16.03.05
13:49
причината да напиша тази тема е че напследъкпознавам доста хора,които са на зоб.познавал съм ги и отпреди и мисля че това яко е променило характерите им.Чудя се дали се дължи на страничен ефект на химията или просто тия пичове като позаякнат за кратко време си мислят че света им е в краката :twisted: . Имам чувството че който е на химия става раздранителен,притеснителен и т.н.,и си избива комплекси по някакъв начин.за пример,онзи ден се срещам с един приятел,с който три години сдах на един час в даскало,той видимо набъбнал,говорим си ние кой как тренира,аз подхвърлих темата за стероидите,и нататък стана страшно...първо искаше да ме убие едва ли не,а после в поликлиниката на изследвания искаше да ходим че да ми доказва,ама кво да ми доказва,то даже кожата на ръката му се е нацепила...
и това не е единствения случай,не смятам че всичко трябва да избива на агресия...
аве брат ставаш агресивен и глупав казвам ти от личен опит и незнаеш ко праиш а твоя приятел явно е бил с големи дози ае поздрави
не ме рзбирайте погрешно,аз за химия не искам и да си помисля камо ли да взема :roll:
Аха стероидите много влиаят на характера, но това докато се зимат, ставаш по избухлив, сприхав, нервен, абе вообще... , но като спеш с трероидите това спира, единственито което остава е това, че “зобилия” вече мисли че е фанал бога за шлифера и е върха!!!):):)
то даже кожата на ръката му се е нацепила...
freakster това че му е нацепена ръката не осначава че зима стероиди на мен, а й на повечето ми приятели, имаме по 1000 такива стриди(нацепвания
16.03.05
19:55
не съм съгласен изобщо... Първо от това дето прочетох мога да ти кажа че мнението ми е че приятеля ти НЕ взема стероиди... Второ всичко си опира до човека... Не са виновни стероидите че ББ-рите се държат надуто и надменно, все едно че са неземни същества. Всичко е психика (и комплекси). Е истина е че има стероиди (напр. Мастерона) които бият в главата и ставаш агресивен, но не ми се вярва някой да е на чак толкова високи дози и толкова сериозни химии...
В моето даскало има един дето адски много се надува пък да ен ви казвам за какви мазнини става дума, та преди 2-3 дни едно момче (най-много два пъти е ходил на зала и нищо не тренира) му начупи носа и през следващото междучасие онзи надутия още по надут се разхожда с разкървавания нос из коридора да видат всички че се е бил ама на никой не казва че само бичове е поемал :D
freakster това че му е нацепена ръката не осначава че зима стероиди на мен, а й на повечето ми приятели, имаме по 1000 такива стриди(нацепвания
това не са стрии,знам какво е стрия,ама това е нещо адски гадно,като мозайка муе ръката,една изсушена,направо гущерова кожа има, и тва са му го казали на военната комисия че е от химията
и аз обичам да ям стриди, добър източник на белтачини са хахаха
бе какфи са теа глупости ве ... палячовщини ... СМЯХ
29.03.05
12:25
Hubstar нищо ново не ни казваш, защото в повечето подобни случай става така . Т’ва, че някой се надува може да значи, само че е никакъв и по този начин избива комплекси .
Абе вчера ходих до пиротска и там има едно момче на около 20 г, което продава! Та значи обикновено обяснява нормално дълго, енергично, докато от 1-2 седмици като го питаш едва отговаря, качил е някакви килограми (каза понеже го избъзиках че е станал чудовище), мрънка, абе въобще изглеждаше си точно назобан или и на някаква диета много лоша (второто много ме съмнява)! Това не е единичен случай, и Георги Георгиев е бил същия и едно момче в залата което си знам че взима, защото сме си говорели! Абе променяш се малко и си по-лесно раздразнителен!
Ами раздразнителността зависи от много фактори - главно от психичното състояние на индивида. При комплексирани хора ползващи стероиди бързият напредък и постигането на огромни резултати без труд за кратко време просто са отключващ фактор. Пък стриите са в следствие от бързото покачване на маса ( но това не значи винаги - използване на стероиди ) . Стриите са в пряка зависимост от структурата на кожата и се появяват и при хора неприемащи стероиди - аз съм типичен пример.
29.03.05
23:55
Определено химията влияе много на психиката особенно по силните андрогени.Мислиш че си безсмъртен,гледаш надменно околните защото се чувстваш като бог.Като човек пробвал химия мисля че не бих опитал отново.Човешкото деградира почват да си проличават повече животинските инстинкти в теб отколкото трезвия разум.Доста ми беше трудно да се концентрирам върху учене или нещо подобно,мислех постоянно за жени......доста по трудно помнех информацията.Раздразнителноста също е на лице.
30.03.05
18:43
Друг е въпросът, че един човек пробвал някаква химия трябва да има много силна воля за да продължи да тренира без стеройди. Хората използвали химия в малка или в голяма степен стават зависими. Аз лично също съм пробвал и мисля, че не постигнах нищо особено и естествено вече изобщо не съм и мислил за системи. Със стеройди може всеки, но без не и затова се гордея със себе си, всеки път когато някой си мисли, че взимам . От друга страна мускулът на назобан човек, на който му липсват достатъчно тренировки и опит не е нищо особено .