Смешник в аптека - случайност или цел

Темата е заключена.

06.03.05
23:34

Днес, влизам в една аптека, да си купя носни кърпички, и пред мен едно пишлеме - с синджирче, мляска дъвка, вони на дезодорант от 2 лева, с ръце в джобовете и ..... идиот, но другото е по-интересно! Седи сега, а аз влязох в аптеката и ставаме двама на опашката и едната лелка зад щанда, общо трима. И, понеже тия дни бая похапнах, сега тежа към 100 кила, оня малкия първо ме огледа от маратонката до голата ми тиква, накефи се нещо, и надъхано и с висок глас каза на лелчето - абе, Омнадрен имате, нали? Бабето, вика, по принцип да, за теб или за приятеля ти отзад ще е?!?!?! Аз казах на бабето , че ако исках, щях аз да питам, така че просто да не ме визира излишно, а да си обслужва девственото клиентче и да не ме занимава с глупости! И двамата ми се разсърдиха, особено малкия, ама после, това, което каза ме напуши от смях за двата часа път от Бургас за Варна: малкия вика, е, дай да го видя де, какво представлява поне. И оная му вади с плах и насран поглед една ампулка, дето по скоро е за задника, ама барабар със стъклото , че да му разпука волевата свинктерова материя на малкия! И оня вика: “ама това всичкото ли се пие наведнъж?” “Преди или след ядене”
Ммммда, така е уважаеми доценти, аспиранти и всекви хонорувани и не-такива разбирачи. Това дете, което е още с глисти от недоизмиване и слаба житейска култура, посяга с огромно незнание към стероидите.
Просто преразказах една 3 минутна случка, която ме караше да се изсмея в лицето на едно момче, което не знае думата синтез, анаболизъм, положителен азот баланас и т.н., ама тръгнало да пие Омнадрен!
Тъпо копеле, но не и единственото, а по-тъп е тоя детоп бълва тъпотиите и лъжите! Който иска да коментира, да си псува, и т.н. Затова пускам темата! Аз съм отвратен

06.03.05
23:50

Ами кфо да кажа те тея стероиди май като цигарите ще станат да влизат тея от 1-3 клас и да викат може ли 100 милион блистера бионабол ако обичате ще правя цикъл по 200 мг. на ден. спокс жа са опраим ве хаха и един мармот ...

07.03.05
00:09

:lol: ае брато не знам да са хила ли да плача ли... :cry: ама кво да ти кажа такова е положението в”китната”ни държавица и не виждам как ще се оправи кофтито е че тия шматки са бъдешето на българия и като гледам все по зле стават...жалка картинка
———————————————————————————————-
ПРОСТОТИЯТА НЕ ХОДИ ПО ГОРАТА А ПО ХОРАТА

07.03.05
00:26

Пълна простотия! :) :)))))))) :lol:  :lol: Е аз за тези пишлемета не искам да пиша във форума! И зареди тях не искам този раздел да съществува!
по-здрави

07.03.05
00:48

Аве ко само нареждате хората ве то си е негова работа ко ше взима и ко не.

07.03.05
14:18

аве брато как така ко ги нареждаме аве тези смешфве как така 3 клас и ще земай стероиди емил_мло а така брато не си хаби нервите с такива глупости

DI

07.03.05
14:24

[quote author=“spike”]Аве ко само нареждате хората ве то си е негова работа ко ше взима и ко не.

Еми какво да ти кажа... тези малки дришльовци явно си нямат родители. Според мене те са си за затвора техните... ама айде да не навлизаме в крайности. Дет се вика не е само тяхна вината... образователната система не куца еми е мъртва, поне в преобладаващата част на нашата държава. Вместо да се наслагват някакви морални ценности, идеали в главите на малките чавета... стероиди... хех... Просто оставам без думи. Наистина отговорниците за това безобразие бих ги хванал с една тръба и бих изпотрошил тлъстите им глави, които освен да крадът друго незнаят.
П.П. Съжелявам че се отклоних от темата, но всеки българин знае, че управляващите хиени са виновни за ситуацията.

Еми то кво да ги коментираме такива, братлета. Аз съм горе - долу на мнението на Спайк. Квото искат това да правят. Като са пичове, мутри и разбирачи, да се тровят... Не мога да излекувам всички глупаци. Лечението трябва да започне не от омнадрена, а още от училище...

