FYRE или Oxy ELITE Pro

Прескочи до:

Дали всички 33ма гласували до сега са пробвали и двата продукта? :)

26.06.10
14:34

Eстествено, че НЕ :D

26.06.10
15:55

E добре файър или окси-то е по-добър енергитик? Сега ще кажете при всеки индивидуално ..предполагам : )

26.06.10
16:31

определено файър е по-силен енергитик за мене

26.06.10
16:45

От всички коментари се подразбира, че на всеки човек е строго индивидуално кой бърнер му действа, кой не и разбира се странични ефекти. Най-безвредни определено са - стизм,файъра и окси-то.Разбрах, че окси-то може да се комбинира с нещо и даже е добре, ала като финанси незнам дали скоро ще мога да определя около 160 лева, но в момента 90 не са проблем, а започвам да чистя до броенни дни.Вероятно ще избера файър - почти без оплаквания от него, без странични ефекти - и да се надяваме както пише исцяло натурален. Не съм сигурен има ли смисъл да го комбинирам с по-евтин карнитин, в момента съм и на кре-алкалин така, че ще се свалят мазнини и ще хващам щангите - 4 пъти кардио и 3 силови на седмица ги планувам. За окси-то видях, че има няколко човка, които не са го усетили, останали са само с потенето - вероятно от диетата ;) Досега съм пил само л-карнитин на фитмакс, незнам дали свалих много, но ми се дигаше тонуса и енергията доста . Сега ще видим вероятно ще напиша някой друг отзив като си взема файъра .

01.11.10
20:01

Може ли някой от тези двата продукта да се използва от хора  с проблеми със сърцето?

02.11.10
00:11

Понеделник почвам аз НВД и Фитнес + Oxy което ще комбинирам с Lean Extreme

02.11.10
06:36

Добър избор, успех!:)

04.03.11
14:23

Здравейте!
Четох доста по темата с фат бърнърите. Тъй като до сега не съм ползвала никакви добавки, се осланям само на прочетеното във форума и моята дилема също е между Syntrax Fyre i OxyElitePro. И ги намерих на промоция :) (Fyre за 60лв и Oxy за 80лв) Въпросът ми е кой от тях е по-подходящ за момиче и трябва ли да ги съчетавам с някакви други добавки?
Аз съм момиче на 20, тренирам от скоро, правя най-вече кардио тренировки и упражнения за корем. Нямам много време, така че ходя 2-3 пъти седмично на фитнес и то вечер. Целта ми е да сваля килограми, да изчистя мазнините. В момента съм 62-3кг, целта ми е 55.

10.03.11
14:57

Възможно ли е да се изгори и мускул с фатбърнера ?

10.03.11
15:01

Toй и мазнини не гори, ти мускул искаш :D

Може, ако храненето не ти е като хората.

16.03.11
10:15

Пробвал съм и двата продукта,като съчетах оксито със Йохамбе(на Оптимум)
Окси е определено по добрия продукт,като краен резултат,но според мен,със много странични ефекти
Изразяващи се във:обилно потене,още в съблекалнята,ПРЕДИ тренировка,което при пламъчето липсва,след 20 мин кардио ве едно съм се къпал,плюс това,потта придобива някакъв сладникав отенък,според мен доста неприятен.Тотална загуба на апетит,световъртеж,високо кръвно,и доста значително намаляване на либидото,което за радост го оправих със йохимбина(до някъде)
Превъзбуда и безсъние.
С Fyre понякога също съм имал кардия но е като детска игра в сравнение със ефекта от Окси
С окси обаче не загубих гръдна обиколка ,сила и сантиметрни,само там където трябва,което е един много голям плюс(ако може така да се каже)

Общо взето,Оксито ми действа все едно съм шибнал Омнадрен...или Левитра-като емоционално състояние,за съжаление с много силно намалено либидо
Така и не го изпих докрай,апропо,по идентичен начин действа и на жена ми(изтествах и на нея) само където либидото не и падна,точно обратното

Все пак аз не съм първа младост,и може би тия продъкти не са за моите години

29.03.11
20:59

Искам да попитам clenbuterol-а може ли да се сравнява с тези два продукта, защото ми го препоръчаха пред Fyre?

29.03.11
21:20

Хах, естествено, че НЕ.

Кленбутерола е боклук отвсякъде погледнато.

02.07.11
11:01

От  Genomyx H.E.A.T Stack и Oxy ELITE Pro кой е по-добрия ?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1