Въпрос за No explode и syntha 6

22.06.10
15:40

Добър вечер, дами и господа :) Радвам се, че си направих акаунт тук. Доста почетох в сайта и имам няколко въпроса:
Първо да кажа висок съм 186см и тежа 85. На 23 год. съм. Тренирал съм от дъжд-на вятър, но напоследък зачестих. Горе-долу нормално телосложение и имам проблеми с качването на кг. Намислил съм да взимам Synta 6 -2 опаковки и No Explode. Да питам добър ли е протеина за моят случай, или да се ориентирам към друг. Гледам, че има някакви румънски от Radis. Те добри ли са в крайна сметка или са като българските. Имам въпрос и за аминокиселините. При моя случай удачни ли са и ако може ми препоръчайте някои. До колкото разбрах трябва да ям пилешки пържоли и яйца.Има ли проблем ако ям цели яйца (4-5 бр. на ден) при положение, че нямам физически проблеми. И още 1 въпрос-някой познати (с голям стаж в залата) ме съветват да взема някакви стероиди в началото `за да дръпна`,
както те казват. Удачно ли е да правя 1 цикъл в началото, и ако да - препоръчайте ми.
Благодаря на всички отзовали се.

Темата беше редактирана от IVanchooo на 22.06.10 16:33.

22.06.10
16:39

Но Експлоуда добре ама според мен вместо Синта-та си вземи някъкъв друг протеин - за мен това и един излишно скъп протеин

22.06.10
16:41

Предложи ми някой.Тези от Radis добри ли са. А syntha е на промоция и излиза 80лв за 2.3кг

Мнението беше редактирано от IVanchooo на 22.06.10 16:41.

АН

22.06.10
16:41

Заеби стероидите. А що се отнася до синтата, това си е протеинова матрица. Вярно е, че излиза доста скъпо, но пък откъм качество е супер, вкусът също няма грешка.
Моето предложение е да си вземеш казеин и да си изготвиш едно режимче. За яйцата - можеш да си докараш салмонела, като ги гълташ цели. По-добре си ги направи на омлет, очи и т.н.

22.06.10
16:43

За яйцата-варя ги.

АН

22.06.10
16:46

И така става.

22.06.10
17:03

ако е наистина е на такава цена си вземи Синта
тва си е направо подарък за този протеин

22.06.10
17:29

казано от caihundrel на 22.06.10, 17:03:

Страшен подарък, няма що ;)

Към автора, мани стероидите и Нокса, вземи си креатин, от бустера маса няма да видиш. Ако държиш да е BSN , по-добре Селмас вземи 2 кутии.

Мнението беше редактирано от korpusito на 22.06.10 17:30.

22.06.10
17:42

казано от korpusito на 22.06.10, 17:29:

казано от caihundrel на 22.06.10, 17:03:

Страшен подарък, няма що ;)

Към автора, мани стероидите и Нокса, вземи си креатин, от бустера маса няма да видиш. Ако държиш да е BSN , по-добре Селмас вземи 2 кутии.

Не държа да е BSN, но по коментарите във форума видях, че всички ги хвалите. Знам, че No Explode не е за маса, а за сила в тренировката.Деиства ли? Каква е разликата между cellmass и syntha?

22.06.10
17:47

Едното е креатонова матрица (Селмас) , другото протеинова матрица ( Синта 6)  :)) Разгледай им описанията, за да ти се изязсни действието им.

22.06.10
17:55

Лошото е, че сам не мога да преценя кой продукт е по-пълноценен за мен, поради липсата на достатъчно знания. Ако може някой да помогне, с оглед горепосочените за мен данни, ще бъда много благодарен. :)

22.06.10
18:02

С оглед на инфото, те съветвам да събираш информация. Синтата е хубав протеин и има резон да удряш по 2-3 шейка на ден. Събери още опит и мисли по-натам за Нокс и Селмас.

22.06.10
18:18

казано от IVanchooo на 22.06.10, 17:55:

Лошото е, че сам не мога да преценя кой продукт е по-пълноценен за мен, поради липсата на достатъчно знания. Ако може някой да помогне, с оглед горепосочените за мен данни, ще бъда много благодарен. :)

Ако имаш възможност вземи Синтата + 1 кутия Селмас. Ако го усетиш добре (повече сила + качване на маса) ,вземи още една кутия Селмас. При добро хранене и тренировки, можеш да качиш 2-3 кила за месец, че и повече.

22.06.10
18:21

Това значи ли, да зарежа No explode? А как да съчетавам тези 2 протеина?

22.06.10
18:29

казано от AlexK на 22.06.10, 17:47:

Едното е креатонова матрица (Селмас) , другото протеинова матрица ( Синта 6)  :)) Разгледай им описанията, за да ти се изязсни действието им.[/quote]

АН

22.06.10
18:38

iv4o, предлагам ти да натрупаш малко стаж в залата, не ти говоря за 2-3 седмици, ами за години. Въпреки, че си на 23г. ти е рано.

22.06.10
18:51

казано от cecowe на 22.06.10, 18:38:

iv4o, предлагам ти да натрупаш малко стаж в залата, не ти говоря за 2-3 седмици, ами за години. Въпреки, че си на 23г. ти е рано.

Добре.Ще ви послушам за No explode. Прочетох за другите 2 протеина, но не разбрах как да ги комбинирам.И за 2-та пише, че се пият преди и след трен. И 2-та наведнъж ли да пия и как да го правя в нетренировъчни дни.Също така дайте съвет за аминокиселините и има ли смисъл да взимам?
Отново благодаря-пичове сте  :)

22.06.10
19:30

Колега, за трети път :) Едното е протеин, другото К-Р-Е-А-Т-И-Н. Като ти чета обаче постовете май ти е рано за добавки. Тренирай, яж и след няколко месеца мисли пак.

АН

22.06.10
20:52

След няколко години бих казал аз. ьь

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1