_V

07.03.05
21:04

тване е за смях, жьлко е  според мене и му треа на тоя малкия един бой да му дое акъла

08.03.05
15:22

[quote author=“_VIP_”]тване е за смях, жьлко е  според мене и му треа на тоя малкия един бой да му дое акъла

Абе малкия пие омнадрен,и то след ядене,  :D внимавай :!:  :lol:

А сега по-сериозно-и аз съм на мнение че това зависи много от родителите. Пикльото има пари за зоб, щото техните са му дали някой лев за да оправдаят гузната си съвест, т.е. “ние не му обръщаме много внимание, ама сме му дали парички да има и да си купува разни неща”. А той вместо да си купи 2 пържоли с картофи и да потренира-купува си 2 водки, кутия цигари и омнадрен.
Извинявам се на всички тийнове във форума, завиждам ви пичове че сте в най-готината възраст и не си съсипвайте здравето.

08.03.05
18:21

[quote author=“emil_mlo”]Пълна простотия! :) :)))))))) :lol:  :lol: Е аз за тези пишлемета не искам да пиша във форума! И зареди тях не искам този раздел да съществува!
по-здрави

То може да си тъпо пишлеме ама чак пък толокова!!! “Пие се след ядене” - на малките трябва много сериозно да им се разясни какво правят! В училищата по принцип както има отделни часове за секса и болестите от него, пушенето, дрогата, трябва да има и за стероидите!!! Емо напълно си прав!!!

AC

09.03.05
15:05

Абе лошото е, че не е само до родители, ами до АБСОЛЮТНО всичко- училище, приятели, материален статус, т.н. Убеден съм примерно, че ако с тоя малкия зобър има един пич, които да му обясни, че тези резултати може да ги постигне само с хранене, тренировки и сън, никога няма да “яде” омнадрен  :)

11.03.05
10:58

С тия стероиди малките избиват комплексите си. Трябва да излглеждат по добре да бъдат по харесвани и като си наумят  нещо не може никои да им противоречи щот си мислят че те са прави.За тва не са занимаваите с тях.Ама като влязат един два пъти в болницата с бъбречна криза ще се откажат.

11.03.05
18:38

[quote author=“aeshna”]................................................................................
Просто преразказах една 3 минутна случка, която ме караше да се изсмея в лицето на едно момче, което не знае думата синтез, анаболизъм, положителен азот баланас и т.н., ама тръгнало да пие Омнадрен!
Тъпо копеле, но не и единственото, а по-тъп е тоя детоп бълва тъпотиите и лъжите! Който иска да коментира, да си псува, и т.н. Затова пускам темата! Аз съм отвратен
...............................................................................................

Ами вместо да му се изсмееш, да го беше светнал за тия неща - синтез, анаболизъм, положителен азот баланас и т.н?? Той какво да направи, ако не е имал щастието и късмета да попадне в свестна среда?? От къде да знае какви лайна ще взима - единствения начин е да пробва. Плюс това 100% някой около него вече го е направил и той е шашнат от резултата - видимия обаче! А и пубертета го тресе, та се кине и ако се намери някой да му обясни, че точно в тези му години организма произвежда тестостерон като луд, та чак в излишък и просто му трябва като за начало само да хапва яко, може и да се сети за препаратите чак след време...

11.03.05
20:23

Той нямаше да го разбере за съжаление, и нямаше да обърне внимание, според мен!!! За съжаление напоследък повечето ученици са такива и не само те! Да ме извиняват всички за изказването - съдя от собствен опит, въпреки че завърших преди година!

HS

11.03.05
20:25

Днеска ходих до един магазин за хранителни добавки(няма да споменавам кой е) та влизам си аз и един приятел,поговорихме си с продавача(страшен пич) за новия гейнер на MLO и по едно време влиза някво момче 17-18 годишно с никаква физика,и от вратата пита продавача “Абе нещо хапове,спринцовки винстрол ше ми намериш ли?”...разбира се веднага му бяха отправени оферти за цени и т.н.
По тва няма да коментирам.

LA

11.03.05
20:29

Ма народа се сбърква просто...Само с ядене трябва да става всичко!И е възможно - аз за 1г. качих 12кг само с нагъване!

14.03.05
01:15

Тъпо е да взимаш още от малък защото ефекта не е кой знае колко голям! На всичкото отгоре те малките ги мързи общо взето голяма част от тях и не знаят че ако вземат след като са потренирали около 10 г ефекта от “забранените медикаменти” ще бъди и 10 пъти по-голям! Това не значи че препоръчвам употребата им, но след 10 г стаж би трябвало да знаеш все пак какви са ефектите от препаратите и можеш сам да избереш!!!!

