22.06.10
19:49
Чувал съм слухове че от монохидрата се подпухвало.При всички ли се случва това,защото искам да си го взема точно с тази цел да изглеждам по-издут?Слаб съм 180см 70кг и точно поради това търся този ‘страничен ефект’.
22.06.10
20:23
много е индивидуално - пробваи за да разбереш
Закъсня да “откриеш сезона” имаше още някои теми подобни на твоята...Да ще те издуе и ще си по голям и масивен като за плаж,нищо че ще задържаш доста вода.
23.06.10
07:20
Коремните забрави
Мерси за мненията.А от къде в Пловдив мога да си взема такъв креатин на капсули/таблетки/ на достъпна цена?Ще ми трябва ли зареждащ период?Как точно да го пия?
23.06.10
08:30
Поръчаи си ги по интернет
В склада на Nutrim,дали ще има такъв монохидрат на таблетки?И приблизително колко горе-долу струва?
23.06.10
09:17
вземи си на прах на таблетки е набутващо
и в никакъв случаи не взимаи български суплементи
Добре,но нали питам,ако има някой от Пловдив да ми каже от къде точно да си взема?Първо искам да пробвам как ще ми действа с малка разфасовка.Ако има нещо около 20лв. идеално.
има сайтове за тази работа с безплатни доставки даже! за 35лева мога да ти препоръчам MicroCreatin 600gr (монохидрат) със него 100% ще осетиш разликата, при мен се осеща още от първата седмица ;)
На коя фирма е този MicroCreatin?Аз първо искам да пробвам с малко,от сорта на 100-200гр,да видя дали ще мога да го усвоя.Ако има такава ми напиши някой сайт с безплатна доставка на ЛС да не става реклама.
Взех си креатин монохидрат и гейнър.Как да го пия в тренировъчни и нетренировъчни дни?Мисля да правя зареждащия период.
24.06.10
12:37
какви марки са ?
прочете ли какво пишее на самите кутии?
JC Nutrition.Прочетох че зареждащият период е 5 дни по 4 приема дневно по 5гр.Трябва ли да пия много вода сега като приемам монохидрата за да постигна ефекта на подпухване евентуално или точно обратното да не пия много малко вода?
24.06.10
12:45
да пии поне по 0.40 мл вода на кг тегло
24.06.10
12:46
Пий доста вода-минимум 3-4 литра,за предпочитане е да приемаш креатина с бърз въглехидрат(сок,мед,декстроза...).Гейнъра може да го пиеш сутрин,след трен,между храненията,а най-добре даже ще е да го пиеш с моното.
Бая съм слаб и въпроса ми е: след зареждащата доза/5дни/ ще има ли някакъв ефект+гейнъра който пия също?
Да такъв ще е ефекта, че Рони ще го е яд, че не е чувал за добавката креатин.
26.06.10
18:14
Аз съм от Пловдив. Бих ти предложил да идеш в клуб “мъсъл арт” намира се до Търговската гимназия.Там има доста хубави добавки :)
‘’Рондо’‘-то,знам го,не се бях сетил за там,мерси.А там разтварят ли директно ‘’порция’’ креатин и гейнер примерно в чашка и ако да,какви са цените и така по-скъпо ли излиза?
26.06.10
19:42
казано от Никола Карабойчев на 26.06.10, 18:14:
Аз съм от Пловдив. Бих ти предложил да идеш в клуб “мъсъл арт” намира се до Търговската гимназия.Там има доста хубави добавки :)
Taм ли ги правят?
27.06.10
16:20
Не. Фитнес център е и има много добавки. Що за въпрос е това ?
27.06.10
21:24
Която и да е добавка, направена в зала ще ти излезе по-скъпо на доза, сравнена със същата добавка, закупена в оригинална опаковка, съдържаща множество дози, от специализиран магазин или интернет и приготвена от теб самия в домашни условия.
Тук се извинявам на собствениците на фитнеси с протеинов бар или на тези, които продават добавки “на парче” където и да било.
С уважение.
казано от Камен Илиев на 27.06.10, 21:24:
Която и да е добавка, направена в зала ще ти излезе по-скъпо на доза, сравнена със същата добавка, закупена в оригинална опаковка, съдържаща множество дози, от специализиран магазин или интернет и приготвена от теб самия в домашни условия.
Тук се извинявам на собствениците на фитнеси с протеинов бар или на тези, които продават добавки “на парче” където и да било.
С уважение.
също така не се знае и всъщност какво пиеш ;)