Съвет за стак

25.06.10
10:15

Здравейте, това ми е първа тема, за това моля да ме извините ако с нещо наруша правилата!
Към въпроса, разработвам си стак за лятото и имам нужда от съвет относно протеините и глутамина в него. Целта е да се подържа НВД и да не се гори мускулът, а само мазнините (не са много- 72 кг. на 178 см. съм). Ето какво съм измисилил, моля дайте съвет с качествени и доказани продукти, парите нямат значение:

7,00 събуждане, закуска с млаяко и мюсли/корнфлейкс
7,50 течен Л-Карнитн Now Shot (2 мг.)
8,00 - 9,30 кардио тренировка+ коремни упражнения, по време на тренировката Purple Wrath една доза
9,40 плод (банан/ябълка) + протеин (?)+ глутамин (5г)
12,00 обяд със зеленчуци и месо, по изключение и ориз или картофи
15,00 протеин (?)
17,00 вечеря със зеленчуци и варени яица, риба или месо
18,30 BSN NO Еxplode или Shotgun (?)
18,45 - 20,15 силова тренировка + коремни упражнения, по време на тренировката Purple Wrath една или две дози
20,20 протеин (?) + гултамин (10г.)
23,30-00,00 лягане, протеин (?) + гултамин (5г.)

Да добавя, че става дума за програма 5 дни седмично (понеделник до петък), в събота футбол, неделя пълна почивка. Моля дайте предложения и мнения за програмата, диетата и стака!

Темата беше редактирана от Vladislav Marinov на 25.06.10 11:12.

25.06.10
11:26

След 1вата трен банан,не ябълка, на всякаде кадето има “?” за протеин - “да” .Ам това постоянно 2пъти коремни изобщо не е добре.Прави ги 3пъти в седмицата само.Като добавки,това с карнитина става,но щом парите не са проблем виж някой бърнар,а за азотен-сега мн е нашумял Джак3Д,нищо че има монохидрат малко е,но ще се радвам да чуя дали при някой е задържал вода.

Мнението беше редактирано от Николаи на 25.06.10 11:27.

25.06.10
11:52

Jack3d го знам, обмислям го и ако тук го преоръчат спрямо другите два ще го взема. За бърнър- до сега бях един месец на Syntrax
Fyre, сега искам да почина малко и после пак...
(?) означава, че искам да ми препоръчате марка и вид протеин- сега се колебая за това специално, а не дали да ги сложа в приема!

Мнението беше редактирано от Vladislav Marinov на 25.06.10 11:52.

25.06.10
12:18

Моя грешка тогава! :) Амм.. бих ти препоръчал Салвишън,но вече има за тези пари изцяло изолати.Надявам се да видя предложения за марки.

26.06.10
14:52

добре бе, няма ли кой да деде едно мнение поне! за всякакви тъпи теми съм гледал да се юркате и да пишете, помохнете и и на мен или ми кажете какво в темата е сбъркано, че никой не иска да даде съвет!?

26.06.10
15:38

Добре ти е програмата, препоръчвам ти Jack3d, страхотен продукт. PW през тренировката е екстра, преди лягане казеин или матричен протеин. Орязал си въглехидратите, затова вдигни мазнините- масло, сметана, маслини, ядки, зехтин, сирене, кашкавал и т.н
Успех !

26.06.10
15:41

Качествен протеин -  вече може да си намериш изцяло ИЗОЛАТ за 89 лв/2кг. Изолата е възможно най-доброто.
Глутаминът - ти е излишен. Няма да усетиш ефект от него, освен олекналият джоб.
Аминокиселини - Purple Wraath е добър избор. Разгледай също IntrAbolic,Xtend - те са по-бюджетни варианти и стигат за доста време.
No Shotgun е по-добрият азотен бустер от No Xplode. Добър избор е, въпреки че не е много популярен в БГ.

@korpusito - правилно ти е казал за мазнините, но моят съвет е да внимаваш и с тях  - не прекалявай.
По-добре повече протеин, по-малко мазнини и минимално въглехидрати.

По-здрави!

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 26.06.10 15:42.

26.06.10
17:37

Слушай препоръчките на двамата колеги над мен, всичко което са казали е така. Действай с тия прподукти и резултатите ще долеят. Успех.

