Според вас добър ли е този начин на приемане на Креатин монохидрат?

26.06.10
12:47

Прочетох много теми в този и доста дру сайтове за това как се приема и в крайна сметка стигнах до извода,4е и с и без зареждаща фаза,резултатите ще дойдат,без зареждаща малко по-бавно,но все пак ще дойдат.Аз не мога да правя зареждаща,тъй като нямам толков време през няколко часа да го пия.Затожа въпросът ми е дали ако взимам по 5гр. преди и след тренировка,а в нетренировъчните дни по 5гр. сутрин със закуска и вечер преди лягане е добър начин или имате по-добри предположения?

П.С.не ми казвайте,че за всеки е различно и аз сам ще си се нагодя!аз искам вашето мнение,защото мисля,4е има доста по-разбиращи хора от мен.

26.06.10
13:15

Имаш време да ходиш по 2 часа на фитнес, а нямаш време да пиеш креатин 4 пъти на ден ?? През зареждащата седмица го пий сутрин като станеш 5 гр, преди, след тренировка по 5 и преди лягане 5. Мисля че общо ще ти отнеме около 5 до 7 минути на ден ;)

Мнението беше редактирано от vlado_89:P на 26.06.10 13:17.

26.06.10
14:36

Благодаря ти за предложението,но то навежда на друг проблем-казваш да пия след ставане и преди тренировка.да,ама аз като стана яеднага отивам да тренирам тоестще трябва да смеся 2 дози от по 5гр. в една от 10,което няма смисъл,защото максималната еднократна доза(пишеше го в една тема на редактора)е 5гр.

П.С.така и не ми отговори какво мислиш за това,което аз съм предложил.

26.06.10
15:41

Така слушайки те,да разбираме ли че неможеш и да се храниш 4-5 пъти на ден,което е мн лошо,иначе то какви постижения очакваш от този монохидрат?Не е нищо особено.Предложил си стандартен начин на пиене,но без зареждаща доза,така че няма от какво да се притесняваш,така се пие преди и след ,а в не трен. ден сутрин,вечер-няма значение. Късмет ;)

26.06.10
18:35

Не знам каква ти е целта, но предполагам е качване на мускулна маса. Ако съм прав не е хубаво да ходиш на фитнес веднага след като станеш. Сутрин е най-важно да заредиш тялото си с въглехидрати, след което трябва да минат поне 2 часа след закуската и чак тогава да отидеш да тренираш. Препоръчвам ти да ядеш и едно стабилно ядене след закуската, да изчакаш още 2 часа и да отидеш на фитнес след обяд. Иначе за мен специално няма смисъл от тренировките ти, ако разбира се искаш да качваш. Ако целта ти е сваляне - тренирай си сутрин :)

26.06.10
20:04

vlado_89 благодаря ти,че отг. и на втория ми въпрос.но мога да ти кажа,че тренирането сутрин си има своите предимства.с него съм качил за 1 година над 10 кг и доста релеф.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1