Хранене след тренировка и други въпроси относно храната

24.06.10
15:23

Здравейте , току що се връщам от тренировка (аматъорче съм си) ии ми стана любопитно защото искам да постигна някакъв ефект.
Попринцип от 1 месец след тренировка (около 5 мин) пия протеин със 300 мл прясно мляко. А вече въпроса ми е като дойде времето за главното хранене (т.е. 40-50 мин след тренировка) какво е хубаво да се яде. Попринцип знам че трябва пиле или оризче леко или картофки обаче заради този протеин ведната след тренировка незнам дали е удачно.
Другото леко въпросче ми е , за закуска преди ядох.. абе солидни количества все глупости а сега от 2 седмици минах всяка сутрин на Фитнес (на нестле пълнозърнестата закуска) заедно с една кофичка активия. Много е вкусно но дали е удачно за сваляне за сваляне на мазнини.
Мерси предварително :)

24.06.10
15:28

Охх и как ще забравя въпроса който ме терзае от много време.. Преди лягане ям извара , тази на Олимпус , обезмаслена (целта ми е ММ с минимум мазнини) ии че въпроса ми е кога друг път мога да ям извара освен вечерта , защото много ми харесва :) Попринцип си я похапвам почти при всяко ядене, добре ли е това ?

24.06.10
15:57

Колкото повече,толкова по-добре.

24.06.10
16:18

казано от Montess на 24.06.10, 15:23:

Другото леко въпросче ми е , за закуска преди ядох.. абе солидни количества все глупости а сега от 2 седмици минах всяка сутрин на Фитнес (на нестле пълнозърнестата закуска) заедно с една кофичка активия. Много е вкусно но дали е удачно за сваляне за сваляне на мазнини.

Махни тея захаросани боклуци, вземи си овесени ядки и нормално кисело мляко.

25.06.10
09:39

казано от korpusito на 24.06.10, 16:18:

казано от Montess на 24.06.10, 15:23:

Махни тея захаросани боклуци, вземи си овесени ядки и нормално кисело мляко.

плюс това са скъпи

25.06.10
11:27

Мерси на хората които ми отгивориха, оценявам го!
Със събраната информация до сега си изготвих едно хранително режимче което искам да ми кажете дали е добро и ако не е какво мога да му променя.

Сутрин : Овесени ядки със кисело мляко (2%) (ако можете пък и да ми кажете какви овесени ядки да си взимам ще сте супер ! )
Обяд : 14 часа (т.е. 2 часа преди тренировка) пилешка пържола със половин краставица и извара.
След тренировка ведната протеинов Шейк
1 час след тренировка половин пържолка със извара
Вечер : Същото като на обяд обаче малко повече извара.

Кажете си мнение. Пак казвам целта ми е ММ със почти никави мазнини. Ии ориз ако трябва да вкарам някаде , кажете каде, защото знам че той е важни въглехидрати но пък със заскуската приемам солидно количество.
Мерси предварително !

Мнението беше редактирано от Montess на 25.06.10 11:28.

25.06.10
13:24

Освен овеса сутрин, нямаш грам въглехидрат. Поне още 3 хранения с ориз/картофи/хляб/макарони/спагети ти трябват. Сутрин добави яйца, а и сложи едно междинно хранене между закуската и обяда. Прочети темата за ВВД на сайта и разгледай дневниците примерно за да добиеш по-добра представа.

25.06.10
14:58

Не е лошо да хапваш и по малко зелена салата със захтин и малко ядки. Освен въглехидратите, май и мазнините ти са твърде ограничени. Не мисли, че ако искаш да качваш, без да се омазняваш, значи, че трябва само извара и пържоли да ядеш :)

Мнението беше редактирано от soul rebel на 25.06.10 14:58.

25.06.10
15:11

Тестените продукти и преди да започна да тренирам ги отбягвах (макар че си умирам за спагети). Но наистина мерси , ще вкарам ориз и варени картофи може би на обяд ориз и вечерта картофите.
А плодове кога е хубаво да се ядат или няма значение. Когато ти се ядат - яж?
Зелената салатка наистина , обичам и може да я прибавя някаде , както казахте със леко зехтин защото наистина мазнинките са почти никакви. Ще го прочета целия сайт да разгледам всичко! Ако имам някакви въпроси, отново ще пиша!
Мерси за оказаната помощ!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1