Какви добавки бихте ми препоръчали ?

28.06.10
17:26

Решил съм от Септември да почна да качвам ММ и да кача сила какви добавки да си взема .
Спрял съм се на E-bol+ Т-bol дали са добра комбинация и някой ползвал ли ги е ?
Дали стават за мен или ми е рано ?
И ако не става тази комбинация каква/и бихте ми препоръчали ?

18год. 17-8м. стаж като от 6-7 по-сериозно с хр.режим
Благодаря ви .

Темата беше редактирана от k1r1I на 28.06.10 17:27.

28.06.10
17:50

И да отбележа ,че мисля 2-та продукта да ги пиемам 2 месеца (х 2 опаковки )

28.06.10
18:04

Има още много да поработиш преди да имаш нужда от тест стимулатор. Да не говорим, че на тази възраст въобще не ти трябва такова нещо.

Мнението беше редактирано от П.М. на 28.06.10 18:05.

28.06.10
19:21

Започни с един добър протеин изолат,вземи си креатин или някоя матрица плюс евентуално някой Intra продукт.Почини след стака и чак след някой друг месец мисли за тестостерон стимулатори.

29.06.10
17:41

казано от mantodeus на 28.06.10, 19:21:

Започни с един добър протеин изолат,вземи си креатин или някоя матрица плюс евентуално някой Intra продукт.Почини след стака и чак след някой друг месец мисли за тестостерон стимулатори.

х2, само че след някоя и друга година ;)

29.06.10
17:58

А можете ли да ми обясните защо ми е още рано за тези 2 добавки които съм написал по-горе ?
И щом ми е рано може да пробвам следните продукти защото съм им хвърлил очо от бая време и се прецаках ,че не си ги купих преди няколко месеца някой от тях :@
PreSurge Unleashed + IntrAbolic + евентуално IntraXCell (според зависи как са финансите) + Протеин + Витамини

29.06.10
21:15

6 си след последната комбинация, която изреди. Аз имам кре-алкалин и затова си взех само интраболик и интраксел, сега събирам малко кинти за изолат. Взимам бирена мая и витамин ц, че няма кинти за витамини :Д

30.06.10
11:03

Когато дойде някой по-сериозен застой и ти се прииска да излезеш от него ще ти е в пъти по-трудно след като вече си ползвал тестостерон стимулаторите.И без тях в момента може да постигнеш значителен напредък чрез други добавки и когато му дойде времето тогава прибегни към тях.Не мога да ти дам обяснение с точните биологически процеси,но има момчета във форума,които са в пъти по-запознати и съм сигурен,че могат да постнат повече информация :) Иначе последната комбинация не е лоша.

Мнението беше редактирано от mantodeus на 30.06.10 11:03.

30.06.10
12:01

Мисля си че, Pre-Surge + IntraXcell няма много смисъл - и двете са буустери, по-добре е, според мен При-Сърдж и 2 кутии ИнтрАболик и макар че в сърдж-а има креатин, ако вземеш и някоя матрица отделно - стака е супер за маса.

Мнението беше редактирано от Мирослав на 30.06.10 12:02.

30.06.10
12:51

Mush0 - ще те поправя леко. :)
IntraXcell НЕ е бустер. Това е най-добрият бета аланинов продукт, съдържа и анти-оксиданти.
PreSurge - това е азотен бустер, който съдържа и креатин със специална технология за максимално усвояване.
Когато се приема PreSurge - не е нужно допълнително креатин или креатинова матрица. PreSurge е 2 в 1.
PreSurge+IntraXcell+Intrabolic - се препоръчва като най-силният стак за чиста мускулна маса,обеми и сила.

По-здрави!

30.06.10
12:59

Добавките които аз бих ти препоръчал са Хранителни ..

30.06.10
14:11

Значи няма да са Е-бол и Т-бол-а ,а ще са добавки  на  фирмата Athletic Edge
Ако имате други предложения за стак пишете :)

30.06.10
15:19

казано от Aleksandar Marinov на 30.06.10, 12:51:

IntraXcell НЕ е бустер. Това е най-добрият бета аланинов продукт, съдържа и анти-оксиданти.
PreSurge - това е азотен бустер, който съдържа и креатин със специална технология за максимално усвояване.
Когато се приема PreSurge - не е нужно допълнително креатин или креатинова матрица. PreSurge е 2 в 1.
PreSurge+IntraXcell+Intrabolic - се препоръчва като най-силният стак за чиста мускулна маса,обеми и сила.

По-здрави!

Т.е PreSurge + Intra няма нужда от кре-алкалин ? :О

30.06.10
15:31

казано от korpusito на 30.06.10, 15:19:

казано от Aleksandar Marinov на 30.06.10, 12:51:

По-здрави!

Т.е PreSurge + Intra няма нужда от кре-алкалин ? :О

Е аз ще приемам сега кре-алкалин + интраболик + инстраксел. Като завърша това ще чистя, после ще пробвам пресърдж, интраболик и интраксел и ако искаш ще ти кажа как е било. Но ще бъде в следващите 2 месеца да не и 3 :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1