Гърди (гинекомастия)?

27.06.10
10:58

Здравейте не съм сигурен дали това е точното място за темата , но ако не е моля да ме извините.
Въпроса ми е дали според вас имам гинекомастия?

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 27.06.10 13:38.

Вече се вбесявам направо. Имам чувството че и да дойде някой с гинекомастия нема да му повярвам. Въпреки снимките.
Колеги... Момчета!
1. Наистина ли всеки, който не си харесва гърдите, има гинекомастия?
2. Наистина ли гинекомастия се диагностира с кофти фотоснимки по форумите?
3. Тук ли е мястото да се решават във всеки случай прости екзистенциални въпроси, като например операция или хормонална терапия?
4. Как става тъй, че сезонът април - юли е пиков за гинекомастията, темите доминират останалата част от годината, макар и по - голяма, с примерно 10:1? Наистина ли е гинекомастия, или “Сезонът на лятната гинекомастия вече започна”?
5. Абсолютно л исте убедени че подходът към гинекомастията на 14 и 34 годишен не се различава?

Сори колега, не е лично към теб, но вече взех да се дразня. ТИ си десетия с такава тема за има - няма две седмици, пълнт всички подфорум ии за щяло и нещял овлизат в рани теми и другите теми колегите ги счупиха от “диагнози”. Моля ви се ,според мен ситуацията е ясна.
НО ако някой иска да поеме отговорността за тези диагнози, моля да си я поеме той.
Аз честно казано обмислям как да поискам забрана за тея теми. Първо, безмислени са, не можем да помогнем, и второ, взеха все повече да се пълнят с окончателни диагнози и съвети кой къде да се оперира. Разбирам потребителските страхове на тийнейджърите, разбирам и нуждата от съвет и подкрепа, както и желанието да споделиш опит, ама...

Поздрави!

ПП. По принцип не мисля че имаш гинекомастия.
Но ако имаш опасения, ти трябва снимка(била тя мамограф, ЯМР или ккавото и да е) + хормонално изследване.
Ако друго не те успокоява, пробвай с това.
По форума даже и тежките и видим ислучаи на гинекоматия рядко ще бъдат решени правилно.

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 27.06.10 14:05.

27.06.10
20:43

Прав си за критиките ,за което се извинявам !

ПП. Мерси и за отговора

Лошото е, че не си ти конкретната причина, а ти го отнесе. Но вече много станаха темите...
Но като цял оспециално за теб казвам: не мисля че имаш.
Мисля обаче че кофти психична настройка и страхове са си вече болест.
Така че стягай се и смело напред.

28.06.10
06:45

Така и ще направя :) Мерси

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1