22.06.10
07:34
здравейте искам да попитам как се зима витамин б12 зел сам го в инжекциона форма на софарма 1мл е анпулата та мислта ми секи ден ли трчбва да се инжектира
22.06.10
09:19
Написал си обема, но не и съдържанието. Всички ампули В12 на Софарма са по 1мл, но на тях трябва да пише колко гами (=микрограма) е съдържанието. Хубаво е да го съчетаеш с фолиева киселина (Вит.В9 = Вит.Вс). Предполагам, че 2 пъти седмично по 500мкг за 3 седмичен период ще е добре, ако не си го ползвал досега. Фолиева киселина може 2 табл. по 5мг. Не очаквай някакви чудеса по отношение на качване на мускулна маса.
Б12 през ден ли се биеше??Няма особен ефект да ти кажа,само дето ще си нашариш дупето :дд
08.07.10
06:04
искам да попитам Б12 дали го има на хапове и малко повече информация(за приемане и т.н) че не съм много в част...
казано от rusnaka1330 на 08.07.10, 06:04:
искам да попитам Б12 дали го има на хапове и малко повече информация(за приемане и т.н) че не съм много в част...
В хаповете на мултивитанимините и на Б-комплекс таблетките го има, но очаквай нулев ефект. Не се усвоява при оралем прием този витамин.