Nitrix + N.O Xplode цикъл ???

Темата е заключена.

01.06.10
20:30

Nitrix + N.O Xplode цикъл? Искам да се извина ако има такава тема,аз потърсих но не намерих никаде.
Така аз съм на 18 години и 7 месеца висок съм 180 и тежа 85кг имам стаж в зала 2 години и съм тренирал редица спортове плуване,таекуондо,бокс и др....
Пил съм Протеини,Глутамини,Геинери,Амино Киселини,CGT…,но сега един приятел ми предложи да направия цикъл със Nitrix + N.O Xplode но незнам как да ги комбинирам? Аз смятам докато ги пия да тренирам 2 пъти седмично фитнес “За гърди,трицепс,крака,корем” и по лостове “кофички, набираня-коремни,гръбни широк-тесен хват и др...” Моля помогнете! Мерси предварително :P

Темата беше редактирана от emzo на 25.06.10 17:14.

02.06.10
08:17

Наясно ли си с ефекта на тези две добавки, защото оставам с впечатлението , че имаш големи очаквания. Маса от азотни буустери няма да видиш, ако ще и 4 едновременно да пиеш. Ако искаш маса си вземи  протеин и креатин, храни се добре и тренирай поне 2 пъти седмично в зала.

02.06.10
11:26

казано от korpusito на 02.06.10, 08:17:

Наясно ли си с ефекта на тези две добавки, защото оставам с впечатлението , че имаш големи очаквания. Маса от азотни буустери няма да видиш, ако ще и 4 едновременно да пиеш. Ако искаш маса си вземи  протеин и креатин, храни се добре и тренирай поне 2 пъти седмично в зала.

Наясно съм с ефекта на тези добавки
*  Повишаване на енергията и мотивацията
* Повишаване фокуса и концентрацията
* Увеличаване мускулния обем и васкуларизация
* Екстремно „напомпване” на мускулатурата
* Повишаване на силата, издръжливостта и мускулния капацитет за работа
* Намаляване на мускулната умора
* Подобряване кръвоснабдяването на мускулните клетки
* Постигане здравословни нива на азот в тялото
,аз не искам маса а искам до напомпя яко.Само че незнам как да ги комбинирам,незнам по колко пъти да ги пия на ден и дали ще ми стане нещо ако ги пия и двете на 1път???

казано от VeCooL на 02.06.10, 11:26:

Само че не знам как да ги комбинирам, не знам по колко пъти да ги пия на ден и дали ще ми стане нещо, ако ги пия и двете на 1път???

Как да ги приемаш? Знаеш къде да откриеш тази информация (поне един конкретен сайт гарантирано).
Как да ги комбинираш? Като ги приемаш според препоръките.
Ще ти стане ли нещо, ако ги приемаш заедно? Възможно е, но не може да се прецени предварително, защото не е ясно какъв е личният ти толеранс към стимуланти. Реално погледнато производителят ги определя като възможна комбинация.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.06.10 11:42.

КК

02.06.10
11:57

Реално погледнато, ако четеш описанията на всеки продукт в тази индустрия, ще се зачудиш как си живял без него целия си живот.. така че не чети какво “прави”, а слушай хората. Ефектът от протеин, бцаа и глутамин би бил много по-голям.. И като казваш “цикъл” ги караш да звучат като адски сериозните препарати, нищо няма да ти стане, но най-лошото няма да ти хареса резултата, какво значи искаш да те напомпат? Ще те напомпат по време на тренировката и час след това ще спаднат и ще ти се струват още по-малки отколкото преди да отидеш на тренировка.. С две думи не клатиш гората и 5 азотни бустера да комбинираш.

25.06.10
09:01

и двата продукта са излишно скъпи
за тия пари се зареди със
1.протеин
2.рибено масло
3.мултивитамини ни минерали
4.креатин
и тренираи поне 3-4 пъти седмично и резултатите ще са доста по-добри

25.06.10
09:33

Ако ще правиш цикъл с тези суплементи, то за да извлечеш максимума, вместо да се разочароваш, знай, че ти трябват поне по две опаковки от продукт, да не говорим, че от Nitrix ти трябват една голяма и една малка, поне.

25.06.10
09:54

@Кольо Пияндето - започваш да прекаляваш с правописните си забележки.

Иначе от нитрикса не знам някой да е останал кой знае, колко доволен.

Мнението беше редактирано от emzo на 25.06.10 09:55.

25.06.10
09:55

@emzo
Nitrix е пълен шит.
За недоволни съм чувал много, но за доволни - точно един човек досега.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 25.06.10 09:56.

25.06.10
10:01

Да, да, това исках да кажа, но със заобиколка :)

25.06.10
10:57

казано от emzo на 25.06.10, 09:54:

Евала! Най-накрая и някой друг да се подразни и да му направи забележка!

Мнението беше редактирано от unamed на 25.06.10 11:00.

25.06.10
12:20

:(  Ама ...ама ....нали и Рони Колман пие нитрикс .. :D !!

Мнението беше редактирано от малкия113 на 25.06.10 12:22.

25.06.10
12:38

Ами те и Нутрекс, да не се бърка с Нитрикс ! , ползваха едно китайче за рекламите си на Липо6, ама китайчето да вземе да си пусне лог, че чисти с ефедра и ...... сещате се :D

ГН

25.06.10
13:41

казано от unamed на 25.06.10, 10:57:

Аха.

25.06.10
14:38

казано от Георги Николаев на 25.06.10, 13:41:

Аха.

Е, извинявайте, човекът пише “незнам”!!! По-добре някой да казва, може пък и да запомни нещо...

ГН

25.06.10
15:51

казано от soul rebel на 25.06.10, 14:38:

казано от Георги Николаев на 25.06.10, 13:41:

Аха.

Е, извинявайте, човекът пише “незнам”!!! По-добре някой да казва, може пък и да запомни нещо...

Това НЕЗНАМ наистина е някаква педерастия на новото поколение, по мое време просто не съществуваше. Но на Кирилиметоди наистина му е време да се кротне, щото поне на мен ми е ужасно досаден и не на място. Преставам да коментирам темата.

25.06.10
15:55

на мен пък ми е приятен и ме кефи.ще гласуваме ли ?

Виждам, че мненията без връзка с темата се толерират, за разлика от неграмотността.

Всеки има различно виждане за полезност, досада, кое е правилно и кое - не.
Дразнителят от известно време е ограничил мненията си само в раздел Дневници, така ще бъде и за напред.
Дано това да е достатъчно, за да има мир във форума.

Кротването на дразнителя е следствие от самостоятелно решение на самия него.
Решението е взето без натиск от страна на администриращия екип на форума към дразнителя.
Моля коментарите към дразнителя да бъдат отправяни лично към него чрез системата за лични съобщения.
Допълнителното цапане на теми по този въпрос е нежелателно и лишено от смисъл.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.06.10 17:13.

25.06.10
17:14

Автора на темата дано да е разбрал, какво се опитвахме да му кажем !
ЛОЦК.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1