Ластик със съпротивление

Т. Тодорова

21.06.10
11:35

Здравейте!От скоро започнах да тенирам по програмата Slim In 6 от серията BeachBody и стигнах до момента с ластиците.Какъв бихте ме посъветвали да си купя - със слабо или средно съпротивление ?  :)

АН

21.06.10
15:41

Слабо. Д:

Т. Тодорова

21.06.10
20:43

Поръчах си със слабо съпротивление - между 3 и 6 килограма ... Може би повече ще са ми много на този етап,не знам ...Трябва ми за упражнения с цел отслабване ... ? Сбърках ли ?

21.06.10
20:51

Ами ще трябва да го установиш на принципа проба - грешка. За нас, които сме пред компютрите си, е доста трудно да отгатнем кой точно ластик би бил добър за теб. И все пак, докато свикнеш с изпълнението на тази аеробика, слабото съпротивление сигурно ще ти е по - добре. А и винаги можеш да си вземеш и ластици със средно и прочее съпротивление....
Когато минеш тази програма Slim in 6 и видиш, че евентуално резултатите не са това, което искаш, пиши пак и ще ти помогнем да се запознаеш с фитнеса.
За да не се окаже, че не знаеш - храната е в основата на свалянето. Яж чисти, натурални храни, поне 4-ри пъти на ден и пий много вода. Ако не се храниш както трябва, няма да има ефект от никоя програма за отслабване.

Т. Тодорова

22.06.10
09:07

Старая се с храненето,а вода пия средно по 3л на ден... понякога прекалявам и си мисля,че не е добре,защото започвам да задържам и подпухвам.. :)
Нямам кой знае колко да свалям вече - останаха ми 5 кг до желаното положение,но те май са най-трудни.
Благодаря за отзивчивостта,ще се възползвам отново от нея ! :)))))

22.06.10
18:22

Спокойно освен ако не пиеш над 5-6 литра вода няма да ти навреди.

Т. Тодорова

23.06.10
11:17

Аз,ако изпия 6 литра,ще избие от някъде  (giggle)

23.06.10
11:24

Колко килограма е силното съпротивление?

Т. Тодорова

23.06.10
12:08

Средното е 5-20кг ,следващото е 14-26кг ...после мисля,че беше 14-33кг.
Аз си взех 5-20,да не ми се налага да си търся бъбреците из крачолите :)

23.06.10
13:06

Как да го разбирам това “14-33”?

Т. Тодорова

23.06.10
13:26

Ами,между 14 и 33 килограма - зависи къде ще го настъпиш...

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.06.10 13:28.

Аз си взех  ластик със съпротивление 14-26 на Harbinger. В магазина имаше и т.нар свръхголямо (14-33 ), но реших че на този етап това ще ми е достатъчно. Цената е двойна, отколкото тези в повечето магазини, но изглежда доста по-качествен. От другата седмица почвам тренировки с него и ще видя как е...

Мнението беше редактирано от jackthegroove captain на 15.05.11 16:25.

02.02.12
00:59

Тренировъчните ластици са супер добро решение за тренировка.
Аз тренирам само с ластици и лостове. Определено ефекта е много голям. Ластиците ме предпазват от контузии, лесно преносими са, мога да тренирам, където и да е без да се налага да търся фитнес и да плащам за него. Най-много ме радва, че мога да тренирам навън, а не да се забия в някоя малка и миризлива зала и да чакам по 5 минути за уред.
Определено препоръчвам да пробвате.
Най-добре да си вземеш по-качествени, за да ти издържат повече и да си сигурна, че няма да ти се скъсат.

Мнението беше редактирано от vafcho vafcho на 07.03.12 09:30.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1