Аве, между другото аз съм чувал, че омнадренът действително може да се пие и се изхвърля по - бързо по този начин и при липса на алтернатива някои състезатели го правят за да могат после да минат допинг теста. Е не знам де, може и да са глупости :)
Ама може малкият да е бил професионален състезател, Белчо!
:lol:

14.03.05
11:28

D3BEP не са глупости, така намаляват нивата на тестостерона и на допинг теста тест/епитест , минават. А има натурални билдери с високи пропорции, които без да направят тая глупост няма да могат да минат. И кво става: само назобаните минават тоя тест, който го бацат на всички аматьорски състезания!
по-здрави

15.03.05
17:37

Д3ВЕР нали се сещаш че след като пита - “дай да го видя какво представлява” какъв про е !!! :lol:  :lol:

15.03.05
17:53

[quote author=“YODA”]Д3ВЕР нали се сещаш че след като пита - “дай да го видя какво представлява” какъв про е !!! :lol:  :lol:

Про олигофрен най-вероятно! :)  :lol:  :lol:
еййй мнооо яка тема!

17.03.05
10:36

мен ако питате всичко е вьпросна вьзпитание и малко здрав разум
ако на младини си готов да жертваш останалия си живот-твоя работа
(толкова ти е ума)колкото и да са безвредни винаги има някьв процент на опасност
таи че ако мама и тате не са те научили да мислиш..... 8)

29.03.05
12:08

За съжаление е пълно с такива малки, прости комплексарчета, който си мислят, че като се хапират и света ще почне да се върти о/о тях, а истината е доста различна. К’во да се прави всичко е до възпитание, а лапето щом посяга към стеройдите още от сега, явно няма да му се наложи да отглежда и възпитава свое дете и по-добре от една страна щото кой знае как ще го прави .

29.03.05
12:21

К’вото и да се говори, докато има разни стероидни типове по телевизията и списанията нищо добро няма да видят малките.Те сами по себе си не са виновни!Крика седнал да разправя да не пушели да не пиели, а той какво прави - зоби!Друг е въпроса,  че като влезнат за пръв път в залата първото което виждат е 100+ килиграмови типове приличащи на герои от комиксите.Какво повече искате...

Аз съм работил във фитнес, и там не беше по различно.Малкия се обръща към зобача и го пита какво да вземе, а той от своя страна се вживява в ролята на грижовен “БАЩА” и му обеснява как,кога и колко!Вместо да му бие един шамар и да му каже да ходи да пика и да лега...най малкото да го посъветва да изчака малко, поне да стане на на 20 - 25 год.

29.03.05
18:49

Тоя народ се сдухва нацяло. Прекалено много се говори за стероиди и хората си мислят че без тях не става нищо . Аз всяка година качвам маса и сила от вече 6 години насам . Всяка година ставам по-голям и по-добър а напредъка ми по-бърз - всичко това натурално . Защо ти трябва да направиш 45 санта ръка с няколко цикъла химия и да я загубиш след тях като можеш да я направиш натурално и да е с теб винаги  :?:  Стероидите са компромисно решение след около 30 годишна възраст но преди това трябва да има поне 10 години здрав стаж из залите , изпълнена генетична рамка и използвани всичките лостове на натуралният бодибилдинг. Всичко останало е самоосъкатяване и комплекси .

29.03.05
20:23

а какво ще стане ако се изпие ампулата?
то е на мастна основа...ма можеш ли да пукнеш ?

29.03.05
20:28

[quote author=“vanisher”]а какво ще стане ако се изпие ампулата?
то е на мастна основа...ма можеш ли да пукнеш ?

Можеш да останеш без черен дроб, защото за разлика от хаповете тук липсват мулекулите, които помагат на стероида да мине през организма и да стигне до рецепторите преди да се изхвърли и ампулката ще се изхвърли от организма и ще натовари дроба.
по-здрави

AR

29.03.05
22:15

Проблемът изглежда е че в България елементарната култура я няма сред подрастващите.Аз не съм много възрастен наскоро станах на 20,но виждам как някакви хлапета си пропиляват живота.В смисъл те нямат ценности.Какво се набива в главите на хората жени=кучки ,алкохол,пари,гъзария!Тези които сега са на около 15 години най много им влияе всичко това.Всеки си мисли сега ще съм нещо,ще мога да се бия,жените ще ме харесват......
Аз не съм светец моят живот и ценности не са съвсем ....как да се изразя... отклонявам се от “правия път” в много отношения,но се старая да остана човек с душа.Не всичко в този живот е материално има и други неща.най лошото е че тези неща не се издигат в култ а на това място стоят някакви малоумници търсещи лесния начин.Истината е самодисциплина без нея нищо нестава!!!!

