Съвет за тренировка.

27.06.10
10:24

Здравейте ,от скоро съм в сайта и се извинявам ако не съм пуснал темата си на правилното място.
Първо да разясня . На 36 години съм и по принцип съм бил активно спортуващ , като изключим последните 3-4 години. (жена, деца, съмеен живот , спокойствие ) така станах 120 кг. Преди 4 месеца минах една диета и отслабнах 20 кг. с помоща и на малко движение. Но както казват апетита идва с яденето. Почнах да тренирам три пъти седмично в залата с упражнения за начинаещи (по едно основно упражнение за всяка мускулна група 3-4 серии по 10-12 повторения). Това обаче взе да не ми стига и почнах да бягам всяка сутрин по една схема в нета с увеличаване на времето сега съм на 36 минути(около 4,5 км.) целта е да се достигне 60 мин.Въпроса ми е следния: Мога ли така да продължавам сутрин да бягам всеки ден без събота и неделя и след обяда да си вдигам в залата , има ли вероятнос организма да не може да се възтанови и от там да се получи претренираност или нещо подобно.

27.06.10
10:54

зависи от хранене, почивка, тренировка - претренирането зависи от цялостното ти възстановяване.

27.06.10
11:06

Храненето гледам да не превишавам 3000 калории на ден. Също не ям сладко (торти пасти и т.н.). Ходя на работа среда активност . Спането по 7 часа.Силовата тренировка около 1 час.

Мнението беше редактирано от baza2005 на 27.06.10 11:07.

27.06.10
13:57

ами пробвай - до 2 седмици сам ще усетиш дали се възстановяваш. ако не успяваш - раздели кардиото и силовата в отделни дни.

28.06.10
06:37

казано от FRANKO1 на 27.06.10, 13:57:

ами пробвай - до 2 седмици сам ще усетиш дали се възстановяваш. ако не успяваш - раздели кардиото и силовата в отделни дни.

x2(всичко е до усет)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1