азотен бустер без кофеин

21.06.10
08:52

Бихте ли ми препоръчали азотен бустер чез кофеин които да сте пробвали и да работи?
Този въпрос го зададох в един американски форум за суплементи и ми беше отговорено че по принцип кофеина е неделима част от азотните бустери и няма смисъл да се ориентирам към такива тип суплементи ако имам непоносимост към кофеина....
Искам да чуя вашето мнение по въпроса!

21.06.10
09:06

мда това изглежда доста добре
мерси

21.06.10
09:08

ам то добре едната ще е преди тренировка а другата? Като взимах ААКГ на Скитек пиех едната доза преди лягане и тази ли така?

21.06.10
12:43

Nitrous работи!(личен опит)! Първата доза сутрин веднага след ставане и 30 мин. след това ядене. Втората 30мин. преди тренировка на празен стомах. В нетренировъчен ден само сутрин е достатъчно.

Друг варианt за бустер без кофеин: Universal NOX 3

21.06.10
12:44

благодаря в момента които ми свърши сегашният бустер що го пробвма

казано от Камен Каменов на 21.06.10, 09:00:

Аз виждам главния смисъл от азотния бустер в напомпването

Аз пък като главен смисъл виждам, вкарването на повече хранителни вещества в мускула посредством повечето кръв навлязла в него.

21.06.10
14:04

оо почвам да чета за тоя продукт

21.06.10
14:16

Винаги можеш да опиташ с чист аргинин  ;) .

21.06.10
14:21

пробвал съм естествено щом със стигнал да ви питам вас:)))
Взимах ААКГ 3.2 гр преди тренировка на Скитек но не усетих някакво по-особен ефект

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1