Какво ми е?

23.06.10
18:14

искам да попитам дали някой знае какво ми има на мене ,защото още немога да разбера от всичко пречетено до сега ... :?:?
ето снимка ще съм много благодарен ако кажете как може да се излекува примерно ... 

file:///C:/Documents%20and%20Settings/User-PC/Desktop/23062010858.jpg

file:///C:/Documents%20and%20Settings/User-PC/Desktop/23062010856.jpg

в момента съм на 16 години и го имам това нещо от близо 2 години ...

МОЛЯ ЗА ПО - КРАТКИ ЗАГЛАВИЯ И ПО СЪЩЕСТВО.
D3BEP

Темата беше редактирана от Стефан Симеонов на 23.06.10 18:38.

ПИ

23.06.10
18:16

Искам да разбера за к’во питаш?

23.06.10
18:17

казано от p17bull на 23.06.10, 18:16:

Искам да разбера за к’во питаш?

за гърдите питам :?

какво да правя фитнес глупости моля за съвети

Мнението беше редактирано от anyone на 23.06.10 18:18.

ПИ

23.06.10
18:18

Гинекосмастия или пухкави зърна (или нещо такова беше).

23.06.10
18:36

Не си болен, просто имаш лошо съотношение на мъжките и женските хормони - женските са ти в повече. Ставай си от дупето и започвай да правиш релеф - само така се лекува. С ниски калории, често кардио, трибойски тренировки + мултивитамини, мастни киселини и цинк ще те оправят, но има и друг момент - минава с времето. В известен неголям процент състоянието ти, гинекомастия, си остава до живот, ако не се вземат мерки. Не знам дали ти се чака няколко години да си мине само... Просто пиши “гинекомастия” в Google и започва йда четеш.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 23.06.10 18:37.

23.06.10
18:45

Имаш гинекомастия, но при теб е от пубертета. Това с тренировки не се маха или отшумява с времето и подутините ще ти спаднат, но ако продължи повече от 2 години проблема може да ти останат така. За това гинекомастията от пубертата се наблюдава от лекар поне 2 години, щото понякога може и да не отшуми проблема. Все пак като казвам, че не се маха имам впредвич, че ако е по дълго време зърната ще ти останат щръкнали, иначе трнировките ще ти помогнат да оправиш балнаса на хормоните по бързо.

Мнението беше редактирано от Хри$то® на 23.06.10 18:50.

23.06.10
19:51

казано от Христо на 23.06.10, 18:45:

Имаш гинекомастия, но при теб е от пубертета. Това с тренировки не се маха или отшумява с времето и подутините ще ти спаднат, но ако продължи повече от 2 години проблема може да ти останат така. За това гинекомастията от пубертата се наблюдава от лекар поне 2 години, щото понякога може и да не отшуми проблема. Все пак като казвам, че не се маха имам впредвич, че ако е по дълго време зърната ще ти останат щръкнали, иначе трнировките ще ти помогнат да оправиш балнаса на хормоните по бързо.

Ами начи аз тренирам футбол но ходя на фитнес от време на време поддържам мускулите .. в седмицата поне 2 пати ходя и тренирам гурди и раце повечето пати .. до колкото се отнася до лекаря значи ходих 1 пат и ми казаха че ще се оправи и сега трябва да ида пак за прегледи :) много е гадно това нещо ... срам ме е да се саблека на плаж .. начи като ида трябва да ги стисна или плисна с студена или гореща вода за да настръхнат и се оправят стават си перфе ама през другото време е доста ... мерси за коментарите :)

24.06.10
15:54

Трябва да си признаеш,ако вземаш анаболи и хормони. За да получиш по-точни съвети какво да правиш занапред. :)

HE

24.06.10
16:07

казано от Миро на 24.06.10, 15:54:

Трябва да си признаеш,ако вземаш анаболи и хормони. За да получиш по-точни съвети какво да правиш занапред. :)

Анаболи с това тяло? Шегуваш се нали? Оправя се оперативно. Има доста изчерпателна тема по въпроса и ако автора си направи труда да я прочете ще си изясни какво му е.

JA

24.06.10
16:33

Миро, какви анаболи ти се въртят в главата... :S

ПИ

24.06.10
16:42

казано от JAUN на 24.06.10, 16:33:

Гинекосматия също така може да се появи от стероидите.
Не от всички, де. Но от тези които вкарват допълнителен тестостерон в организма, тогава много се натрупва и една част отива като естроген. Метана например. Мисля, че беше нещо такова.

24.06.10
16:56

казано от Миро на 24.06.10, 15:54:

Анаболи не съм взимал хяха ;д

24.06.10
16:59

казано от p17bull на 24.06.10, 16:42:

казано от JAUN на 24.06.10, 16:33:

Гинекосматия също така може да се появи от стероидите.
Не от всички, де. Но от тези които вкарват допълнителен тестостерон в организма, тогава много се натрупва и една част отива като естроген. Метана например. Мисля, че беше нещо такова.

Има предвид,че тялото му не предполага минала употреба на стероиди.

Мнението беше редактирано от Андриан К на 24.06.10 17:00.

24.06.10
18:11

казано от Андриан К на 24.06.10, 16:59:

Е,говорим за сега. Питбула много добре обясни нещата. Ноо това е само една възможна причина. Щом не са вземани,причините ще са други. Пубертет,хормони и прочее. Важното е лечението занапред.

24.06.10
18:57

казано от Миро на 24.06.10, 18:11:

казано от Андриан К на 24.06.10, 16:59:

Е,говорим за сега. Питбула много добре обясни нещата. Ноо това е само една възможна причина. Щом не са вземани,причините ще са други. Пубертет,хормони и прочее. Важното е лечението занапред.

Добро утро, капитан Очевиден.

25.06.10
15:27

И моите са по абсолютно същия начин.С кардио постопих малко мазно около тях но има още какво да се желае.Особенно отстрани мазното изглежда все едно леко предърпва зърното и изглежда разширено.Или може би е puffy nupples - подпухнали зърна.Мисля че с кардио може да се оправи след като се поизчиести мазното около гърдите.Ако сте забелязали на хората с доста голям % подкожни мазнини - зърната им са точно такива.

27.06.10
13:31

Аnyone, имамш гинекомастия във варианта й, където подкожните мазнини в гърдите са малко, но има доста развита млечна жлеза. Жлезата натиска ареолата от вътре на вън и се получават “подпухнали зърна/пудпухнали ареоли/puffy nipples”. Според мен, щом  го имаш от две години,  няма да можеш да се оправиш без операция! Ако това ще те успокои , операцията при теб ще е най-лесната, без липосукция. В моя сайт едно момче беше спонеало, че операцията му я е направил  обикновен гръден  хирург с направления от личния лекар и е било безплатно!

29.06.10
10:33

Гинекомастия-БГ  ще видим наскоро ще ходя на лекар отново за да види какво е положението и да каже какво да правя все пак трябва и специалист да каже ... все пак мерси за указанията

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1