Една тренировка с Петко Живков -коментар

29.03.05
19:40

Този материал отразява една тренировка на Петко(чукундура във форума). И пускам тази тема за да има каде да се коментира материала, ако имате желание. Направихме и още снимки и сигорно скоро ще можете да ги видите тук в тази тема.
по-здрави

29.03.05
20:20

Як е пича.Поздравления и да продължава напред.

29.03.05
20:55

Емо майче трябваше да сложите снимката където съм си кръстосал китките (отпред) струва ми се, че тя е излязла що годе най-добре(от снимките които видях).  :lol: Иначе направихте доста снимки, а аз не съм видял доста от тях, бих се радвал ако ми ги сенднете :D .

29.03.05
21:02

Всичко е въпрос на техническа възможност за съжаление. Не можахме да сложим снимките на сайта поради такива спънки, но ще се постараем да ги сложим и да ти ги сенднем.
по-здрави

[quote author=”Чукундур”] Иначе направихте доста снимки, а аз не съм видял доста от тях, бих се радвал ако ми ги сенднете :D .

????
Петко, изпратил съм ти на пощата абсолютно всичко, което ставаше за гледане. Същото съм направил и на файловия сървър за сайта, не зависи от мен коя снимка се избира... Зависи от други неща, вкл. мащабиране, разделителна способност и не го правя аз....
Искаш размазаните снимки ли?
За съжаление не съм сигурен дали ги пазя. Не мислех, че ще ти трябват... Ако държиш, мога да ги потърся...

29.03.05
23:21

Ако наистина са толкова зле, няма смисъл. Незнаех, че само тези са излезли горе долу добре. На състезанието ще са по-добре, а пък ще има и какво повече да покажа :wink: .
По-здрави

29.03.05
23:25

[quote author=”Чукундур”]Ако наистина са толкова зле, няма смисъл. Незнаех, че само тези са излезли горе долу добре. На състезанието ще са по-добре, а пък ще има и какво повече да покажа :wink: .
По-здрави

Успех тогава!
PS: и статията не е лоша :D

29.03.05
23:35

[quote author=“der_meister”]
PS: и статията не е лоша :D

Да наистина, пожелавам на момчетата все така да се развиват и благодаря на Емо и Стефан.

На състезанието ще има по добър фотограф, поне така мисля...
Щото всичко друго ок, ама като барна фотоапарата и направя две - три снимки, на дисплея излиза надпис:
Please, change the user! The current user is too stupid for this device!
:lol:
Съжалявам за което. За репортери и кореспонденти ставаме, ама за фотографи...
Липсва фотограф в екипа.
Или, както казваше един мой познат в такива случаи:
”Абе... И я можем, и тате може.
Обаче оно козата си сака пръч!”

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

29.03.05
23:47

Ей, повече такива статии трябва да има!

Доста полезни нещица могат да се научат и човек да се образова за други... КЕфи ме.

Браво!

30.03.05
10:01

Еххх тия снимки са си проблемни. След време сигорно ще имаме решение на проблема и ще имаме качествените снимки, но засега е трудно. Даже и за едно друго интервю ни беше трудно да се оправим със снимките, защото вече там от адски много снимки на човека трябваше най-хубавата и въобще пълна щуротиика. Петко, на хората явно им допада твоята методика и може примерно в основен период да измислим още едно събиране и да направим, този път с по-качественни снимки ,поне 200 :) та белким 10-20 станат добри. Тогава вече ще си възтановил контузията и дано станал балкански шампион! За балканското ще имаш агитка на bb-team
по-здрави

30.03.05
11:23

Лошото е, че в основен период не правя почти никакъв режим, свикнал съм да живея свободно. Миналата година след състезанието качих 12кг. за около 10дни :D . Но иначе нямам нищо против, даже може да потренираме заедно. А за Балканското много не ми се вярва да ме пуснат както стана миналата година, освен ако не бия някои които са си “запланували” да отиде.

