на 18.06.10, 17:53:

Полезно четиво за карнитин.

Или за динята?:D

Митко: упс. :) ремонтирах го.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 19.06.10 05:06.

18.06.10
22:21

Добре, а ще рече ли това, че Карнитина е по-добър от Бърнърите?.....

18.06.10
22:57

казано от alenhristov на 18.06.10, 22:21:

Добре, а ще рече ли това, че Карнитина е по-добър от Бърнърите?.....

Просто и ясно - НЕ.

В доста случаи л-карнитин е част от фат бърнера, затова не е много уместно да се сравняват. Ето още за четене:

Липотропни фат бърнери
Термогенни фат бърнери

19.06.10
07:54

Общо взето всичко е много хубаво за липотропните бърнъри и карнитина но на теория.Аз преди съм вземал липотропен без никакъв ефект.В момента пия по 5-6 гр. карнитин +йохимбин и кафе преди кардиото и ще видя след месец дали ще има резултат.Иначе като стакна 4 гр. карнитин с 24 мг Йохимбин + кафе без захар ми дава енергия но смятам че е от йохимбина и кафето.

19.06.10
08:29

Опитай с Кленбутерол  . Ако нямаш въздух мисля, че ще ти помогне да издържиш повече на по-високо темпо.

19.06.10
08:35

казано от ceco_metal на 19.06.10, 08:29:

Опитай с Кленбутерол  . Ако нямаш въздух мисля, че ще ти помогне да издържиш повече на по-високо темпо.

Добре, Кленбутерола не е ли от забранените стимуланти, или се бъркам ?Иначе на мен това ми е основната цел да имам повече въздух и да съм на високо темпо както казваш ти.....

Мнението беше редактирано от TrainingAnimal на 19.06.10 08:37.

20.06.10
13:47

От кленбутерола може да се получи даже прекалено голям за целта ти прилив на енергия. Наитина е несравним за въздух и аеробни спортове, далеч по-безопаен от ефедрина, а и по-ефективен за целта ти. НЕ е сред забранените стимуланти, но не препоръчвам в никакъв случай употребата му! Не мислете обаче кофеина и йохимабина за безопасни.
“Йохимбе (Corynanthe yohimbl, Pausinystalia yobimbe). Това растение не е подходящо за играчка. Съдържа токсичния алкалоид йохимбин.”

20.06.10
18:10

казано от ceco_metal на 19.06.10, 08:29:

Аз не бих послушала този съвет.

20.06.10
19:52

Кленбутерол съм вземал,няма нищо общо с ефедрина.От ефедрина треперех от енергия и ако не отидех на стадиона ставаше лошо.От клена само се потях яко.А в момента вземам прилична доза йохимбе+л карнитин и кафе без захар преди бягане и се потя като животно и ми дава и енергия.

22.06.10
15:41

[email=fitness1.bg/yohimbine-hcl/]Йохимбин [/email] и [email=fitness1.bg/primaforce-caffeine/]кафеин [/email] са достатъчни.

22.06.10
15:48

Давай с първоначалната идея, Fusion Stack e нещо базово, което ще ти свърши работа, а цената е супер! Успех.

22.06.10
16:13

Забравяте една от най-важните добавки за издръжливост. Говоря за бета аланин и най-добрият бета аланинов продукт IntraXcell. Използва се масово от колоездачи,маратонци,спринтьори и т.н

22.06.10
16:16

И аз мисля това и да направя да пробвам за начало с Fusion Stack, пък ако не съм доволен може да си взема нещо по-добро, нещо което  ми предложихте вие.Иначе IntraxCell ми изглежда по-доброто от двете дайте съвет кое да взема.....

Мнението беше редактирано от TrainingAnimal на 22.06.10 16:21.

22.06.10
16:21

Комбинирай ги ;)

22.06.10
18:29

По-добро от ISOSPORT НЯМА :d :d :d

22.06.10
20:41

Как ISOSPORT бе тва ваобще няма да го коментираме.....Aleksandar Marinov, този IntraXcell няма ли същият ефект като при No-Explode да те напомпва повече, защото хората ме посъветваха да не взимам добавки  като No-Explode и подобни.....

Мнението беше редактирано от TrainingAnimal на 22.06.10 21:01.

23.06.10
06:37

@alenhristov - погледна ли състава на IntraXcell?
Нищо подобно с Но експлоуд. Пълна глупост е според мен да те посъветват да вземеш No Xplode преди мач - каква полза ще извлечеш като ти се напомпат и вдървят краката и не можеш да тичаш?
Тук (IntraXcell) нямаш напомпващи съставки и енергетици и кофеин, както при бустерите.
При IntraXcell имаш съставки и антиоксиданти, които се борят с водородните йони - причинителите на умора. Няма енергетици вътре, тоест - не може да ти стане лошо и да ти се разтупка сърцето, както при No Xplode или някой фатбърнър или силен стимулант.
Ето да прочетеш как работи продукт - IntraXcell

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 23.06.10 06:41.

23.06.10
09:21

Т’ва пък едно мачле да не можеш да изиграеш, че и добавки да търсиш ....

Или всеки ден играеш по 2-3 пъти :D

23.06.10
18:40

Aleksandar Marinov, разбрах те мерзи за инфото, насочвам се най-вече към твоята препоръка, Emzo не е просто едно мачле а 90 минути на високо темпо.

казано от korpusito на 18.06.10, 14:16:

Аз съм се навил да пробвам healthstore.bg/Stacker-2-4-kapsuli.html точно преди мач.

Иначе към последния коментар за Stacker 2 и друг човек вече ми го е предлагал и предполагам си заслужава да се пробва тъй като се предлага по 4 капсули.

23.06.10
19:32

Опитай, 4-5 лева струват :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1