почвам система

Темата е заключена.

26.03.05
09:51

след 15-20 дена смятам да почвам система
ХРАНИТЕЛНА СИСТЕма:
сутрин в 7 200 грама овесен ядки с кисело мляко и мед -600 калории и 4 белтака и 1 жълтак
в 9 1 изродски хамбургер сас свински шницел—-700 калории и 1 литар боза—-1400 калории
в 11 пак хамбургер—-700 калории
в 1 ориз и пиле—- 600 калории
в 3 картофи и сладко руло——1400 калории
в 6 банани и пиле—- 600 калории
в 9:30 яка манджа——1000 калории
ПРОТЕИНОВА СИСТЕМА:
NUTRIM PRO 90 GOLD 2 пати на ден по 35 грама сега сам 69 кила 168 раст глутамин 5 грама след тренировка и аминокиселни 7 броя на ден
СТЕРОИДОВА СИСТЕМА:
парва седмица бионабол 3 хапа 2 ра седмица 5 хапа 3 та седмица 7 хапа 4 варта седмица 8 хапа и после пак намалям е бионабол си бия и сустанон 250 парва седмица 1 ампула 2 а седмица 2 ампули 3 седмица 3 ампули 4 седмица 4 ампули и после пак намалям :

след циакала ще пия 400 грама креатин,трибестан и витамин е
какво мислите за системата знам че дозите са големи но искам да знам яка ли е
Мод Емил

26.03.05
13:44

за състезание ли се готвиш? ако не ИМАЙ МАЛКО МИЛОСТ КЪМ ТЯЛОТО СИ! :roll:

26.03.05
16:39

не се готся за састезание ное се готся за качване на много маса системата ще трае кам 2 месеца и смятам да кача 15 кила

26.03.05
16:51

аиде де хора никои ли нищо не мисли за системата?

26.03.05
19:49

с тия стероини никак не ми се иска да коментирам
шсе преебеш :)

PD

26.03.05
19:54

Самоубий се, моля те !!!
По-леко с подобни изказвания!!
Mr_Muskul

26.03.05
19:56

Приятелю..... много големи дози с много вредни стероиди  :lol:  протекторите се приемат и повреме и след цикъла..... и няма да е лошо да зимаш и некав протектор за черния дроб - карзил например..... а и креатина не е никав протектор  8) ама то си е твоя работа де .... ти си знаеш

HE

26.03.05
20:03

[quote author=“zelkata”]ПРОТЕКТОРИ:
след циакала ще пия 400 грама креатин,трибестан и витамин е
какво мислите за системата знам че дозите са големи но искам да знам яка ли е

Пич ако за тебе ПРОТЕКТОРИ са креатин, трибестан и витамин по-добре се захвани с балет! От поста ти става ясно, че до момента си чул-недочул нещо свързано със стероидите и си решил да експериментираш върху себе си.
Съвет от мене хвани прочети нещо повече за забранените медикаменти и последствията от тях, а също и за ПРОТЕКТОРИТЕ за да не се изказваш неподготвен и да ти се смеят хората.

26.03.05
20:05

аве знам 4е не са протектори ве просто сам се обаркал знам 4е протектори са нолвадекс карзил еленово дарво трибестан

26.03.05
20:09

върти сучи и па до трибестана го докара :mrgreen:

26.03.05
21:32

Зелка много бързото качване е вредно бе човек, по добре без стероиди, ами си вземи повечко добавки: креатин с глутамин и глюкоза, гейнер, ЗМА, трибестан пак може, аминокиселини и ще си по-доволен според мен! Сигурен съм даже!!! Пак ще качиш килограми, но по-качествени, защото от 15 кг за 2м мускули не ще качиш повече от 2-3 кг! Останалото е от задържането на вода, което неминуемо ще спадне ако ти е и първи цикъла! По принцип мускулна маса (чиста) за една година можеш да качиш около 5-7 кг по нормален начин! Иначе ти си решаваш!

26.03.05
22:18

yoda едно неyо не знаеш когато си на диета яка и на хап нормалното качване не муакулна маса е 4 кг на месец ае поздрави

RH

27.03.05
00:21

Е как точно ги изчисли пък че са 4 кг що да не са 5 например. При всеки е строго индивидуално а за диетата ти мнението ми е че откъм протеини ти куца и че вкараваш прекалено много “лоши” калории и ще качиш много мазнини.

