Мнение за някои закупени от мен продукти..

27.06.10
09:53

Така,, тази седмица си купих Л-карнитин на P&B LABS. БЦАА НА ON. и глутаминче на primaforce . Та да попитам ще спомогне ли това в известна степен да се поизчистя малко от подкойните мазнинки... разбира се в комбинация с усилени тренировки.. Благодаря преджарително

АН

27.06.10
10:12

Ам чи къ мислиш ти?
Естествено, че да.

Мнението беше редактирано от Анонимен на 27.06.10 10:12.

27.06.10
10:21

казано от cecowe на 27.06.10, 10:12:

Ам чи къ мислиш ти?
Естествено, че да.

някакво предложение за приема им ??

27.06.10
10:58

Аз мисля да си купя кола,някой може ли да ми покаже клипче как се кара.
Как реши да си купиш нещо без да знаеш как се пие?Сигурно и толкова знаеш,това което си купил за какво е.

27.06.10
11:00

казано от Biad__ на 27.06.10, 10:58:

Как реши да си купиш нещо без да знаеш как се пие?Сигурно и толкова знаеш,това което си купил за какво е.

чел съм и знам просто питам хората пробвали го на практика .... за6тото не винаги това коео пише е най-добре

28.06.10
11:31

казано от traianski на 27.06.10, 11:00:

казано от Biad__ на 27.06.10, 10:58:

чел съм и знам просто питам хората пробвали го на практика .... за6тото не винаги това коео пише е най-добре

По принцип в дебелите книги пише, че трябва повечко Л-карнитин... примерно 4-5 грама дневно, разбира се в комбо с тренировки и добър хранителен режим.

28.06.10
14:52

Има едни надписи по опаковките - инструкции ги наричат. Я ги прегледай.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1