Лесно въпросче

21.06.10
20:17

Тааа..така вече всички сме се наслушали на много компетентни и по-малко компетентни мнения по въпросите с храненето...

Аз съм на 20, по цял ден бачкам и обаче не ми остава време да се храня кой-знае кокло често и качествено, а имам да сваля 5-6 килца в близките 2 месеца...Минала съм през всички диети които можете и неможете да си представите и вече незнамкое мнение е приоритетно, но как ви се струва следния начин на хренене:
Закуска:чаша мляко и кафе
Обяд:яйце, кофичка кисело мляко или (когато имам повече време) салатка с рибка или нещо от сорта(скариди, миди, раци)
Следобедна закуска:кафе с мляко или сметана на прах
Вечеря:салата+скара и айрян или салата+супа(пилешка примерно-без картофи и прочее)
...и така 1 ден ми излиза горе долу между 1300-1500калории...основно базиран на ...хм..безвъглехидратна диета

Та...въпроса ми:знам че се води хубаво да се приемат повечето калории за деня на закуска и обяд, а не както е при мен на вечеря, но тъй като така не ми се възбужда апетита, по трудоспособна съм през деня(а не да ми се доспи след обилно хранене) и ям занчително по-здравословно(и то основно белтъчини)има ли шанс да сваля килцата за 2 месеца с по 3 редовни трянировки на седмица и МИНИМУМ 3 литра САМО вода ( а аз пия и по поне 1 чайник чай на ден) въпреки обилните вечери :?

Ще бъда мн благодарна на отговор, въпреки че сигурно звуча невежа за тези за които фитнеса е хоби :)

21.06.10
20:41

Амиии да послушаме още едно не толкова компетентно мнение....

3 хранения на ден са малко, направи ги поне 4-ри.
Задължително закусвай, ако искаш да сваляш. Не е нужно да се тъпчеш.
Без въглехидрати е трудно и безсмислено. Особено за човек, който ще спортува.
Така че овес на закуска е екстра, от него няма да ти се доспи. С мляко, мед, палачинки от овес...варианти много.
Направи яйцата на обяд 2-3, алтернативно - месо / риба.
Сурови ядки за междинно хранене, дозирай ги. Така няма и да се нахвърлиш на вечерята.
Маслини не видях, нито пък зехтин, включвай ги.
По-добре кафе с мляко, а не със сметана на прах, а най - добре - чисто кафе.

Здравословното хранене не е равно на Дюкан.
Всички работим / учим по цял ден. И намираме време.

22.06.10
03:32

казано от Siarra на 21.06.10, 20:17:

Закуска:чаша мляко и кафе
Обяд:яйце, кофичка кисело мляко или (когато имам повече време) салатка с рибка или нещо от сорта(скариди, миди, раци)
Следобедна закуска:кафе с мляко или сметана на прах
Вечеря:салата+скара и айрян или салата+супа(пилешка примерно-без картофи и прочее)
...и така 1 ден ми излиза горе долу между 1300-1500калории...основно базиран на ...хм..безвъглехидратна диета

Това е абсурд да е над 1000 кал. Чаша мляко не е ядене. Още по-малко сметана на прах. Започни да ядеш.

22.06.10
05:26

Anelia - може пък скарата вечерта да е 300 грама свински врат, знае ли човек? ;)

Честно казано, гледайки останалата част от храната, подозирам, че се връзват около 800-900 калории дневно.
Като започнеш да се храниш с поне 1500, може да говорим за диети.

Също така нещата силно зависят от стартовите данни.
Ако в момента си 70 кг и искаш да свалиш 5-6 за два месеца - с усърдие и постоянство ще се получи. Ако обаче си 50 и си решила, че кантара непременно трябва да сочи под 45 - няма да стане.

Ако желаеш, можеш да ни подскажеш как стоят нещата, че качествените врачки изчезнаха.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1