27.03.05
00:33

1 кило на седмица е ок а за диетата ще си помисля

HE

27.03.05
11:11

[quote author=“zelkata”]аве знам 4е не са протектори ве просто сам се обаркал знам 4е протектори са нолвадекс карзил еленово дарво трибестан

Ей нещеш да прочетеш някой ред за протекторите и това си е! И да ти обясня - не е “еленово дърво” а еленов корен и не е е протектор също като трибестана! Трибестана и Еленовия корен ще ти възвърнат нормалното ниво на тестостерон в организма след стероиден цикъл, но няма да те предпазят от страничните ефекти при употреба на стероидите! Един съвет от мене - виждам, че си решил така или иначе да правиш експерименти със себе си поне прочети някой ред за стероиди, протектори и тнт.

27.03.05
11:44

чел сам не един а 10000 реда не само мноого запознат с протекторите

HE

27.03.05
15:14

Ами като си решил да правиш цикъл запознай се и с тях - определено ще имаш нужда като гледам схемата за прием и вида стероиди които си избрал!

27.03.05
19:31

ще се запозная от по добре с протекторите ама наи много ми е страх от гинекомастията ко да зема за да се предпазя от него ?

HE

27.03.05
19:38

Ами като имаш в предвид, че Бионабол-а ароматизира доста лесно можеш да се сдобиеш с такава гинекомастия че ще можеш да се явяваш на конкурс мис мокра фанелка! Като гледам и сустанон си включил в схемата - без да ползваш протектори може да си новата Памела в мъжки вариянт! А какви протектори трябва да взимаш - доста е изписано по темата - направи малко усилие и потърси из форума не чакай всичко наготово!

27.03.05
20:39

Някои 4увал ли не6то за АНАБОЛ ТАБЛЕТ или не6то такова.
Как става 4истенето с карзил след стероиден цикал

27.03.05
20:48

Анабол Таблетс е тайландски Бионабол :wink:

27.03.05
21:18

[quote author=“Bosalini”]Анабол Таблетс е тайландски Бионабол :wink:

По точно Дианабол. Въпреки противоречивите твърдения двете имат малко разлики и основната е, че Дианабола задържа по-малко вода от Бионабола.

27.03.05
22:39

каде мога да про4ета не6то за анбол таблет или да ми обясните по подробно.Вреди ли страни4ните му ефекти и др.

28.03.05
01:39

Говорили сме с теб по въпроса, няма да те спирам добре ми се вижда това което правиш на границата на рпекаленото, но се пак в норма!!!
Предпазители пий,много вода и калий(компот от прасковки да речем хем калорий хем калий пък и вода):)!!!Витамин Е и А си вземи и не пий калций докато пиеш бионабола!!!

29.03.05
11:46

Зелка твоя работа е дали ще се зобиш или не, но помисли вместо да посрещнеш лятото голям и налят, да не го прекараш в някоя болница с прецакан я черен дроб, я бъбреци, я нещо друго . :shock:

29.03.05
12:29

какви протектори да зема в тоя цикал имаите предвид 4е 6те ме следи културист

29.03.05
12:31

ти определено вместо глава имаш зелка че и при това куха зелка

29.03.05
12:35

аве питам кви протектори да зема ве не те питам мненитето кат зоби6 трябва да зоби6 така да има ефект

29.03.05
16:25

протектори?
Ами аз бих те посъветвал да идеш и да си купиш един пистолет и да се гръмниш поне бързо и безболезнено ще умреш че тъй като те гледам бая мъки ще имаш.

29.03.05
16:34

[quote author=“zelkata”]аве питам кви протектори да зема ве не те питам мненитето кат зоби6 трябва да зоби6 така да има ефект

Като не искаш мнения, май не трябва да пускаш мнения във форума. Нали те следи “културист”, защо питаш нас. Той трябва да е наясно с нещата, или пък е натурален билдър.?!
А виждам че достатъчно добре си проучил стероидите и протекторите :D :lol:

29.03.05
23:41

Пий по 3 хапчета на дан Карсил, евтин е и въпреки че 3 хапа още в началотот е много няма да ти навредят, прочети упътването там пише може и по повече да зимаш!!!А след цикъла или някъде към края земи
Есенциале Форте се казва мисля 14лв струва не е евтино но за да възтановиш четнодробната клетка!!!Ся ти няма много да му навредиш на черния дроб от този цикъл ако пиеш Карсил но взеи си и Есенцяле форте, и пак казвам пий вода(най-малкото голяма част от мускула е вода) и си заеми калий и витамини!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1