24.06.10
13:50
Здравейте, мисля че дойде момента и аз да си направя дневник. Стига съм воайорствала по другите :D
Малко за мен: на 29 години съм, допреди 4 години имах редовна физическа активност, която се изразяваше в плуване 5 пъти седмично. Никога не съм имала релефно тяло, но бях достатъчно стегната и слаба, и всъщност се харесвах./това май е най-важно/. Както и да е.... след това започна моята борба със стерилитета/имам ПКЯ/, хормонални стимулации, висене в клиниката по стерилитет, и в един момент всичко останало остана на заден план. Моята мечта, стана реалност март 2008, когато забременях, но вследствие на всичките хормони, които дупето ми отнесе/сега като видя инжекция настръхвам/, май 2008 вече бях +15 кг.
Не съм се хранила безразборно. Ядях само чисти меса, студено пресовани мазнини, въглехидрати с нисък ГИ.
В края на 8-ми месец вече бях 93 кг, и просто спрях да се меря, щото ми идеше да се гръмна.
Излезнах от болницата 85 кг. Отново продължих със същия начин на хранене и към момента съм 69 кг при ръст 169 см.
Сега, в момента не мога да ходя на фитнес, просто наистина няма кога, затова си купих дъмпели. Да де, ама сега не знам, какво да правя с тях. Четох, четох, и много не вденах, но си подбрах някои упражнения и МОЛЯ за вашите мнения:
Тренировки: Понеделник, Сряда, Петък
1. клек с дъмпели 4х10
2. плие 4х10
3. повдигане дъмпели от хоризонтален лег 4х10
4.флайс 4х10
5.мъртва тяга с дъмпели 4 х10
6. сумо тяга 4х10
7. кик бек 4х10
8.напади 4х10
9.повдигане на дъмпели в страни 4х10
10. хибридни арнолд преси 4 х10
11. коремни преси топка4х10
12. планк 4х,,,,
13. обратна коремна 4 х10
Ще ги изпълнявам в тази последователност, с малки почивки и повече интензивност.
Килограмите още не знам, колко ще са, но довечера като я направя, ще видя как ще ми се чувства тялото.
Ще съм благодарна, ако някой се включи със съвети (F)
Менюто ще го напиша по-късно, щото сигурно се уморихте от четене (nfun)
Така, храната за днес:
200 гр кисело мляко, 3 суп. лъжици овес, 1 суп лъж. ленено семе,1 супена лъжица сусам, канела
100 гр. къпини, 100 гр. извара, 2 белтъка
200 гр. пилешки бут без кожа, броколи, домати, 20 гр. масло
25 гр. орехи, 2 белтъка
4 телешки кюфтета - печени, домати с печени чушки с 10 мл зехтин
Добавки:
3 гр. рибено масло, фолиева 2 табл.