Поръчки от EU

Темата е заключена.
Прескочи до:

19.05.10
11:04

Сега го проверих това с вкусовете - става. Избираш си единични бройки с желания вкус и после в количката се калкулира по ниската цена за съответния брой продукти.

П.С. Жалко, че вече не вярвам в Дядо Коледа и магически добавки :lol:

Мнението беше редактирано от inspect на 19.05.10 11:06.

19.05.10
12:18

Аз като гледам цените, тук с намаленията са по-ниски, не знам какво толкова сте се запалили... :-/

27.05.10
18:03

Какво ще кажете за този сайт: http://www.bargain-supplements.co.uk/bargain-supplements-mix-match-4-tubs.html Има страшна оферта за MyoFusion х4 за 110 паунда, пише, че доставят до България, но някой поръчвал ли е?

28.05.10
16:18

казано от Giovane на 27.05.10, 18:03:

Какво ще кажете за този сайт: http://www.bargain-supplements.co.uk/bargain-supplements-mix-match-4-tubs.html Има страшна оферта за MyoFusion х4 за 110 паунда, пише, че доставят до България, но някой поръчвал ли е?

Мерси за офертата, ще се възползвам - тъкмо ме врънкаха да поръчвам за бандата :-)

28.05.10
16:27

Ако има хора от София и искат да поръчат от този сайт да пишат бих се включил с 1 кутия

28.05.10
16:40

Колко е доставката до тук ? Ако е под 20 паунда, ще поръчам 4 кутии ;)

А доскоро можеше да се вземе от БГ на тази цена :(

казано от korpusito на 28.05.10, 16:40:

Колко е доставката до тук ? Ако е под 20 паунда, ще поръчам 4 кутии ;)

И мен това ме интересува. Без доставката идва малко под 65 лв кутията, което ако не се оскъпи много си е екстра...

28.05.10
19:57

до 200 паунда доставката е 16 паунда, над 200 паунда - безплатна. Аз замислям някаква схема за 8 бидона и идва под 60лв тубата с безплатна доставка.

28.05.10
20:05

Някой от СФ иска ли да поръчаме по 4 бидона и да ни е фрий ? Аз съм навит , пишете на ЛС ако искате.

BO

29.05.10
14:41

Далавера си е! До кога е промоцията на този пак ?

01.06.10
07:33

В петък пратих мейл, вчера звънях 10 пъти на хотлайна им, никакъв отговор. Почвам да си мисля , че не е читава работата на тоя сайт, супер непрофесионализъм...

BO

01.06.10
09:40

Хм, иначе офертата е добра. Изчакай още един-два дена макс и кажи какво е станало.

01.06.10
09:43

Бърз ъпдейт, колегата Giovane се е обадил и са му потвърдили че доставят до БГ без проблем, даже тракват поръчките. Така че дерзайте :)

BO

01.06.10
10:08

Давайте да се запасяваме. Търся съмишленици за Варна !

Да кажа само, понеже от други сайтове са ми искали да пращам разни документи преди да ми изпълнят поръчката, изрично ги попитах дали тук е нужно нещо подобно и ми отговориха, че не е, имайки ни за част от ЕС очевидно :)

01.06.10
14:24

Аз поръчах в неделя, очаквам включване до края на седмицата.

@Мартин, документи и на мен са ми искали от други сайтове и причината беше, че бяха различни билинг и шипинг адресите и се съмняваха да не е крадена картата.

Прав си сигурно. На мен ми се е случвало и при еднакви билинг и шипинг адреси да ми ги искат поради “честите случаи на измами” от наша страна... Нищо де, важното в случая е, че в bargain не искат.

02.06.10
14:53

В Анлия е било почивен ден в понеделник и чак днес сутринта е заминала пратката. Дано дойде до петък, че съм дал работния адрес.

04.06.10
08:41

казано от inspect на 02.06.10, 14:53:

В Анлия е било почивен ден в понеделник и чак днес сутринта е заминала пратката. Дано дойде до петък, че съм дал работния адрес.

