21.06.10
13:46
Здравейте, ходя на фитнес от 5 месеца. След третия месец си купих гейнър на Гаспари. За два месеца от 67 кила станах на 73. Висок съм 175 см. и съм на 23 години. Досега ходих по 3 пъти седмично, но от седмица вече ходя по 4 пъти. Проблемът ми е следният: Почти всяка тренировка тичам по 10-15 мин. след упражненията и на всяка правя упражнения за коремните мускули. По принцип съм слаб, но лошото е, че като качих тези килограми освен на гърди и ръце( вече доста ризи ги опъвам:)) се получиха излишни мазнини по корема и задните части. Заделил съм си 100-150 кинта за добавки и ме интересува какво да взема. Имам още от гейнъра, но искам нещо за сила, за да продължа да качавам мускулна маса и същевременно нещо което да ми разкара тези мазнини по корема и краката. Възможнa ли е въобще такава комбинация? В диетата не съм много добър, но гледам да закусвам овесени ядки и да хапвам яйца и ориз преди тренировка. Ще се радвам хора, които са имали тези проблеми да дадат съвет:)
21.06.10
13:59
Купи си Л карнитин течен и взимаи течно съдържание от него поне с 1-2 гр. л-карнитин 20-30 мин преди тренировка
Ще изчистиш малко мазнини е ще ти дадае малко енергия
Иначе честно казано ако не направиш дието ще ти е много трудно да изчистиш мазнините точно в тези проблемни области.Би ли уточнил какво ти е главната цел в залата - да качваши или да чистиш?
Ако е да качваш то бъди сигурен чисто не може да се качва - винаги има омазняване!
Мнението беше редактирано от caihundrel на 21.06.10 13:59.
казано от caihundrel на 21.06.10, 13:59:
Купи си Л карнитин течен и взимаи течно съдържание от него поне с 1-2 гр. л-карнитин 20-30 мин преди тренировка
Ще изчистиш малко мазнини е ще ти дадае малко енергия
Иначе честно казано ако не направиш дието ще ти е много трудно да изчистиш мазнините точно в тези проблемни области.Би ли уточнил какво ти е главната цел в залата - да качваши или да чистиш?
Ако е да качваш то бъди сигурен чисто не може да се качва - винаги има омазняване!
Да качвам, но изглежда, за да нямам такива проблеми ще трябват диети. Проблемът въобще не е драматичен, но всеки иска плочки:) Интересувах се за някакви добавки или комбинация от такива като това, което си написал, които да поизчистват и същевременно да ми дават сила.
21.06.10
14:09
хем плочки хем размер .....много много е трудно
по добре гони първо размери после плочки
казано от caihundrel на 21.06.10, 14:09:
хем плочки хем размер .....много много е трудно
по добре гони първо размери после плочки
Ок, така ще направя. А някаква добавка за сила или само с хубава храна?
21.06.10
14:30
хех добавки колкото искаш - креатин глутамин трибулус терестрис протеин рибено масло мултивитамини и минерали и т.н.