Защо нямам мускулна треска на бицепсите?

26.06.10
08:26

Защо когато правя гръб имам съвсем лека треска на бицепса , а когато го тренирам целенасочено + трицепс - имам само на трицепса?
Въовще след вяка тренировка за дедена група имам лека треска( колкото да ми подскаже че съм се натоварил добре) , но не и на бицепса.
Програмата , упражненията и техниката съм сигурен , че са ми правилни.

26.06.10
09:11

И мен този въпрос ме вълнува на скоро и аз съм така след гръб имам а с трицепс като го правя нямам ..

26.06.10
09:12

И аз никога не съм имал, освен след едно недоспиване и тренировка гръб.

26.06.10
09:24

Направете табата, с средни тежести, после няма да можете да си свиете ръката.

26.06.10
09:28

Когато се храниш добре и тренираш ръцете правилно, е трудно да ги докараш до мускулна треска. Базовите упражнения за гръб го натоварват повече, затова понякога си усещаш ръцете след тренировка за гръб.

АН

26.06.10
11:00

Значи ти е добра тренировката на ръцете.

26.06.10
13:02

и аз нямам
а едно време като млад имах ;)

26.06.10
14:30

Ами и аз имах същия проблем преди.Може би като внасяме разнообразие ще получиш желаната треска. Не бях тренирал от доста време бицепс с 3 упражнения и то точно тези. Не тренирах по сплит, а сега съм по сплит гърди+бицепс. Вчера имах 3 упражнения за бицепс иот доста време не ги бях изпълнявал иднес не мога да си стегнаръката, въобще. Предполагам е от разнообразието. Ето и упражненията:
  * бицепсово сгъване с дъмбел от стоеж - 3 серии по 18,16,16 @ 15кг
  * концентрично сгъване - 3 серии по 10 @ 10кг
  * придърпване на скрипец седнал за бицепс - 3 серии по 8 @ 20кг
Опитайте и вие няколконови движения и може да се получи. :)
Аз пъксъм нямал мускулна на гърдите,гъба и трицепсите от много време :)

26.06.10
14:52

Аз на гърдите абсолютно всеки път имам и тя държи от понеделник когато ги правя чак в петък вече нямам

26.06.10
17:54

казано от hardrlz на 26.06.10, 14:52:

Аз на гърдите абсолютно всеки път имам и тя държи от понеделник когато ги правя чак в петък вече нямам

Погледни си храната.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1