Recreate + OEP за току що започващ.

20.06.10
16:34

Здравейте,

Скоро започнах да тренирам отново, след двугодишна пауза. Понеже натрупах около 15кг отгоре искам първо да изчистя (пък и сега е сезона за това) после да почна да трупам маса.

Доста неща изчетох из форума и мисля да си взема Usp labs recreate 90 caps i OEP. Моля дайте мнение или предложете други, притеснява ме тези добавки да не ми дойдат твърде силни и да сваля кг много бързо, съответно да получа стрии и увисване на кожата. Кожата ми е склонна към нацепване, имам стрии както от бързо качване така и от бързо сваляне.

Също посъветвайте ме за количеството и времето на приеманте. Правя тренировки към 8ч вечерта, а събота и неделя сутрин кум 10-11 ходя да бягам и вечер е възможно да ида на тренировка.

Също бихте ли предложили от къде да си купя тези добавки? Никъде не можах да намеря ОЕР?
Благодаря.

Темата беше редактирана от moreol на 20.06.10 16:35.

20.06.10
16:36

fitness1.bg/get-ripped/

22.06.10
13:19

Айде някой да даде съвет моля ви. Мисля че ОЕП, остава задължително, но има ли смисъл да взимам 2ри бърнър и то на същата марка и същия вид? Да го заместя ли с нещо друго? Тренировките ми са 3-4 пъти в седмицата по 1ч силови около 8-8:30ч. И 40-50 минути кардио след всяка тренировка. Ако имам 3 тренировки в дадена седмица ходя да бягам по 1-1,30 часа с почивки. На НВД съм, не знам колко е строга, не съм мерил калории етц...

22.06.10
13:36

50мин кардио след силова тренировка, след 2 години прекъсване ?
Бравос, що си мисля, че 1 месец по 25-30мин с умерено темпо са ти достатъчни, а след това HIIT по 15 мин точно след силова тренироква.

Но пък само си мисля, понякога ми се отдава, понякога - не.

Иначе почни с едното или с двете, все тая, ако НВДто ти куца нищо няма да направиш :P

22.06.10
13:42

В момента никъде няма recreate :(. ОЕП може да го комбинирам с нещо друго? Защо се очудваш на тренировката ми? Мисля че е добре, кардиото не го давам много интензивно, а също и имам по 9-10 часа съм, за сега се мисля че успешно се въстановявам, не че е минало кой знае колко време, ще се види след известно време.

Глеадам доста хора пият ОЕП в комбинация с Jack 3d. Някой може ли да сподели мнение за комбинацията?

Мнението беше редактирано от moreol на 22.06.10 13:54.

22.06.10
15:24

Комбинирай OEP с Lean Xtreme на Driven Sports.

22.06.10
15:31

[email=fitness1.bg/adrenalean/]DS Adrenalean[/email] и [email=fitness1.bg/man-vaporize/]MAN Vaporize[/email] са добри варианти за подсилване на ефекта на оксито,  както и Lean Xtreme, посочен от колегата горе.

Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 22.06.10 15:32.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1