01.04.05
12:14

[quote author=“eidos”]

Аз съм работил във фитнес, и там не беше по различно.Малкия се обръща към зобача и го пита какво да вземе, а той от своя страна се вживява в ролята на грижовен “БАЩА” и му обеснява как,кога и колко!Вместо да му бие един шамар и да му каже да ходи да пика и да лега...най малкото да го посъветва да изчака малко, поне да стане на на 20 - 25 год.

Абе да ти кажа така като че ли е по-добре,нали забранения плод
е най сладък.Като му удари един шамар оня ще отиде в аптеката
и ще се отрови.Вече като има информация,сам да решава дали
да си троши главата.

[quote author=“MisHkiN”]Вече като има информация,сам да решава дали
да си троши главата.

Имам сериозни съмнения относно това, че еди кой си едър батко от фитнеса би дал цялата информация.Обзалагам се и съм 99% сигурен, че ще пропусне да спомене негативните ефекти които никога не са под пет.Това за мен не е информиране, а зарибяване.Така, че малкия би си строшил главата доста ефективно след като преди това е бил още по ефективно зарибен.
Благодаря за вниманието.

01.04.05
15:45

Даа, харесват ми мнеията ви, май почти всички са резонни и адекватни. КАртинката е наистина грозна! :?

Аз за това някой път като се замисля и се БЛАГОДАРЯ ГОРЕЩО, че съм сравнително беден и никога не съм имал пари за зоб. Така че дори и да ми е минвало през главата да не съм можел...

За разлика от доста мои познати, които именно поради финансовата си обезпеченост им е супер лесно да си вземат каквото им душата сака, съответно да се натровят.

А иначе в по-млада възраст, просто незнам какво може да се направи за да има превенция срещу стероидите... Каквото и да се прави, каквито и лекции да се изнасят... чесно казано хич не ми се вярва да има кой да ги чуе, че камоли разбере...

:?

02.04.05
21:58

[quote author=“Kulturista”][quote author=“MisHkiN”]Вече като има информация,сам да решава дали
да си троши главата.

Имам сериозни съмнения относно това, че еди кой си едър батко от фитнеса би дал цялата информация.Обзалагам се и съм 99% сигурен, че ще пропусне да спомене негативните ефекти които никога не са под пет.Това за мен не е информиране, а зарибяване.Така, че малкия би си строшил главата доста ефективно след като преди това е бил още по ефективно зарибен.
Благодаря за вниманието.

Като във всяко едно нещо от живота,зависи от конкретната ситуация.
На мен Винченцо ми е обяснявал много работи точно както са си.
Плюс това не живеем в 19 век и според мен ако някой е толкова смотан,че при тези тонове информация не може да разбере
за какво става въпрос,да си троши манерката
.Той утре може да изпие и едно шише сода каустик по същата логика(към тия простите спадам и аз щото пострадах от бионабол преди време :P :P )

02.04.05
22:33

как имаше една реч:
“кат’ му шибнем два шамара то се опраи. Той боя изгражда, не да разгражда. Аз за шамари ли не се стискам...” :D
имам чувството че 80% от тийнчетата са бахти изродите, причините за проблема с наркотиците е същия какъвто и в тая случка...то когато си прекалено тъп и малоумен в каквато и среда да попаднеш няма да слушаш кво ти приказват хората около теб :twisted:

05.04.05
16:09

Какво да кажа ве4е незнам и аз,виждам какво става по залите и предпо4итам да не коментирам.Не само 4е по4ти се отказах от някав елементарен цикал с бионабол,но и мнението ми за стероидите се промени,не съм бзимал до сега,а и нямам желание занапред,но както и да е.Малките хлапета на по 15-16 години се зобат като професионалисти и това е жалко.Искам да кажа на жси4ки натива амбициозни мом4ета 4е без химия може да се постигне много.С много яка храна тренировки и добавки мовеш да станеш много корав както оби4аме да казваме вси4ки.Ами това е все пак които не иска да разбере...да се груха и толкоз.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1