21.03.05
23:43
1.Имам у нас ампули с тези 3 витамина , 3в1 , някой знае ли за какво са , какъв е ефекта от употребата им.
2.Те се бият с инжекция ама проблем ли ще е ако ги изпия ?
22.03.05
21:30
Незнам кво е тва ма не го пий !!!
26.03.05
20:56
ммм...да не ги барай, не се знае дали са в срок на годност, зависи и дали до сега си си бил инжекция...
[quote author=“L_Clan_Frodo”]1.Имам у нас ампули с тези 3 витамина , 3в1 , някой знае ли за какво са , какъв е ефекта от употребата им.
2.Те се бият с инжекция ама проблем ли ще е ако ги изпия ?
И аз имам въпрос, като си намеря накакви хапчета на улицата, да ги пия ли?? Какъв ще е ефекта? :lol:
.за ко ти е да ги пиеш тея боклуци.земи си нешто от което знаеш че щте има ефект.пак и не се знае тея кат си ги намерил увас за кво са. .Абе аз не бих рискувал
еей добре бе :lol: б12-стероид :lol: хареса ми! иначе по темата не е хубаво човек да пие нещо от което и идея си нема наи малкото може да се позаинтересоваш как са се появили тия ампули у вас а от там да разбереш и за кво са и т.н...
Абе до сега не сам 4увал за такова не6то незнам може и да има ама ампула да са пии май сам бият ама няма проблеми и витамин B12 само инжекцион няма освояване.И не е стероид ами обокновен витамин.
14.04.05
14:31
“извинете ме имам въпрос ходих в един склад и намерих кило бял прах какво да го правя да го пия с вода или да го смъркам?” :D
много ясно че няма да си ги биеш бе човек ти ваобще не знаеш за какво са пък камоли от кога са недеййй !!!