Помощт за програма

Темата е заключена.

22.06.10
16:59

Значи момчета на 14 сам тренирам от 5 дена искам да ослабна и да имам плочки на корема.Как да стане номера ще ми кажете ли плсплсплспслпслпслспл моля ви искам за ляотот да направя плочки и големи раце моля помощт

Темата беше редактирана от Стефан Симеонов на 22.06.10 17:28.

22.06.10
17:06

Земи си костюм на батман с плочки и ръце.......(шегичка :) )
Къде дрема цяла пролет

Мнението беше редактирано от mirkoto44 на 22.06.10 17:06.

ПИ

22.06.10
17:14

казано от МАШИНАТА БОГ на 22.06.10, 16:59:

Значи момчета на 14 сам тренирам от 5 дена искам да ослабна и да имам плочки на корема.Как да стане номера ще ми кажете ли плсплсплспслпслпслспл моля ви искам за ляотот да направя плочки и големи раце моля помощт

Еми то лятото започна. Късно е. Пусни темата догодина към средата на март.  (nfun)

22.06.10
17:16

По телевизиата има реклами че за 5 минути на ден се правят мусколи бе не става ли барзо мускола за 2 седмици искам да се стегна сас плочки да сам няма ли как да стане момчета моля помошт

Машината бог не е ли едно от “прозвищата” на Конан Смъртта?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1