Важно начинание!Помогнете!

BE

21.06.10
19:17

Здравейте!
Искам да започна едно много хубаво и важно начинание.Започнах да ходя сериозно на фитнес,но това не стига,за да мога да постигна хубаво тяло.Трябва да оправя храненето.Фитнеса не ми излиза много евтино и затова не мога да си позволя и да купувам скъпи храни.Въпроса ми е такъв какви храни мога да ям,така че да не ми излизат скъпо,но и да имам ефект във фитнеса с тях.Освен яйцата и изварата друго не мога да се сетя,което може да ми послужи?Ще съм ви много благодарен ако ми кажете и други храни,които мога да ги ям на обед или на вечеря и с колко пари на месец трябва да разполагам?
Благодаря предварително!

21.06.10
19:25

Не разбрах искаш да качваш ММ или да сваляш....ако е за качване...освен яйца и извара може да ядеш макарони, ориз, картофи и естествено месо.. :)

BE

21.06.10
19:30

казано от Калоян на 21.06.10, 19:25:

Не разбрах искаш да качваш ММ или да сваляш....ако е за качване...освен яйца и извара може да ядеш макарони, ориз, картофи и естествено месо.. :)

Да вярно,че не написах каква ми е целта.Искам по възможност да кача ММ,с колкото се може по-малко мазнини.Да разширя раменете да изправя стойката,но това ще стане с ядене и тренировки :)

21.06.10
20:08

Пиле с ориз е класика в жанра. Тук едно момче пиеше много мляко и се хвалеше с бърз растеж. Ама трябва да е по-качествено и пълноценно.В млечните храни има протеини и калций за по-здрави кости.Още телешкото и едрата риба са полезни.А веднага след тренировка обезателно 1-2 банана или лъжица мед.

BE

22.06.10
14:37

казано от Миро на 21.06.10, 20:08:

Тук едно момче пиеше много мляко и се хвалеше с бърз растеж. Ама трябва да е по-качествено и пълноценно.

Да,но лошото,е че аз не обичам да ям мляко направо то кофичката или да го пия от бутилка.
Няма ли и други,които да ми помогнат със съвети ?

22.06.10
17:32

Не мога да ти разбера много въпроса, но ето ти качествени и евтини храни:

Свинско 6-8 лева килото
Дробчета 2-3 лева килото
10 яйца- 1.60
Извара - 2-3 лева
Скумрия- 5-6 лева
Цяло пиле - 3-4 лева килото
Овес- 3 лева килото
Ориз- 2 лева килото
Хляб вита- 80-90 ст.

Мнението беше редактирано от korpusito на 22.06.10 17:33.

BE

22.06.10
18:40

казано от korpusito на 22.06.10, 17:32:

Не мога да ти разбера много въпроса

Какво точно не му разбра на въпроса,кажи за да мога да ти го разясня.

казано от korpusito на 22.06.10, 17:32:

10 яйца- 1.60

От къде ги намираш толкова евтини тези яйца?Аз по евтино от 25ст. не знам дали мога да ги намеря.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1