27.06.10
16:49
Добър Ден.
Мина времето на качване на маса (то не ,че и качих много много) и сега имам малко излишни мазнини на корема.Въпроса ми е какво ще ми предложите да намаля в храненето ,за да имам сила и за фитнесът и тренирам също самбо.Мисля да пробвам по този начин.
Закуска - 100 120 гр овес с малко мед (за да имат някакъв вкус) заляти с п.мляко 0.1 и 4 белтъка и 2 жълтъка
Хранене преди трен.(фитнес) - 100 150 гр. макарони на фурна с извара и обезмаслено сирене.
След трен. - протейн и до макс 1ч. пилешко и ориз до 100г.
Следобяд - зеленчуци с месо и извара
Преди трен. (самбо) - пак макарони 100 - 150гр.
Вечеря - салата и риба или пилешко месо.
183см 71кг
28.06.10
06:30
казано от brusakch на 27.06.10, 16:49:
Добър Ден.
Мина времето на качване на маса (то не ,че и качих много много) и сега имам малко излишни мазнини на корема.Въпроса ми е какво ще ми предложите да намаля в храненето ,за да имам сила и за фитнесът и тренирам също самбо.Мисля да пробвам по този начин.Закуска - 100 120 гр овес с малко мед (за да имат някакъв вкус) заляти с п.мляко 0.1 и 4 белтъка и 2 жълтъка
Хранене преди трен.(фитнес) - 100 150 гр. макарони на фурна с извара и обезмаслено сирене.
След трен. - протейн и до макс 1ч. пилешко и ориз до 100г.
Следобяд - зеленчуци с месо и извара
Преди трен. (самбо) - пак макарони 100 - 150гр.
Вечеря - салата и риба или пилешко месо.183см 71кг
най-сетне един по-свестен режим, който има смисъл да се коментира ами само вкарай източник на протеин преди самбото и си 6
може ли сутринта да пия протейна ,а за преди самбото да си останат макароните или не
28.06.10
07:31
Добре , ама тва тегло 71 кила при 183 не е ли малко малко.Накъде ще сваляш?
малко е ДА :( , но не успях да кача маса зимата, а сега не мисля лятото да се мъча да качвам ..да искарам поне по релефна преса
според мен ако качиш 4-5 кг чиста маса,няма да си личат толкова мазнините,доколкото останат такива,и ще излгеждаш по-добре:)
лично мнение.
казано от jahRule на 28.06.10, 08:38:
според мен ако качиш 4-5 кг чиста маса,няма да си личат толкова мазнините,доколкото останат такива,и ще излгеждаш по-добре:)
лично мнение.
Да, ама лятото така ли се качва маса - като няма апетит и трябва само на пудри да го кара ;-)
ще ги направя 69кг мисля,че няма да има много голяма разлика в мускулите .. на есен се започва качване
29.06.10
08:39
казано от brusakch на 28.06.10, 07:05:
може ли сутринта да пия протейна ,а за преди самбото да си останат макароните или не
източник на протеин
не значи протеин на прах