Протеин,кре-алкалин... - прием

22.06.10
10:15

Протеин, кре-алкалин, амино и мултивитамини. Ясно ми е за всеки по отдело кога се приема, но когато говорим за прием и на четирите едновременно малко ми бягат нещата. Та, молбата ми е да ми напишете примерен режим за прием, така че да извлеча максималко ползата от всеки един продукт, имайки предвид, че тринирам от 10:00 или от 17:00ч.  в 5 дневен сплит за маса по доло описаната програма, а храненето ми е равномерно балансирано. Добавките, тренировките и храненето са съобразени с това, че искам да качвам по-бавно, но чисто ...
първи ден - гърди, корем
втори ден - гръб
трети ден - крака,
четвърти ден - рамо, трапец, корем
пети ден - ръце
шести ден - почивка
седми ден - почивка
Притесняваме, че сплита е 5 дневен и не искам всеки от дните да зимам макс. доза кре-алк. (т.е. 2капс. преди и 2 след)
Кре-алканила- All American,
протеина - ON Gold Standart,
аминките- ON softgelss и
витамините - Jamieson Power Vits

КК

22.06.10
10:21

Доста безмислено протеин и амино, остави си аминото за след това.
Протеинът - сутрин, преди и след тренировка, при пауза по-голяма от 4 часа между 2 хранения.
Иначе от опит знам, че като каже някой храня се равномерно се храни грешно, така че може и това да споделиш.
От кре-алкалина нищо няма да ти стане пий си максималната доза.
Защо 5 дни тренировъчни подред и после 2 дни почивка? Направи ги примерно гърди, гръб, почивка, ръце, крака, рамо, почивка. И все пак бих тренирал 2 дни и 1 почивка (общо 4 групи), тоест да свиеш странично рамо с гърдите и задно с гърба.

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 22.06.10 10:23.

22.06.10
10:36

Еми как се храня.Тестени,сладки и газирано - не. Определено гледам да не се тъпча и да преяждам (с малки изключения), но като цяло нещата изглеждат така:
9:00 около 100 гр овесени ядки и 100 гр мюсли накиснати в топло прясно мляко 0,1%.
10:00 трен.
11:30 - 12:00 (в зависимост продължителността на на трен.)  салата картофена,кис. краставички,маслини, пил. роле и чесново сосче и 1-2 варени яйца
14:00 ориз/бобени/макарони/спагети  и  пил./свиски/пържоли
17:00 си правя една малка закуска с кофичка кисело мляко и някъкви обикновени бисквитки примерно
19:00-20:00 салата домати,краставици,зехтин,сирене и ако майка ми е направила риба, ако ли не  месце от птица...
преди лягане около 12:00 150-200гр извара с кетчуп (колкото за цвят), малко ядки (суров лешник и бадем) и чаша таратор
протеин преди трен. или веднага след ставане, след трен амино, късния следобед пак протеин, витамините със закуската.
Кре-то още не съм го почнал. Чакам съвет... Ако може да ми напишете по часове как да ги приемам нещата съобразно хранененто ми.

Мнението беше редактирано от StressBall на 22.06.10 10:39.

23.06.10
07:28

А всъщо се сетих за един доста съществен въпрос. Креатина подходящ ли е за хора с ниско кръвно ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1