26.06.10
18:25

благодаря, момчета... ако трябва да съм откровен последните двама потребителя бяха тези, които се надявах да отговорят! просто съм виждал доста мнения от вас и знам, че няма да сбъркам ако ви послушам! за мазнините ще внимавам, но мисля да не ги изключвам напълно, мисля под формата на ядки да ги приемам...
за shotgun знам, дори съм го ползвал (само веднъж засега),  но ще бъда благодарен ако ми обясните в какво е разликата с NO Explode, който също има страхотна репутация!? между другото днес за мое голям очудване  NO Explode май излиза по-евтино - 50 дози е 100 лв., докато shotgun го намерих за 120 лв. и дозите са доста по-малко?!
Днес гледах разни протеини и се ориентирам към Scitec Whey изолата за след тренировките , а вечер преди лягане Syntrax Matrix… това как ви се струва?

Пак благодаря!

26.06.10
18:41

Така е наистина. No Shotgun е по-скъп от NO Xplode, но не се подлъгвай по дозите. Не мисля, че ще се радваш да си купиш бустер по-евтин и с повече дози, който няма да има никакъв ефект отколкото по-скъп бустер, който да те разцепва на тренировките.
Scitec Whey Isolate е възможно най-добрият избор на пазара относно съотношението цена/качество, което получаваш. Стига да си го намериш от най-изгодното място, а то е само едно. ;)

По-здрави!

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 26.06.10 18:42.

27.06.10
14:00

последни въпроси:
Shotgun колко време преди тренировката да го пия и колко време след последното ядене?
Purple wrath как да го дозирам- една или дев дози и на колко вода и да го слагам ли наситина в хладилник преди употребата (мякуде го четох това)?

Предварително благодаря!

27.06.10
18:53

NO Shotgun - 2 часа след последното хранене, 30 мин преди тренировка
Purple Wraath - 1 доза преди и 1 доза по време на тренировка. Не смятам, че е нужно да го слагаш в хладилник

27.06.10
19:43

казано от Vladislav Marinov на 27.06.10, 14:00:

последни въпроси:
Shotgun колко време преди тренировката да го пия и колко време след последното ядене?
Purple wrath как да го дозирам- една или дев дози и на колко вода и да го слагам ли наситина в хладилник преди употребата (мякуде го четох това)?

Предварително благодаря!

На мен ми е по-вкусен студен и го слагам. Единствено заради вкуса препоръчват да е в хладилника. Добре е да го оставиш 30-тина минути да се разтвори напълно. (Също го пише на опаковката).

27.06.10
21:02

Само да добавя нещо. Глутамина в никакъв случай не е излишен. Всъщност е много добра добавка за всеки момент от подготовката на един куслтурист. Обмисли това ако не искаш да губиш създаваните с толкова труд мускули. И не само... Обмисли глутамина в стака си.

19.07.10
20:52

казано от Vladislav Marinov на 27.06.10, 14:00:

последни въпроси:

Предварително благодаря!

Ще ти дам съвет за стак с който съм в момента. Това са следните продукти и мисля, че от 1 година ползване на добавки
това ми е най-добрия стак насам.

Jack3d (USP)
Purple Wraath (Controlled Labs)
Purple In Train (Controlled Labs)
MATRIX 5.0 (Syntrax)
SYNGEX ( VPN)
Casein (ON)

Няма смисъл от 2 дози от PW, поне при мене е така 1 ми действа много добре, с 2 не усещам разлика. Хубаво е да се сложи в хладилника 20 мин. преди тренировка и добре да се разклати - става супер студено чайче (мога да изпия 5 л. хехе). 90 дози достатъчни за 3 месеца, никой друг продукт от този сорт не може да ти даде тези дози. Пил съм Xtend голямата опаковка - точно за 35-40 дена ти стига, когато прочетеш и видиш какви ти са килограмите излиза, че трябва да слагаш по 4 лъжички ( 2 дози) - не бих го повторил.
В момента смесвам 1 PW+1 PIT по време на тренировка в 1л. вода, но ако нямаш възможнст за PIT, и PW e достатъчен.
Не очаквай със всичко това да станеш “животно”, а отдай повече време за приготвяне на добра храна.

Успех!

VA

20.07.10
05:53

Темата е от преди месец, незнам защо чак сега пишеш, човека вече е направил стака си предполагам. Бих препоръчал корема да го тренираш 1-2 пъти седмично в различни дни. По-добре използвай и малки тежести(ако четеш форума още де)

20.07.10
06:12

Нищо и аз да се разпиша :D

Къде ти е храната ? То само пудри бе мен !

20.07.10
06:50

Aзотния да е Jack3d, задължително! :)

24.07.10
17:12

@blazhay - Не че нещо, ама си взел най-НЕизгодните продукти на пазара :)

VA

24.07.10
19:22

3 протеина за 1 ден, нито един от тях сутринта на гладно, това е нещо СТРАННО :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1