24.03.05
16:47
Много се чудех къде й е мястото на тази тема и реших да я пусна тук. Някой може ли да ми каже, до каква степен солариумът помага за топенето на мазнините?
24.03.05
18:09
Човека май има предвид сауна, не солариум.
след соуна ще си с 3-4 кг по малко но това е защото водата в тялото се е изпарила и като се напоиш 1 хубаво в вас пак ще си толкова кг така че това са пари на вятъра !
24.03.05
19:05
еи,я се стегнете бе-солариум или сауна да изясним,къв е тоя СОЛАРИУМ които ще изпари водите у теб за 10мин печене примерно ! :wink:
24.03.05
21:25
Да имах конкретно в предвид солариум и мисля, че отговорихте вече на въпроса ми. Просто от това, което съм чувал всички ми казват, че ужасно се потят за сеанс от 20 минути и си помислих ако има и някакъв ефект върху мазнините защо да не го провбвам - хем правиш тен, хем топиш и мазнините.
Благодаря за отговорите ви и аз си помислих в началото, че само се изхвърля вода и нищо повече не става.
АКо искате можете да разискаме и въпроса за сауната
Ако разчиташ на тези глезотийки до никъде няма да стигнеш, ама моля ти се не сме разнежени глезени манекенчета :lol:
26.03.05
15:55
е то по тая логика , ако отидеш на плаж сутринта и вечерта ще се прибереш с кила по-лек и с тен :roll:
[quote author=“Radioactive”]е то по тая логика , ако отидеш на плаж сутринта и вечерта ще се прибереш с кила по-лек и с тен :roll:
Да ако става дума за плаж-може да свалиш някое килце,ама в солариума...нищо :lol:
a от солариума повече бенки и някакъв тен, който ще изчезне за отрицателно време. Ако все пак решиш да се пържиш в саркофага ... опс ... солариума не си “печи” лицето – съвет от дерматолог ;)
28.03.05
23:42
[quote author=“MadWitch”]
a от солариума повече бенки и някакъв тен, който ще изчезне за отрицателно време. Ако все пак решиш да се пържиш в саркофага ... опс ... солариума не си “печи” лицето – съвет от дерматолог ;)
що реши, че от солариума ще се получат бенки и краткотраен тен :shock:
29.03.05
10:55
тогава моят личен опит се различава от твоя - аз съм си много доволен от солариумчето - преди 2 месеца някъде почнах сериозно(през ден), направих тен и от 1 месец го поддържам 2 пъти в седмицата... нови бенки и други кофти неща не са ми се появявали а тенът си седи и мога да го контролирам
може да зависи от солариума...ако си пробвала някакъв евтин и не качествен, със стари слаби лампи...може...ама недей така остро срещу сички солариуми....не си права :wink:
[quote author=“MadWitch”]от личен опит и разговори с други мацки подлагали се на тази процедура
сигурна ли си ?
аз ходих миналия месец 5-6 пъти и не съм забелязал допълнителни неща по мене :)
ма моя солариум е куц. седиш по 1 час и почти няма резултат.
не съм права да, седнала съм ;)
може би резултатите при мен са такива заради светлия цвят на кожата ми ... не знам ... факт е, че не съм единствена с подобен резултат :oops:
ergoline беше солариума, щом има значение ;)
vanisher, не съм чак толкова заблудена и смея да твърдя че виждам кога и как се променя кожата/тялото ми ;)
29.03.05
23:49
ето виж, и ти сама стигаш до извода, че сбъркана си ти, а не солариума :wink: айде със здраве до лятото като се видим на плажа...някои с тен, а други - не
Аз лично съм ОК от солариума но ще потвърдя мнението на MadWitch,че на някои мацки им се появяват проблеми-явно наистина има значение тена,щото ако си много светъл кожата ти по начало май си е по-чувствителна...всички сме виждали грозната гледка на плажа ...прегорял до червено руснак например ;)
30.03.05
11:38
Солариум рулз.Супер е яко да си с тен.