Линк за таблица съдържаща количеството витамини.....

LE

03.07.04
08:24

Даите ми някои линк за достоверна таблица съдържаща количеството витамини в различните плодове и зеленчуци!

FL

03.07.04
14:18

Проф. д-р Божидар Стефанов според теб сигурно не е достоверен източник?!или най голямата руска страница за витамини?!или постчета си правиш?!

LE

03.07.04
15:07

Естествено че не е достоверен източник...........нито го знам кои е нито ме интересува.Благодаря ти за линковете,но сигурно би ми дал да проверя няколко източника за да съм сигурен във това което чета...или ми забраняваш!?

FL

03.07.04
15:26

интересно ми е какво влагаш в понятието “достоверен”!?
п.с.някъде да съм споменал за “даване,недаване”,да съм ти казвал какво да правиш!?

LE

03.07.04
15:30

А ти какво влагаш в това понятие “достоверен”!?
п.с. някъде да съм казал нещо за наи голямата руска страница за витамини...........или постчета си правя!?

FL

03.07.04
15:51

“наи голямата руска страница за витамини”,беше един от линковете(както и стр. на професора),които ти дадох(оо,аз забравих,че ти даже и тогава ги подлагаше на съмнения,интересно ми е що ли питаш),та затова ми е интересно за понятието(или ти нищо не влагаш в него).а ако няма какво да кажеш,не ми обръщай въпросите.

LE

03.07.04
16:00

Явно трудно се разбираме с тебе.........или по скоро ти трудно ме разбираш.Знам че тези две неща са линковете  които ми даде.
Аз ни наи малко нямам намерение да ти “обръщам” нищо,мисля че ясно се изразявам във двата ми поста и би глупаво да ти пояснявам какво имам предвид.Прочети какво каза ти за 2-та линка и погледни какво ти отговорих.

28.03.05
11:14

защо не ги пуснете и тук тези линкове, че ние, които не се съмняваме чак толкова, да можем да видим за кво става въпрос???

28.03.05
12:17

[quote author=“tina098”]защо не ги пуснете и тук тези линкове, че ние, които не се съмняваме чак толкова, да можем да видим за кво става въпрос???

аха!

28.03.05
15:35

NoDude!: ??? какво “аха” :)

28.03.05
22:08

[quote author=“tina098”]NoDude!: ??? какво “аха” :)

Подкрепям радушно предложението, с възторжена екскламация гласяща “аха!”... Аха, ахъм! :D

29.03.05
13:25

[quote author=“NoDude!”][quote author=“tina098”]защо не ги пуснете и тук тези линкове, че ние, които не се съмняваме чак толкова, да можем да видим за кво става въпрос???аха!

аха и от мен!  :lol:

flufil, пич я се ядекватизирай, че тука направо ни хвърли в смут и истерико-паническо недоумление. :lol:  :lol:

29.03.05
13:58

Хора, не забелязахте ли, че тези постове са отпреди сто години :D . А таблици със съдържанието на витамини трябва да могат да се намерят с търсачките.

29.03.05
23:39

[quote author=“Martin”]Хора, не забелязахте ли, че тези постове са отпреди сто години :D . А таблици със съдържанието на витамини трябва да могат да се намерят с търсачките.

Ей, да бе... :) Аз като видях пслендите мнения и по стар навик, викам си: “Аре да се метна в мелето...” :lol:  :lol:  Ще ги видя тези витамини някои път...  :lol:

30.03.05
10:24

Ей тука има инфо. Приятно четене.
Поздрави :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1