27.06.10
16:59
Здравейте,искам да отслабна с 10-15 кг(най-много около корема),но не знам какви упражнения да правя и каква диета да поддържам.Ако може някой да ми препоръча някоя добра диета и добри упражнения ще съм му благодарен.Също така нямам възможност да ходя на фитнес.
Благодаря ви предварително :) .
Прегледах няколкко такива теми,но не си избрах диета.Моля някой да ми препоръча някоя и добри упражнения :).
27.06.10
17:31
Плащай.
Сутрин като станеш (особено сега лятото) пиеш едно кафе ЗАДЪЛЖИТЕЛНО без грам захар 1-2 белтъка и отиваш и въртиш ХИИТ кардио - прочети малко и започно постепенно. Като се върнеш увас си хапни още 2-3 белтъка. 30-40 минути след това може да хапнеш и овесени ядки.И запомни - няма сваляне на мазнини от едно място - сваля се навсякъде. 1во се натрупват мазнини в корема, и последни излизат.Дай малко инфо килограми/ръст/години/тренирал ли си нещо преди колко % подкожни мазнини си и така.
Килограми:69-70
Ръст:1.80м
Години:14
Трениръл съм много отдавна плуване около 2 месеца.
А за %-цента подкожни мазнини незнам как се изчисляват сега ще проверя в интернет.
ако от тези 70кг, махнеш 10-15, ще останеш само тапициран скелет - нито мазнини, нито мускул - ходещо пособие по анатомия
27.06.10
18:07
Хахахахаха, 180, 70 кила иска да ми сваля. :D
Ми незнам не си харесвам корема.Когато се погледна в огледалото изглеждам дебел.Незнам ако направо започна да натрупвам ММ дали ще стане!!А колкото до подкожните мазнини 22-23%.
27.06.10
18:35
Модерация: нарушена точка 1.0 от условията за ползване.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 27.06.10 18:44.
Е да със сигурност само със диета неможе да стане,но аз и не знам какви упражнения са нужни.Ако можеш да ми препоръчаш някой :? ще съм благодарен.
27.06.10
19:18
казано от Rikoo на 27.06.10, 17:07:
Разгледай сайта и поне 15 теми като твоята :) Успех
Да бяха само 15…
Явно си в най-лошата възможна ситиация хем не си дебел,хем имаш мазнинки.
Най-добре си избери спорт,който ти е приятен и се занимавай с него щом не можеш да посещаваш фитнес.
За храненето забрави за всякакви-дюнери,пици,бърза храна като цяло и пържено,намали хляба.
Старай се в храненето ти да присъстват,колкото се може повече месо,яйца,риба,млеяни продукти,плодове,зеленчуци.
И ще видиш резултата след месец,два,само се зареди с тършение и желание.
казано от raiiderr на 27.06.10, 18:16:
Ми незнам не си харесвам корема.Когато се погледна в огледалото изглеждам дебел.Незнам ако направо започна да натрупвам ММ дали ще стане!!А колкото до подкожните мазнини 22-23%.
Много интересно. Аз съм 178см и 102кг и различните калкулатори ме изкарват от 19 до 21% мазнини. Или имаш огромен корем или си объркал сериозно сметките.
Явни съм объркал нещо в сметките и го сметнах на ново и ми излезе 14.71%.Незнам това дали е много.
Братле казах ти - кардио тренировки не ти трябват други упражнения, правиш 2-3 кардио тренировки и лицеви/коремни и на успоредката кофички и набирания на някой лост това е без фитнес мисля.