Комбинация на Syntha 6 + Cellmass

26.06.10
12:16

Закупих си тези 2 продукта. Как да ги съчетавам и пия. Синтата след тренировка и преди сън, а cellmass пише, че трябва да е на гладно. Това значи ли да не пия синтата след тренировка? Още нещо.Колко лъжици мед след тренировка да взимам? Също искам да питам в нетренировъчни дни как да процедирам?
На 23 год. съм, с посредствен опит в залата(но все пак не тренирам от скоро).Нямам опит в хранителни добавки.Трябва ли да взимам други добавки като аминокиселини за да усиля ефекта, или за сега тези продукти са достатъчни?

Темата беше редактирана от IVanchooo на 26.06.10 12:19.

Селмаса в тренировъчни дни веднага след тренировка и преди сън,в нетренировъчни веднага след събуждане и 6-8 часа по-късно,синтата след тренировка поне 30 мин. след селмаса и другата доза протеин е хубаво сутрин веднага след ставане,не знам само в нетренировъчни дни когато пиеш сутрин селмаса тогава протеин дали да пиеш 30 мин. по-късно,някой друг ще обади :) И да ти кажа синтата дозата от 44гр. е лъжичка с връх,не равна.

26.06.10
17:40

И от Селмас, задължително две кутии!!

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 26.06.10 17:45.

27.06.10
05:02

Мерси. А трябва ли да правя някаква почивка между тези кутии и следващите? И други добавки трябват ли ми?

27.06.10
08:54

След двете кутии Селмас , месец-месеи и нещо почивка преди друг креатин. Протеин + креатин са си основни добавки, ако имаш излишни пари можеш да вземеш нещо за преди/по време на тренировка.

27.06.10
11:10

казано от IVanchooo на 27.06.10, 05:02:

Мерси. А трябва ли да правя някаква почивка между тези кутии и следващите? И други добавки трябват ли ми?

На 3 кутии може да направиш почивка.

След месец употреба няма ли да е добре да се направи 10-15 дни почивка,когато аз пих сайз он след 25-30 ден спря всякакво развитие...и общо взето до 60 ден не стана нищо по-различно от това което беше до 30 ден.При следващото ми ползване на матрица,определено ще направя почивка 10-15 дни след първият месец,струва ми се,че ще е по-добре така(начина да се разбере е само един) :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1