Нормално ли е на 1.06 да съм направил поръчката и още да е в статус processing и да нямам потвърждение на мейла ?

04.06.10
10:06

Пиши им, на мен ми отговориха веднага. Потвърждението за шипинга дойде в сряда вечерта, а бях поръчал в неделя. Сега седя в офиса и чакам като хиена :-)

04.06.10
13:48

казано от Warrior Within на 12.04.10, 19:06:

Тези англичани май имат сериозни проблеми с математиката. Направихме поръчка от Predator-а, от която са пропуснали да сложат опаковка витамини, фатбърнар, че и една торба Matrix 5.0. Десет дена чакане, за да ни зарадват с... :(

Миналия петък отново направихме поръчка от там (8 х 5 lb протеин) и с тях пристигнаха и липсващите добавки от миналата поръчка. Оказаха се доста точни пичовете. Пуснали са claim към DPD и преди да им отговорят и да им покрият загубите, пратили стоката :)

07.06.10
10:22

Колеги, айде ако някой от София поръчва от предатора скоро да драсне тук или на Л.С, че искам да поръчам някои дребни неща, пък ако сме повече ще скатаем от доставка :)

07.06.10
22:13

ИНФЕКЦИЯ, КОПЧЕЕЕЕЕ - в пакета имаше само 3 кутии. Сигурно полуидиоти работят в склада. Давам им шанс до края на седмицата да ми пратят кутията иначе ще си дръпна парите чрез Пейпал.

П.С. Шоколадът е по-добър от ягодата.

BO

08.06.10
06:52

Тия явно в англия не са на ти с математиката.
Някой поръчвал ли е от www.myprotein.co.uk ? Отзиви ?

08.06.10
09:45

Замазаха гафа - това било частична доставка :lol:

@bobi: виж по назад някой беше писал за myprotein. Ако ще поръчваш оттам виж във форума им има кодове за 5-10% намаление.

13.06.10
18:31

С колегата Aquiles търсим желаещи(по възможност от София) да се ключат към поръчка от http://www.bargain-supplements.co.uk/bargain-supplements-mix-match-4-tubs.html . Засега общо 2мата можем да поръчаме  4 кутии MyoFusion, което e 110 GBP. За безплатна доставка трябва да им направим поне 200 лири оборот :). Пишете ЛС.

13.06.10
22:44

От Предатора наистина ли толкова неща пропускат? От както чета темата, имам чувството, че при всеки колега, поръчал от там, изпускат по нещо, а се канех да правя голяма поръчка...

казано от rangestormer на 13.06.10, 22:44:

От Предатора наистина ли толкова неща пропускат? От както чета темата, имам чувството, че при всеки колега, поръчал от там, изпускат по нещо, а се канех да правя голяма поръчка...

При мен винаги всичко си идва. И докато някои не виждаха нищо интересно там, а сега търсят с кой да се комбинират, то само допреди няколко седмици (преди възхода на долара и спада на еврото) Майофюжън 2х5либри бе 61 евро ;)

14.06.10
06:37

казано от Oranje на 14.06.10, 06:14:

При мен винаги всичко си идва. И докато някои не виждаха нищо интересно там, а сега търсят с кой да се комбинират, то само допреди няколко седмици (преди възхода на долара и спада на еврото) Майофюжън 2х5либри бе 61 евро ;)

Виноват :)

17.06.10
12:55

Днес ми дойде поръчката от bargain-а, около 20 дни чаках, защото нямаше наличен протеина, който исках, иначе след това за 5 дни дойде до вратата. Всичко беше грижливо опаковано и подредено, никакви забележки нямам. Е, няма пукната мостра, но пък 60 лева за 5 либри Myofusion компенсират :)

17.06.10
12:57

Просто красота.....

