23.06.10
17:27
Xtend-a ще го пия преди и след кардио, както и преди и след трен с тежести. Анимала ще го пия преди кардио и преди трен с тежести (понеже излиза и малко по скъпо дозата).
Кое от 2-те ще препоръчате, като основно изхождам от позицията, че ми трябва продукт който да ме пази от загуба на ММ по време на кардио тренировките.
Сега сте вие :)
24.06.10
03:53
Ако говорим чисто статистически,ето как стоят нещата. В препоръчителната дневна доза XTEND получаваш 21 грама БЦАА, което си е перфектна доза за запазване на мускулна маса и възстановяване (в Анимал Нитро са 6.5 грама). Ако има значение и следният факт при избора ти - XTEND печели наградата на bodybuilding.com за 2009 - Най-добър продукт за възстановяване.
24.06.10
12:50
няма какво да се чудиш - аз от Екстенда съм много доволен за мен това е един много добър продукт които слага в джоба доста други прехвалени продукти на именити фирми
26.06.10
14:50
имаш късмет сега е на промоция ама нз до кога е трябва да питаш пичовете от P&B http://power-beauty.com/index.php/suplements/amino/scivation-xtend-1170-gr.html побързай
...тука има промоция хубава на хранителни добавки Animal