21.06.10
18:48
Здравейте! Аз съм момче на 17 години, висок 1.82 и тежа около 80-83 килограма. Въпросът ми е- как да сваля 5-8 кила ( ако е възможно) за 30-35 дни. Ходя на фитнес и, ако може, хранителният режим, които ми предложите да бъде съобразен с това, за да не губя ММ. Карам и колело и след седмица, когато свърша училище, ще започна и тичане.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 20.04.11 13:18.
Ще се повторя за милиони пъти докато хората не се научат да четат. Кардио + диета. Никой неможе да ти препоръча универсална диета конкретно за теб от ФОРУМА, ти си преценявай по това дали ще може да издържиш диетата. Има по 5 нови теми всеки ден разгледай ги. Ако не ти се занимава има диетолози и професии по това свързани.Ще свалиш 5-8 кила с малко или много мускулна маса изгубена.
Аз съм на 17, къде да ходя по диетолози? Пък и това са 5-8 кила, а не 20-30… Това ми е ясно- кардио+диета, чета преди да пиша, но се надявах да ми помогнете със съвети за ММ...Пък и си потиворечиш, ем е универсална, ем е конкретно за мен. :D
Мнението беше редактирано от Mav3r1ck на 21.06.10 19:01.
Еми човек няма как като сваляш килограми дори да не свалиш малко ММ :) Пробвай преди кардио ако го правиш сутрин 1-2 белтъка с аминокиселини.Пък пробвай РБД, НВД за 5-8 кила едва ли ..
Мхм. Мерси. Не ползвам амино, затова ще наблегна на месни, яйца и обезмаслено прясно мляко.
Диета: сутрин 1/2 варено яйце, вечеря - другата половина, през деня само солети. Вода не пий - пий колкото да не си жаден, защото нали водата подува и яко кардио, когато имаш свободно време тичай! И след тичането никаква вода и храна поне 3 часа.
Автора, звучиш сякаш си попрочел темите за храната. Ами харесай си някой режим - някои момчета си харесват въглехидратната ротация, според тях е щадяща за ММ, но резултатите са по - бавни....друг добър вариант е да не се замайваш със сметки, а просто да се храниш изчистено и да гледаш вечер да ограничаваш въглехидратите.
Тренировките - ами кардиото е хубаво нещо, освен силовите. Дали ще е ХИЙТ или обикновено, зависи от предпочитанията и възможностите ти. Сутрин, вечер, след тренировка, в отделен ден....
Тренировки с тежести, за да запазиш максимално мускулите и достатъчно протеин също са необходими.
И пий много вода - мин. 3 л.
Мнението беше редактирано от Инис на 21.06.10 20:24.
Благодаря за съветите. Ще се възползвам максимално от тях. Относно човека, които се е***а, мога само да му кажа да ходи да тренира, защото иронията не му се отдава изглежда...
P.S. Солетите, доколкото знам, са нещо като дехидратиран хляб, така че като поне давай диетични храни... ;)
Мнението беше редактирано от Mav3r1ck на 22.06.10 12:12.