17.06.10
13:17

казано от korpusito на 17.06.10, 12:55:

Днес ми дойде поръчката от bargain-а, около 20 дни чаках, защото нямаше наличен протеина, който исках, иначе след това за 5 дни дойде до вратата. Всичко беше грижливо опаковано и подредено, никакви забележки нямам. Е, няма пукната мостра, но пък 60 лева за 5 либри Myofusion компенсират :)

Жалко, че не се усетих на време да се включа към вас! :)
Иначе ако искате да повторите поръчката, пишете :D

17.06.10
13:54

Ха ха, яка снимкя. И моята липсваща кутия дойде преди няколко дни :-) Предатора и Cheapuksupps пращат мостри, от Баргейн съм поръчвал 3 пъти и нямаше.

25.06.10
16:06

Регистрирах се специално заради тази тема. Здравейте всички :)

Вече 2 пъти поръчвам от предатора и не съм имал проблеми. Първият път пуснах малка поръчка за проба, но втория път поръчка за над 250 паунда си пристигна точно за 1 седмица, перфектно опакована и с бонус вафла и разни хапченца :) Anabolic Pump.

25.06.10
17:00

казано от pen4okubadinski на 25.06.10, 16:06:

Вече 2 пъти поръчвам от предатора и не съм имал проблеми. Първият път пуснах малка поръчка за проба, но втория път поръчка за над 250 паунда си пристигна точно за 1 седмица, перфектно опакована и с бонус вафла и разни хапченца :) Anabolic Pump.

Ако вече си изпил Anabolic Pump-a, пиши ми на ЛС, дали си доволен.

25.06.10
17:15

казано от princo на 25.06.10, 17:00:

казано от pen4okubadinski на 25.06.10, 16:06:

Ако вече си изпил Anabolic Pump-a, пиши ми на ЛС, дали си доволен.

Направо може и някъде на по-публично място да споделиш :)

26.06.10
08:05

Тази или другата седмица мисля да го изгълтам и ще Ви отговоря задължително, щом има интерес :)

29.06.10
10:02

казано от Oranje на 19.05.10, 09:47:

казано от ragHqP на 16.05.10, 20:55:

Впечатления от predatornutrition.com:
Коректни са, няма спор! Всичко си идва тогава, когато си му е времето.
Преди 20 дена ми дойде поръчка с безплатна доставка и пак нямаше никакви проблеми.
До седмица пак пускаме нова поръчка също ще се вмъкнем в безплатната доставка и се надявам всичко да мине окей.
Забележете, че има много готина промоция на Goliath на Syntrax - само за 55лв.

Да допълня, че всяка седмица имат продукти на промоция, за които уведомяват в мейла, или фейсбук. Например тази седмица има 5% на MuscleMeds, MHP и VPX.
Другата хубава опция е отстъпката за повече от 1 бройка на много от продуктите, като лошото при нея е, че не може да се изберат различни вкусове, ако, да кажем, се купуват 3 протеина.
Покупката на повече бройки ви позволява да се комбинирате няколко души и така общата сума да надхвърли 250 паунда, което прави доставката безплатна, както каза ragHqP.
Всяка поръчка идва с по няколко мостри - протеинова вафла, предтренировъчен продукт, мостра протеин + различни други продукти. Както и каталози на фирми.
Всяка поръчка ви носи точки, които се събират и може да се поръчва с тях вместо с пари.
Чупливите неща се увиват старателно, а цялата пратка е запечатана добре и има лента, която трябва да се провери дали е цяла при приемане от куриера. Който, както вече писахме, идва пред вас :)

Колега, между другото, ако искаш да купуваш един и същи продукт с различни вкусове, просто ги добавяй един по един със съответния вкус. Накрая пак ще ти сметне отстъпка за 2+ еднакви продукти, тъй като и на мен днес ми се наложи да поръчвам еднакви. ;)

07.07.10
11:06

Още едно позитивно мнение за Предатора. Миналата седмица в сряда поръчах и днес всичко си дойде на време. Само не получих никакви мостри, както другите колеги, нищо, че поръчката ми е голяма, но при тази разлика в цените, която се получава, не може да ме интересува по-малко липсата на мострички  :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1