[quote author=”Чукундур”]А за Балканското много не ми се вярва да ме пуснат както стана миналата година

А може би новия президент не би допускал такива изгъзици.Нека да поживеем пък ще видим:)

30.03.05
12:05

Абе не сте казали фотограф не е дошъл! На мене какво ми пише в профила:
Професия: фотограф :twisted:

30.03.05
12:06

Ако новият президент е Ким Мерджанов, то точно заради него станаха тези работи миналата година. Но който и да е, нали знаете че навсякъде играят парите. Вече и в България културизма стана комерсялен спорт и това е една от причините може би повече да не се състезавам.

30.03.05
12:11

[quote author=”Чукундур”]Ако новият президент е Ким Мерджанов, то точно заради него станаха тези работи миналата година. Но който и да е, нали знаете че навсякъде играят парите. Вече и в България културизма стана комерсялен спорт и това е една от причините може би повече да не се състезавам.

А какво би те мотивирало,за да продължиш да се състезаваш ?Какво те мотивираше досега,при положение,че за някакво финансово обезпечение в БГ и дума неможе да става?Просто ми стана много интересно,честно да си кажа досега единствените отговори,които съм получавала от състезатели ,са малко утопични...Сори за интереса ,но наистина ми е супер любопитно :)

30.03.05
12:27

[quote author=“YODA”]Абе не сте казали фотограф не е дошъл! На мене какво ми пише в профила:
Професия: фотграф :twisted:

ХАХАХ вече се уредихме и с фотограф :)

Това за федерацията ще се разбере на общото събрание, на което ще присъства и екип на bb-team. И ще ви съобщим какво е станало, защото за сега поне не е ясно, кой ще бъде новият президент на федерацията. Ако и този път се получи като миналата година team-a няма да оставим нещата така!
по-здрави

30.03.05
12:29

Първият път беше защото в клуба който тренирах “Чани” - Варна ме убедиха. Изках да видя как е, да усетя тръпката. Понеже ми беше първа диета, се кълнех, че след състезанието никога повече няма да пазя диети :lol: , но след това като се наядох добре и всичко се оправи. Сега се явявам защото това ми беше една от целите заради която се пробрах в България. Вече имам предтава как стоят нещата в Българската федерация и не очаквам нищо от това състезание, за пари вобще да не говорим. Но има тръпка в самата подготовка, ако не беше този стимул (състезанието), едва ли бих карал толкова време на такава стриктна диета и режими. Самите лишения те карат да оцениш неща, на които не си объщал внимание преди това. Не може да се обясни, трябва да се усети. Поне за това се подготвям. За други хора може да има финансова изгода, цел в живота и т.н. Ще дам всичко от себе си за да покажа най-доброто на сцената и го правя само за удоволствие. Имайки предвид фактите крайният резултат вече не ме интересува.

30.03.05
12:38

[quote author=”Чукундур”]Първият път беше защото в клуба който тренирах “Чани” - Варна ме убедиха. Изках да видя как е, да усетя тръпката. Понеже ми беше първа диета, се кълнех, че след състезанието никога повече няма да пазя диети :lol: , но след това като се наядох добре и всичко се оправи. Сега се явявам защото това ми беше една от целите заради която се пробрах в България. Вече имам предтава как стоят нещата в Българската федерация и не очаквам нищо от това състезание, за пари вобще да не говорим. Но има тръпка в самата подготовка, ако не беше този стимул (състезанието), едва ли бих карал толкова време на такава стриктна диета и режими. Самите лишения те карат да оцениш неща, на които не си объщал внимание преди това. Не може да се обясни, трябва да се усети. Поне за това се подготвям. За други хора може да има финансова изгода, цел в живота и т.н. Ще дам всичко от себе си за да покажа най-доброто на сцената и го правя само за удоволствие. Имайки предвид фактите крайният резултат вече не ме интересува.

:))Това исках да чуя,мога да се хвана на бас с теб,че само да си жив и здрав ще продължиш да се състезаваш!Желая ти успехи от сърце!И никога да не губиш тръпката и любовта си към спорта,към борбата,към стремежа да покажеш най-доброто от себе си :)
Ще ти стискам палци в Добрич:)

30.03.05
15:01

Ей такива момчета имат място в спорта! Много успехи в Добрич! Да носиш фланелка на бб-теам  :D Пък и си имаш агитка от София, пък и познай кой ще снима най-много фотографа на форума! 8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1