26.06.10
19:25
Здравейте!
Изпих 4 опаковки Slin Sane и видях , че ефекта е меко казано СТРАХОТЕН!
Slin Sane на фирмата Genomyx е съставен от билки и е натурален продукт , затова реших да използвам него за да постигнa целите, които исках, а именно - релеф,сила, издръжливост и напомпване в тренировките.
Искам да ви кажа, че аз не съм човек със сериозен стаж в бодибилдинга и няма да ви говоря с научни термини , които не знам, а ще опиша ефекта на продукта , който аз лично усетих.
Информация преди употребата на Slin Sane: Бях тренирал около 12 месеца , ядох каквото ми падне и тренирах 4 пъти седмично.Тежах около 81 кг на 1.78 височина.
Информация след употребата на Slin Sane:Изпих 4 опаковки в рамките на 4 месеца.Започнах да водя здравословен начин на живот!
Каква беше целта ви ?
Попринцип в интернет пише , че продукта може да се използва както за покачване на чиста ММ , така и за изгаряне на излишните мазнини.Понеже идваше лято , предпочетох да използвам продукта за изгаряне на мазнините.Бях доста мазен навсякъде и исках да постигна релеф на тялото.
Увеличава ли се издръжливоста от употребата на Slin Sane ?
Определено!След първата седмица усетих повишаване на издръжливоста.Преди употребата му се мотах в залата по 85-90 минути , а след като започнах да употребявам продукта приключвах тренировката за около 45 минути.
Усетихте ли напомпване от употребата на Slin Sane ?
Определено!След тренировка бях толкова здрав , че ми се искаше изобщо да не ми спадат мускулите.Напомпването е 10/ 10 !
Увеличихте ли силата си от употребата на Slin Sane ?
Определено! За съжаление не съм математик и не мога да ви изчисля с какъв % си повиших силата , но ще го напиша с букви и цифри.
Попринцип лежанката ми е най - некомфорното упражнение и едно от най - слабите.След употребата на Slin Sane дигнaх + 15 кг на лежанка.Общо взето навсякъде вдигнах с поне 5-10 кг :)
Инфо за мен:
Години:16
Преди слин : 80-81 кг
След слин сейн: 69-70 кг.
Ето ви и малко снимки.Мисля , че няма нужда да пиша преди и след , разликата се вижда.
Темата беше редактирана от burgaskiq_ на 26.06.10 19:43.
26.06.10
19:36
Имам още 1 снимка отпред на тялото след употребата на слина , но не мога да е кача , понеже разполагам още само с 400 кб, а размера на снимката е 750 кб.Снимките са правени от фотоапарат и са по 4 мб , по - малко от 750 кб не мога да ги сваля.Моля ,да ми бъде разрешено да кача и другата снимка.
По - здрави !
26.06.10
19:51
казано от малкия113 на 26.06.10, 19:30:
... :)
x2
26.06.10
19:52
Няма как да ти бъде разрешено, такъв е капацитетът на сайта.
Използвай www.imageshack.us
26.06.10
20:15
казано от p17bull на 26.06.10, 19:52:
Няма как да ти бъде разрешено, такъв е капацитетът на сайта.
Използвай www.imageshack.us
Благодаря ти!
Ето я и последната снимка :
http://yfrog.com/49dsc00409tbj